ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΣΕΙΣΜΟΣ»! Η Θράκη μας ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ και η Ν.Δ. κάνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ επιλογές ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ υποψηφίων…Τουρκική ιστοσελίδα (birlikgazetesi.org) αποκάλυψε ότι στη Νέα Δημοκρατία ετοιμάζονται να ανακοινώσουν έναν υποψήφιο βουλευτή ο οποίος ακόμη και μέσα στο ίδιο το κόμμα έχει προκαλέσει οργή.Πρόκειται για τον Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος θα κατέβει στον νομό Ροδόπης της Δυτικής Θράκης, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr

Το όνομα Αχμέτ Χατζηοσμάν ενοχλεί κάποιους άλλους συνυποψηφίους βουλευτές της Ν.Δ. και προσπαθούν να κάνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει απόφαση.
Γιατί, όμως, προκαλεί τόσο μεγάλη ενόχληση; Οι λόγοι είναι προφανείς. Όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα ο Χατζηοσμάν, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2012, αγκάλιαζε και κρατούσε την ομπρέλα του Τούρκου πρέσβη Κερίμ Ουράς που είχε επισκεφτεί την Κομοτηνή.Επίσης ο κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν το 2013 είχε επισκεφθεί τα γραφεία του τουρκόψυχου ΚΕΦΙΜ στην Προύσα.Με λίγα λόγια ο άνθρωπος αυτός είναι ανοιχτά τουρκόψυχος και το κόμμα που μας το παίζει ευαίσθητο στα εθνικά θέματα θέλει να τον βάλει πάλι στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :