«Μαλλιά κουβάρια» στον ΣΥΡΙΖΑ για τις τροπολογίες – Ο Σ.Φάμελλος τις «παγώνει»

Εμφύλιος φαίνεται να έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ με τις βουλευτικές τροπολογίες, καθώς ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος φαίνεται να «παγώνει» τις 14 και πλέον τροπολογίες που κατέθεσαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Μάλιστα, ο κ. Φάμελλος ανέφερε πως εξ’ αρχής το υπουργικό συμβούλιο είχε αποφασίσει ότι σε αυτά που είναι να νομοθετηθούν, δεν θα γίνουν αποδεκτές οι βουλευτικές τροπολογίες.

«Αυτή είναι η γραμμή μας και γι αυτό μπορεί να μην γίνουν δεκτές» τόνισε χαρακτηριστικά. Η εξέλιξη αυτή έφερε την έντονη αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν καταθέσει τις τροπολογίες, οι οποίοι έχουν αρχίσει να παίρνουν τον λόγο ένας ένας για να υποστηρίξουν πως δεν είναι «φωτογραφικές».

Παράλληλα, κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ενημερωθεί για την απόφαση της κυβέρνησης να μην γίνουν αποδεκτές τροπολογίες με αποτέλεσμα να μην φέρουν αντίστοιχα αιτήματα από τις εκλογικές τους περιφέρειες. Βλέποντας όμως ότι υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει ο αρχικός σχεδιασμός αντέδρασαν.

Η παρέμβαση του κ. Χρήστου Σιμορέλη είναι χαρακτηριστική: «εμείς ξέραμε από χθες ότι δεν θα γίνουν αποδεκτές οι τροπολογίες γι αυτό και δεν καταθέσαμε τις δικές μας. Θα έχουμε θέμα αν τώρα γίνουν αποδεκτές»

loading...