ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ»

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Μας δουλεύουν και μας γλεντάνε οι δύο γκαουλάιτερς των γερμανικών συμφερόντων…

Ο Τσίπρας τιμωρώντας τον λαό που δεν τον ψήφισε, παίρνει πίσω τα μέτρα ελάφρυνσης των νοικοκυριών με εισόδημα συντηρήσεως οικογενιακού τάφου…

Ακυρώνει π.χ. την μείωση ΕΝΦΙΑ  έως 70 ευρώ (!!!) και την μείωση του φόρου για την “μεσαία τάξη” (όπου μεσαία τάξη εισόδημα κάτω των 10000 ευρώ ετησίως!!!)

Τον ΕΝΦΙΑ που θα τον καταργούσε και αντ΄αυτού τον…τριπλασίασε είπε θα τον μειώσει έως 70 ευρώ (ενώ σε πολλούς υπερβαίνει κατά πολύ το ετήσιο εισόδημά τους αφού τον αύξησε ακόμη και 60 ή και 70%) αλλά και αυτά τα ψίχουλα τα πήρε πίσω!!!

Επίσης πήρε πίσω την κατάργηση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για εισοδήματα έως 30.000 ευρώ, τις μειώσεις για υψηλότερα εισοδήματα και την μείωση του συντελεστή φορολογίας εισοδήματος από 22% σε 20%

Διότι σου λέει ο Τσίπρας, αφού σας είπα ότι οι εκλογές για την ευρωβουλή είναι δημοψήφισμα για τα «μέτρα ελάφρυνσης οικογενειακών τάφων» και εσείς τα καταψηφίσατε…τα παίρνω πίσω!!!

Γιατί πάνω απ΄όλα εγώ σέβομαι το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος !!!  Όπως τότε που ψήφισε το 62,% ΟΧΙ και το 38% ΝΑΙ εγώ το μετέφρασα σωστά!

Είπα αφού δύο αρνήσεις είναι μία κατάφαση το 62% ΟΧΙ είναι 31% ΝΑΙ και 38% ΝΑΙ ίσον 69% ΝΑΙ ένα αποτέλεσμα συντριπτικό (και συμβολικό…) υπέρ του ΝΑΙ!!!

Και οι κακόπιστοι λένε ότι έκανα κωλοτούμπα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...