ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ;

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ…


Τους φέρνει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ στα ΒΗΜΑΤΑ του στην Ελλάδα λίγο πριν την διαφαινόμενη ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της
ανθρωπότητας και την ανάδειξη …

 του μεγαλείου του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού.
« Ήρθαν να μας πάρουν τα μαρμαρένια λιθάρια με τον Σταυρό επάνω οι ορκισμένοι οχθροί αλλά έπεσαν στον μαρμαρωμένο βασιλιά και όπου φύγει- φύγει»

Πως γίνεται ένας πόλεμος γρήγορα και δίχως χερσαίες δυνάμεις; Φυσικά με πυρηνικά

« Ο Τραμπ συνεχίζει να μιλά για πόλεμο με το Ιράν: Αν γίνει, θα είναι γρήγορος -Χωρίς χερσαίες δυνάμεις»

Προς τα εκεί πάνε την έρημη την ανθρωπότητα ώστε να ξεχρεώσει από τις πολλές και βαρύτατες αμαρτίες της.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το 1959 η ίδια η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ λέει λόγω της αμετανοησίας σας: «Να περιμένετε να ρθεί η Τρίτη Kαταστροφή» Δηλ. ο Γ΄ΠΠ

Η Γη μυρίζει ΘΑΝΑΤΟ και ο Θάνατος οσμίζεται την ΓΗ.

Στις ΗΠΑ ετοιμάζονται οι πλούσιοι για τον Γ΄ΠΠ και διαφημίζουν πολυτελή πυρηνικά καταφύγια. «Billionaire bunkers: How the 1% are preparing for the apocalypse
ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Ποια είναι αυτή η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΝΑ- ΠΑΝΑΓΙΑ που θηλάζει το παιδί της… την Ελλάδα με το γάλα των αύλων δωρεών της;

Γιατί το¨ παιδί¨ της η Ελλάδα αντί να πίνει το γάλα αυτό, το χύνει;

Ας μεταφερθούμε στο τέλος της δεκαετίας του 50 και δη στο 1959 στις ημέρες της εκφαντορικής αποκάλυψης των Ιερών Λειψάνων των Νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο λόφο των Καρυών της Θερμής Λέσβου στο καινοφανές συναξάρι εκείνων των στιγμών όπως περιγράφεται μέσα από εμπεριστατωμένες εκδόσεις.

Ο Δούκας Τσολάκης ο αρχιεργάτης που η άφατη ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ τον αξίωσε να φέρει στην επιφάνεια της γης του νηπτικού λόφου των Καρυών της Θερμής Λέσβου, τα χαριτόβρυτα Ιερά Λείψανα των Νεοφανών Αγίων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης ανήμερα του ΓΕΝΕΘΛΙΟΥ της Υπεραγίας Θεοτόκου στις 8 Σεπτεμβρίου 1959 βίωνε μια συγκλονιστική στιγμή της ζωή του.

Είχε έμπροσθεν του την ΠΑΝΑΓΙΑ και την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να τον συμπαραστέκονται και να τον καθοδηγεί η ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ.

¨-Βρε Δούκα, ποιος σου τα λέει αυτά τα λόγια;

– Η Μαυροφόρα που κάθεται δίπλα μου, μου λέει να σας πω

¨Θα έρθουν ανίατες αρρώστιες.¨

¨Θα γίνουν πόλεμοι.¨

¨Να μετανοήσετε.¨

¨Αν δεν μετανοήσετε, να περιμένετε να ρθεί η Τρίτη καταστροφή.¨

* Ποιά θα είναι, Δούκα, αυτή η τρίτη καταστροφή με ρώτησε ο Μάρκος. *

Που να ξέρω, Μάρκο, τι είναι αυτή η τρίτη καταστροφή;

