Δολοφόνοι επ αμοιβής η Ο.Υ.Α , μισθοφόροι , κρυφό τάγμα πατριωτών ; Ποιοι είναι, από που χρηματοδοτούνται και γιατί επιμένουν ;

Η πρόσφατη ιστορία έχει καταγράψει ένα απόρρητο τάγμα, καλά κρυμμένο μέσα στις ειδικές δυνάμεις και -στα χαρτιά τουλάχιστον- έτοιμο να επέμβει για να προλάβει τον «κόκκινο» κίνδυνο. Ο
οπλισμός του ήταν χωμένος σε κορφοβούνια ανά την Ελλάδα, όπου και εκπαιδεύονταν οι μαχητές του, συνήθως από ειδικές δυνάμεις .Ο μυστικός αυτός ελληνικός στρατός της ακροδεξιάς, η διαβόητη «Κόκκινη Προβιά» ήταν  το παραστρατιωτικό τάγμα των χουντοβασιλικών που χρηματοδοτούσε η CIA για τον «κομμουνιστικό κίνδυνο»
Μήπως η Ο.Υ.Α ή αλλιώς Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης , είναι μια από τα ίδια αφού η ιστορία επαναλαμβάνεται ;
Εάν ναι , ποιοι τους χρηματοδοτούν και γιατί ;
Με όσα που έχουμε δει πάντως ,  τίποτα δεν αποκλείεται . Μασόνοι και μασονικές απόκρυφες στοές , τάγματα θανάτου χρυσαυγιτών , επαγγελματίες δολοφόνοι και συμβόλαια θανάτου , μέχρι οργανωμένους χούλιγκαν και ομάδες μπαχαλάκηδων και τόσα άλλα .
Ζούμε την εποχή των παρακρατικών και των εγκληματικών οργανώσεων
Βλέποντας κανείς επιδερμικά τα θέματα που καταπιάνονται βγάζει αρχικά το συμπέρασμα ότι είναι 2-3 άτομα που πάσχουν από ομαδική μεγαλομανία , και πάντως χρίζουν ψυχιατρικής , ειδικά διαβάζοντας το άρθρο τους με το οποίο απειλούν τον Ερντογάν λέγοντας « θα σε είχαμε σκοτώσει 100 φορές εάν δεν καταγόσουν από έλληνες » θυμίζοντας μισθοφόρους.
Με μια ποιο προσεκτική όμως ματιά , βλέπεις τις γνώσεις που έχουν σε πολλά θέματα και τις πληροφορίες που αποκαλύπτουν , και το εκπληκτικό , πολλά από αυτά που προαναγγέλλουν  γίνονται , όπως η πολιτική ταραχή στην Αλβανία , η διαμάχη στα Σκόπια , η δράση παραστρατιωτικών στον Έβρο , η ήττα που προδιαγράφεται του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη , ενώ τώρα , άκουσον – άκουσον προανήγγειλαν την είσοδο της Κύπρου στο ΝΑΤΟ , την έξοδο της Τουρκίας και το εκπληκτικό , τη λύση του Κυπριακού.
Πάντως , περισσότερο για στρατιωτικούς τους κόβω , παρά αστυνομικούς 
Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι , κανένα από τα sites που ρώτησα και που κάθε τόσο αναφέρουν άρθρα τους  – υπάρχουν κυρίως στο διαδίκτυο  πολλά χρόνια , επίσης αξιοσημείωτο-  δεν έχει , ούτε είχε  κάποια συναλλαγή μαζί τους , δεν πήραν ποτέ χρήματα δηλαδή και κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι . Επίσης παλιός μου φίλος που ήταν στο ηλεκτρονικό έγκλημα , μου είπε ότι τα e-mails τους , στέλνονται συνήθως από Νοτιοανατολική Αττική , Κρήτη και μερικά από την περιοχή των Αχαρνών , χωρίς βέβαια τούτο να είναι προσδιοριστικό αφού , ο οποιοσδήποτε μπορεί από οπουδήποτε να στείλει e-mail και όχι απαραίτητα από την τοποθεσία που βρίσκεται.
Σαν ανήσυχος και ενεργός πολίτης σας λέω :
Εμφανιστείτε αλλιώς με την προπαγάνδα τους και την συκοφαντία θα σας φιμώσουν . Πολλά sites και εφημερίδες ¨πιάστηκαν ¨ και σταμάτησαν να αναφέρουν άρθρα σας γιατί κάποιοι έσπευσαν να τους εκμυστηρευτούν τάχα ότι είστε συνδικαλιστές , ομάδα κάποιου ανώτερου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ , ομάδα απόστρατων , παραστρατιωτικοί και άλλα τέτοια , προκειμένου να σας αποδημήσουν
Εμφανιστείτε και θα είμαστε μαζί σας και πάντως απαντήστε στα δεκάδες e-mails που σας στέλνουμε
Βλαχοδήμος Άγγελος , Καστοριά , τηλ 2467 0838../.. ( τα 2 τελευταία ψηφία βρίσκονται στο e-mail που σας έστειλα  )

