Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Όχι σε συνεργασία με Βαρουφάκη-Η κυβέρνηση φεύγει με τον πιο ατιμωτικό τρόπο» (βίντεο)


Τέλος στα σενάρια συμπόρευσης της Πλεύσης Ελευθερίας με το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη στις επικείμενες εκλογές έβαλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.Μιλώντας στο «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως η Πλεύση Ελευθερίας ετοιμάζεται για τη δεύτερη εκλογική μάχη και για τα σενάρια αυτά σχολίασε: «Όχι δεν θα πάμε με τον κ. Βαρουφάκη. Εξάλλου ο κ. Βαρουφάκης έστρωσε το δρόμο για το τρίτο μνημόνιο και τώρα μας λέει ότι θα κάνει τα ίδια αλλά θα έχει άλλο αποτέλεσμα. Δεν θα πάμε με τον κ. Βαρουφάκη. Η Πλεύση Ελευθερίας όπως σας είχα πει και προεκλογικά θα κατέβει και στις εθνικές εκλογές».

Λίγο αργότερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου επανήλθε στο θέμα Βαρουφάκη.

«Για τον Βαρουφάκη που με ρωτήσατε τι να πω, είναι ένα κόμμα που άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος. Είναι ένα κόμμα υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών με μπροστάρηδες που είναι και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Είναι ένα κόμμα του «είπα ξείπα». Εγώ δεν πείθομαι»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τη μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ είπε ότι «ο Τσίπρας εισέπραξε ένα μόνο μέρος της λαϊκής δυσαρέσκειας» για τη διακυβέρνηση της τελευταίας τετραετίας, ενώ σχολιάζοντας τον σάλο για τις τροπολογίες πριν το κλείσιμο της Βουλής είπε ότι «η κυβέρνηση αυτή φεύγει με τον χειρότερο, με τον πιο ατιμωτικό τρόπο. (…) Αυτό το τελευταίο αποτύπωμα είναι και αυτό που δίνει το στίγμα της διακυβέρνησης αυτής».


«Η άποψη μου είναι ότι τα ίδια θα κάνει και ο Μητσοτάκης, είναι άλλωστε δεσμευμένος και από τη Συμφωνία των Πρεσπών και από το Μνημόνιο για να τα εφαρμόσει» είπε ακόμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :