ΕΚΛΟΓΕΣ 7ης ΙΟΥΛΗ 2019: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΎΜΕ
Αθήνα 06.07.2019

Φίλες και Φίλοι

για να μπορούν οι άνθρωποι να ψηφίζουν έχυσαν ωκεανούς αίματος και συνεπώς δεν είναι φρόνιμο να μην πάμε στις κάλπες.Το σωστό είναι να πάμε κι αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανένα κόμμα και καλά κάνουμε που δεν εμπιστευόμαστε κανέναν παρένθετο θεσμό  και κανέναν αχυράνθρωπο του κεφαλαίου, τότε ας ρίξουμε άκυρο, μια διαμαρτυρία, έστω το εξώφυλλο ενός σχετικού με την δημοκρατία βιβλίου, όπως το συνημμένο.

Ακόμα μπορούμε να ρίξουμε ένα αυτοσχέδιο ψηφοδέλτιο, όπως το συνημμένο, ή ένα σκίτσο του Αρκά, όπως το συνημμένο.

Ας διαμαρτυρηθούμε πολιτικά με όποιον τρόπο νομίζουμε, αλλά στην κάλπη πρέπει να πάμε, μέχρι να μάθουμε όλοι τι σημαίνει Άμεση Δημοκρατία και πώς  μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε για το γενικό καλό, γιατί μέσα σ' αυτό βρίσκεται και το ατομικό μας καλό.

Περιθώρια για άλλες ψευδαισθήσεις περί ατομικών, ιδεολογικών και κομματικών επιλογών και λύσεων δεν υπάρχουν.

Η  Άμεση Δημοκρατία αποτελεί το διαχρονικό όραμα των δυνάμεων της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού και μπορεί σήμερα στον 21ο αιώνα να πραγματοποιηθεί χάρη στα επιτεύγματα των επιστημών και της τεχνολογίας, φτάνει να τα απελευθερώσουμε από τα χέρια του απάνθρωπου και καταστροφικού κεφαλαίου.

Κώστας Λάμπος


ΥΓ. Η ιστορία διδάσκει ότι όπως όλα τα παρελθόντα καταπιεστικά συστήματα κατέρρευσαν κάτω από την πίεση των αγώνων των κοινωνιών για έναν καλύτερο κόσμο, έτσι θα καταρρεύσει και ο καπιταλισμός τώρα που ο καλύτερος κόσμος είναι πια εφικτός

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΑΞΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :