Τι θα κάνει η ΝΔ με την ΕΡΤ; – Θα την κλείσει ή θα την αφήσει;

Το θέμα της ΕΡΤ είναι ένα από τα αγκάθια που καλείται να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη (εφόσον επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και αναλάβει την εξουσία).

Ο ίδιος ο πρόεδρος της παράταξης στην τελευταία του συνέντευξη τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει εκ νέου η ΕΡΤ. Λίγες ώρες αργότερα όμως ένα από τα σημαίνοντα στελέχη της παράταξης διαφοροποιήθηκε από την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην ΕΡΤ υπερασπίστηκε την απόφαση Σαμαρά για το λουκέτο στην δημόσια τηλεόραση που έφερε 2900 απολύσεις.

Ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα αντιδημοκρατικότητας στην εν λόγω απόφαση, σχολιάζοντας με νόημα: «Ελήφθη η απόφαση της δημιουργίας νέου ραδιοτηλεοπτικού φορέα από τη νομίμως εκλεγμένη κυβέρνηση, ως είχε κάθε δικαίωμα. Προσφύγατε και οι εργαζόμενοι και άλλοι στο Συμβούλιο της Επικρατείας που έκρινε πως ήταν συνταγματική απόφαση. Τι λείπει εδώ; Υπάρχει κάνα θέμα;».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την εκλογή της ΝΔ θα υπάρξουν αλλαγές στην ΕΡΤ. Όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα εντός της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι η σημερινή ΕΡΤ δεν θα έχει την παραμικρή σχέση με την ΕΡΤ που θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ο νοών νοείτω…

loading...

4 thoughts on “Τι θα κάνει η ΝΔ με την ΕΡΤ; – Θα την κλείσει ή θα την αφήσει;

  1. Θα την αφήσει. Και μάλιστα θα αναθέσει στο στραβόστομα ενημερωτική εκπομπή (φέξε μου και γλύστρισα) !
    Για να την βλέπουν οι παλιοί και να θυμούνται τα πέτρινα χρόνια της απογευματινής "ενημέρωσης" και να μαθαίνουν οι νεότεροι τι περάσαμε…

  2. Η ΝΔ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΚΕΥΤΕΣ ΤΗΣ.ΜΕΝΕΙ Η ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ…

  3. Το κλείσει δεν το κλείσει, ποσώς μάς ενδιαφέρει. Ας βγαίνει ο Κούλης να λέει ειδήσεις μαζί με όλο τού το σοΐ.

  4. ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ B.B.C ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΦΟΥΣΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΥΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΜΣΤΡΑΒΟΣΤΟΜΗ ΚΑΛΤΕΡΙΜΙΤΖΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ.

Comments are closed.