Αυτά μου λένε να σας πω, αυτά λέω.¨

Στις 8 Σεπτεμβρίου του 1959 συνέβησαν πάνω στις Καρυές- Θερμής Λέσβου και άλλα πράγματα συγκλονιστικά αφετηρία σημαντικών και απρόβλεπτων εξελίξεων. Σελ 137 από το βιβλίο ¨Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΕΟΦΑΝΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΡΑΦΑΗΛ , ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ¨ Μητροπολίτου Γουμενίσσης -Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ Δημητρίου Ά έκδοση 2013… σπαράγματα και από το βιβλίο ¨Σημείον Μέγα¨ του Φώτη Κόντογλου Ά έκδοση 1962

Έρχονται όλοι οι επιφανείς της γης σήμερα στα ΒΗΜΑΤΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, άραγε μετά την Τρίτη Καταστροφή – πυρηνικό όλεθρο πως θα έρχονται ;

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ: Επίσκεψη εκπροσώπου του Πατριαρχείου Μόσχας στους Φιλίππους

« Την Πέμπτη θα είναι στην Καβάλα, με σκοπό να επισκεφτεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, καθώς βρίσκεται σε προσκυνηματική εκδρομή στις πόλεις από τις οποίες πέρασε ο Απόστολος Παύλος, ο ρώσος μητροπολίτης Βολοκολάµσκ Ιλαρίων με τη συνοδεία του. Το ταξίδι του Ρώσου ιεράρχη ξεκίνησε τη Δευτέρα από την αρχαία Κόρινθο.

Επισκέφθηκαν την Αρχαία Κόρινθο και φυσικά το «Βήμα του Γαλλίωνος», καθώς σκοπός της επίσκεψης του μητροπολίτη Βολοκολάμσκ ήταν η περιήγηση στα μέρη, όπου «πάτησε» και διέμεινε για σχεδόν ενάμισι χρόνο ο Απόστολος Παύλος.

Τη ξενάγηση ανέλαβε προσωπικά ο μητροπολίτης Κορίνθου και ακολούθως όλοι μαζί επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο.

Ο επόμενος σταθμός του μητροπολίτη Ιλαρίωνα είναι η Βέροια, όπου κάθε χρόνο γίνονται γιορτές αφιερωμένες στον απόστολο Παύλο με το γενικό όνομα ΠΑΥΛΕΙΑ, τα οποία οργανώνει ο μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας, Παντελεήμονας και ο οποίος έχει καλέσει τον εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Μόσχας.

Είναι η πρώτη φορά που – έστω ανεπίσημα – υψηλόβαθμος Ρώσος παράγοντας, με ευθύνη τις εξωτερικές σχέσεις του Πατριαρχείου Μόσχας, επισκέπτεται την Καβάλα και τους Φιλίππους, για να γνωρίσει τον αρχαιολογικό χώρο και να προσκυνήσει στο Βαπτιστήριο της Αγ. Λυδίας της Φιλιππισίας.»

Δημοσιεύτηκε στις Ιούνιος 26, 2019 – 9:34 πμ

Επίσης στα ΒΗΜΑΤΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ προετοιμάζεται για να ξαναρθεί και ο Ποντίφηκας της Ρώμης. Ετοιμάζεται το ταξίδι αυτό πυρετωδώς ήδη σύμφωνα με πληροφορίες , είδομεν.

« Χαράς Ευαγγέλια» άραγε ποιος θα ομολογήσει ΧΡΙΣΤΟ- Ορθοδοξία και Αλήθεια;

Πολλοί που έρχονται στα ΒΗΜΑΤΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ βλέπουν τις γεωπολιτικές – ενεργειακές διαδρομές των αγωγών , βλέπουν επίσης αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια , βλέπουν παράδοση άνευ μάχης της Ελληνικής Ιστορίας (βλ. παγκόσμιο παράδειγμα πλαστογράφησης της ονομασίας της Ελληνικοτάτης Μακεδονίας ..και να μην μιλάει κανένας από αυτούς τους επιφανείς περιηγητές)

Σήμερα όλα είναι ανοικτά , οι Ρώσοι στέλνουν βιαστικά τους S– 400 στους τούρκους άσχετα αν ο επικεφαλής της ρωσικής εκκλησιαστικής διπλωματίας επισκέπτεται την Ελλάδα στις διαδρομές του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...