ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΝΔ ζητά να φυλακιστεί ο Βελόπουλος: Εκτός ελέγχου η λογοκρισία και η φίμωση…Είναι γνωστή η πρακτική της Νέας Δημοκρατίας και τον τρολλ της να σπιλώνουν και να εκθέτουν κάθε πατριωτική φωνή στις δυνάμεις της πολιτικής ορθότητας και του εθνομηδενισμού.


Αυτή η τακτική αποκτά ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον του σήμερα, όπου πληθώρα δήθεν αντιρατσιστικών νόμων επιβάλουν όλο και πιο πολλά όρια στο τι επιτρέπεται να πούμε, ειδικά στο ευαίσθητο και εθνικά καίριο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού της πατρίδας μας από ξένους, μη αφομοιωσίμους πληθυσμούς.

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Κυριάκος Βελόπουλος καταγγέλλει πως στοχοποιείται από τρολλ της δήθεν «εθνικά ευαίσθητης» ΝΔ, ώστε επειδή χρησιμοποιεί συγκεκριμένη φρασεολογία να γίνει στόχος μηνύσεων. Γίνεται δε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Δημητρά, γνωστό και μη εξαιρετέο αυτόκλητο αστυνόμο της σκέψης που έχει στείλει πολλές μηνύσεις προς κάθε κατεύθυνση, κάθε φορά που θίγονται τα «ιερά» της «προοδευτικής» ηθικής και αισθητικής.

Λέγει ο κ. Βελόπουλος:Δεν υπάρχουν σχόλια :