Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης, θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου για τις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου 2019.

Στο ψηφοδέλτιο εκλογικής συνεργασίας ΑΚΚΕΛ-ΕΠΑΜ συμμετέχει το ΔΗΚΚΙ το οποίο έχει αποχωρήσει από την ΛΑΕ, Η Ελληνωρωσική συμμαχία.  Το ψηφοδέλτιο υποστηρίζεται επίσης με συμμετοχή από την «ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΩΝ», το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», τον «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ» και την «ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Ο κτηνοτρόφος Βάκης Τσιομπανίδης είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, το οποίο ξεκίνησε και διατήρησε τον θεμελιώδη στόχο του για την διάσωση και ανάπτυξη της βασικής πρωτογενούς παραγωγής τροφίμων στην Ελλάδα, ως απαραίτητη προϋπόθεση οικονομικής ανάπτυξης αλλά και επιβίωσης του ελληνικού λαού.  Το ΑΚΚΕΛ έχει αναπτύξει και επεξεργαστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κυβερνητικής λειτουργίας με καινοτόμες λύσεις και παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς, το οποίο θα παρουσιαστεί σταδιακά και ανά τομέα. Το πρόγραμμα δίνει ριζική λύση στην σημερινή Κατοχή από τις δυνάμεις της Τρόικα για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας και την ανοικοδόμηση του κράτους και της κοινωνίας στην Ελλάδα.

loading...

2 thoughts on “Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ηρακλείου

  1. Υπο την σκεπην του Κου Καθηγητου το διακεκριμενου επιστημονα του διεθνως ανεγνωρισμενου οικονομολογου ολοι μαζι συμμετεχουν σε μια ομαδικη προσπαθεια για το καλο του Εθνους για την Πατριδα….Εν αντιθεσει ο διακεκριμενος Απατεων ο μαυριδερος βραχυσωμος ρομα ευρισκεται υπο την σκεπην του σωφρονισυικου υδρυματος των φυλακων Κορυδαλλου αναμενντας την δικην μετα της ολιγομελους συμμοριας κατηγορουμενος με 4 κακουργηματα…Αχχ σαν την τσαπελα θα μαραθει αλλα ας ειναι καλα ακομα ο Σεβαστος Ραββινος φροντιζει για τον εφοδιασμον του με τσαπελες και λεμπεμπλια για να μπορεσουμε να τον δουμε στο εδωλιο να μας προσφερει γελωτα και ευθυμιαν αν και οπως λεγουν οι πληροφοριες του εχει πεσει η μαγκια δεν ξερει πως θα βρεθει μπροστα στον γιατρο τον ρινο στα τεσσερα γονατισμος να παιζει το κλαρινο….

  2. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΗΖΑΝ ΣΑΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΚΟΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ….. ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΗ…. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ…. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΧΩΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ… ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ….. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ 2 ΓΕΝΙΕΣ… ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 40 ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ροθτσιλντ), ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Η ΑΛΛΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ Υ, ΧΟΥΝΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ……!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=OUKue1mlRqc&feature=share

Comments are closed.