loading...

2 thoughts on “Δολοφόνοι επ αμοιβής η Ο.Υ.Α , μισθοφόροι , κρυφό τάγμα πατριωτών ; Ποιοι είναι, από που χρηματοδοτούνται και γιατί επιμένουν ;

  1. Κυριε βλαχοδημο ειμαι καποιος που πριν 41 χρονια εκανα καποια αναλογη εκπαιδευση στον ελληνικο στρατο. Δεν ξερω αν ηταν η κοκκινη προβια που λενε οι αριστεροι γιατι αυτοι της εδωσαν αυτο το ονομα και την Δεκαετία του 80 εγραψαν για προτη φορα αν θυμαμε καλα οι εφημεριδες.
    Ητςν μια εκπαιδευση που αφορούσε εισβολή κομουνιστικων δυναμεων απο βορα ( κοκκκινο διαβολο) τον αποκαλουσαν οι αξιωματικοι και δεν θα σας πω λεπτομέρειες γιατι αυτα ειναι στρατιωτικα μυστικα.
    Αυτο που θελω να σας πω ομως ειναι το εξής. Μπορει το ΝΑΤΟ να εκανε την δουλεια του αλλα και οι Έλληνες αξιωματικοί και οι στρατιωτες δεν ημασταν κοροιδα.
    Μπορει το σεναριο να προεβλεπε κομουνιστικο κίνδυνο, αλλα ο συνταγματαρχης που μας εκπαιδευε φρόντισε να μας ενημερωση οτι αυτα που μαθαιναμε μπορουσαμε να τα κανουμε σε οποιονδηποτε εχθρο.
    Εαν αυτη η εκπαιδευση ηταν η κοκκινη προβια δεν ηταν κακο για την πατριδα αλλα κατι πολυ χρησημο που θα φανει εν καιρο πολεμου και καταληψης ελληνικου εδαφους.
    Οσο για την ΟΥΑ εχω και εγω τις ιδιες αποριες. Αυτα.

  2. Εύχομαι να υπάρχει μια τέτοια Πατριωτική ομάδα, η οποία όμως όσο καλή και να είναι δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να αντιμετωπίσει τις εκατοντάδες ανθελληνικές ομάδες, οι οποίες υπάρχουν και θα δράσουν εντός των τειχών. Δούρειοι Ίπποι, ομάδες Security, οργανωμένοι Λαθρομετανάστες, ξένες ΜΚΟς που θα συντονίσουν τον αγώνα τους στα μετόπισθεν των Ελληνικών Δυνάμεων, Γκρίζοι Λύκοι κλπ. Ζητήσαμε επισήμως από τον νυν υπουργό (πρώην Α/ΓΕΕΘΑ να ενεργοποιηθεί η Παλλαϊκή Άμυνα. Αυτό σήμαινε ότι ο Ελληνικός Λαός σε περίπτωση κρίσεως θα έχει προετοιμασθεί να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις του εχθρού που μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα. Παράλληλα θα βοηθούσε την ΕΥΠ και τους κατά τόπους Διοικητές ιδίως στα νησιά. Αυτή η προετοιμασία θα μπορούσε να γίνει μυστικά. Δύο λόγοι δικαιολογούν την μη υιοθέτηση της προτάσεως: Ο Τουρισμός και η Κυβέρνηση που φοβάται….

Comments are closed.