Διοργανωτές Thessaloniki Pride: Προκλητικό το Straight Pride την ημέρα της παρέλασης υπερηφάνειας

Φέτος, την 22α Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία οι εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride θα ολοκληρωθούν με τη μεγάλη παρέλαση, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης μια
αντισυγκέντρωση. Η ομάδα Ενωμένοι Μακεδόνες, διοργανώνει το Straight Pride. Στο κάλεσμά τους, το οποίο γίνεται για τις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε χώρο που μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί, οι διοργανωτές τονίζουν:

«Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας».

Οι διοργανωτές του Thessaloniki Pride κάνουν λόγο για μια προκλητική ενέργεια που στόχο έχει απλώς να πλήξει το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας. «Έχουμε συνηθίσει τις αντιδράσεις. Πριν δύο τρία χρόνια αντιδρώντες είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Τσιμισκή. Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε επεισόδια» σχολίασε ο κ. Ζέκα.

Τι απαντά ο ίδιος σε όσους αντιδρούν και αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους με μια… αντι-παρέλαση; «Εάν τραβούσε έστω κι ένα straight άτομο όσα περνάνε τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας λόγω της σεξουαλικότητάς τους, εμείς θα ήμασταν παρόντες στο Pride και θα το στηρίζαμε. Ειναι προκλητικό. Δεν νομίζω ότι κάποιο Straight άτομο στερείται τα δικαιώματά του ή υφίσταται διακρίσεις λόγω του προσανατολισμού του» ξεκαθαρίζει ο κ. Ζέκα.

Πηγή: www.thestival.gr 

loading...

3 thoughts on “Διοργανωτές Thessaloniki Pride: Προκλητικό το Straight Pride την ημέρα της παρέλασης υπερηφάνειας

  1. Einai olofanero oti to misos kai i via proerxontai apo merikous eterofulofilous kai oxi apo tous gay.Nai sto straight pride,nai stin oikogeneia, alla giati tin idia mera? profanos gia na prokalesoun kai isos na askisoun via ontas krymenoi piso apo tin ideologia tis oikogeneias. Oi gay, toulaxiston oi perisoteroi den mispoun tous etero kai tin oikogeneia,merikoi etero omos vriskoun kathe efkairia gia na prokalesoun kai na askisoun via. O noon noeito.

  2. ΦΙΛΕ 4,35 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ.ΜΠΟΡΟΥΣΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ,ΔΕΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…

  3. Με τα γρεεκλις θα ξεχάσουμε πως γράφονται τα ελληνικά. Με τους απάτριδες που μας κυβερνάνε κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε την έννοια τις πατρίδας. Στα ανιστόριτα βιβλία της ιστορίας που τυπώνονται με χρήματα της ευρωπαϊκής ένωσης κινδυνεύουν τα παιδιά να μην μαθαίνουν την πραγματική ιστορία ή να μην μαθαίνουν καθόλου ιστορία. Με τα παιδαγωγικά σεμινάρια για διεμφιλικούς και ομοφυλόφιλα άτομα κινδυνεύουν τα παιδιά να μπερδευτούν πλήρως στον σεξουαλικό προσανατολισμό τους. Με τους ριζοσπάστες πολιτικούς (σπάνε της ρίζες του έθνους) κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε ποιοι είμαστε. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ, ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.

Comments are closed.