ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΤΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (10/1/19): «ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΑ»!

ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΜΕΙ ΣΥΓΚΟΡΜΗ

3 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ο πνευματικός νόμος πάει μαζί με την Άφατη Αγάπη του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ. Όσο και ισχυροί και αν αισθανόμαστε παιδαγωγούμεθα για το καλό
μας.

Εμείς ευχόμαστε περαστικά στον συνάνθρωπο μας έστω και αν μας πόνεσε και συνεχίζει να μας πονάει σαν Ελλάδα. Όμως θλιβόμαστε με το ορατό πρόβλημα της που ουδείς μπορεί να το εξηγήσει γιατί δεν το προσεγγίσουν πνευματικά.

Στις 18 Ιουνίου όταν είδαμε την κυρία Μέρκελ στα τηλεοπτικά παράθυρα δεν είπαμε τίποτε , όμως τότε καταλάβαμε.

Περιμέναμε να τριτώσει το κακό για να πούμε αυτό που συνέβη στις 10 Ιανουαρίου του 2019 όταν η κ. Μέρκελ επισκέφτηκε την Αθήνα, συνομίλησε με τον κ. Τσίπρα παραμονές τη ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά.

« Εντείνεται η ανησυχία για την υγεία της γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ μετά το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε, το οποίο την εμφανίζει να τρέμει και πάλι ανεξέλεγκτα κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού Άντι Ρίνε στο Βερολίνο.

Το τρίτο αυτό κατά σειρά επεισόδιο που σημειώνεται σε διάστημα ενός μήνα προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό.»

German leader Merkel seen shaking for 3rd time in a month

« Το πρώτο επεισόδιο είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου κατά την υποδοχή, στην καγκελαρία, του νέου προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Έπειτα, στις 27 Ιουνίου και ενώ βρισκόταν στο πλευρό του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ που απηύθυνε ομιλία με αφορμή το διορισμό της νέας υπουργού Δικαιοσύνης, Κριστίνε Λάμπρεχτ, η Γερμανίδα καγκελάριος φαίνεται και πάλι να τρέμει ολόκληρη και, ανήμπορη να ελέγξει το τρέμουλο, σταυρώνει ξανά τα χέρια της όπως την πρώτη φορά.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI Tα BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...