ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ

“Διάγγελμα” του Θόδωρου Βαρίκου για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019


Θόδωρος Βαρίκος*

Στο προηγούμενο κείμενό μου, για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές, είχα προαναγγείλει πως στις εθνικές (όποτε γίνονταν) θα είμαι σκληρός, επιγραμματικός, εξομολογητικός και φανατικά …αντικειμενικός (κάτι σαν την τυφλή δικαιοσύνη, όχι αλλοίθωρη), γιατί η τύχη, η επιβίωση της χώρας και του έθνους μας –γένους, φυλής και ράτσας μας- παίζεται κορώνα γράμματα ή άλλως βρίσκεται στον πάγκο του … χασάπη.
Αυτή τη θέση-άποψη, κατά την ταπεινή μας εκτίμηση, όσοι και όσες δεν την ασπάζονται ή έστω δεν τη σέβονται, τρία τινά μπορεί να συμβαίνουν:
1ον. Είναι χρήσιμοι ηλίθιοι (απ’ αυτούς που μπαίνουν σε δάσος και δεν βλέπουν ούτε ένα δένδρο) για το εσωτερικό και εξωτερικό ανθελληνικό φαύλο, αντιδημοκρατικό και εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα

2ον. Είναι εγωπαθείς -παρτάκηδες- (όπως τους χαρακτηρίζει η νεολαία), που νοιάζονται μόνον για το μαχαίρι, κουτάλι, πιρούνι, μετοχές και ομόλογα και
3ον Είναι συνειδητά και από επιλογή, πιόνια ξένων συμφερόντων, με το αζημίωτο βέβαια σε αξιώματα, δύναμη και χρήματα. Είναι δηλαδή η κοινώς γνωστή, αρχέγονη και παραδοσιακή στη χώρα πέμπτη φάλαγγα -δηλαδή οι προδότες της πατρίδας τους/μας.
Όπως σας έχω ήδη …προϊδεάσει , απευθύνομαι -χωρίς πολιτικάντικες φιοριτούρες, γλοιώδη στρογγυλέματα και γελοίους τεμενάδες προσκυνήματα- στον γνήσιο, φυσιολογικό, και πατριωτικό λαό μας, αυτόν που πλήρωσε πανάκριβα την 10ετη οικονομική, εθνική, κοινωνική, ιστορική και πολιτιστική κρίση και καταστροφή.
Δεν απευθύνομαι:
1ον. (σταράτες κουβέντες είπαμε) Στους 1.200.000 ξένους εισβολείς μουσαφιραίους «μετανάστες» και «πρόσφυγες», του μυθικού, παγκόσμιου, σκοτεινού απατεώνα με τις Μ.Κ.Ο. του, (με αυτές ρίχνει τις κυβερνήσεις), Ουγγροεβραίου Τζώρτζ Σόρος,
2ον. Στους δήθεν ξένους …ενσωματωμένους , που πρέπει να αποδείξουν, εν τοις πράγμασι, ότι μετέχουν τουλάχιστον της ελληνικής παιδείας και μετά βλέπουμε…
3ον. Στους τσιγγάνους -που η παγκοσμιοποίηση και οι πολυεθνικές τους λένε τώρα … ρομά, λες και θα σταματήσουν τις ληστείες, τις κλοπές, τις απαγωγές και το ναρκοεμπόριο, που εξαφανίσαμε το …τσιγγάνους – που με κάτι ψευτοεπιδόματα της Ε.Ε και ένα 50αρικο για χειροκρότημα σε συγκεντρώσεις, μπορούν να πουλήσουν και τη μάνα τους και όχι μόνον
4ον.Στους ορκισμένους και προαιώνιους εχθρούς της πατρίδας μας (παράνομα μεταφερόμενους –λεφούσια από Τουρκία) Τουρκογενείς της Θράκης -όχι τους Πομάκους και κατσίβελους τσιγγάνους, που τους ψήνουν το ψάρι στα χείλη οι τραμπούκοι μουσουλμάνοι Τουρκογενείς με εντολές προξενείου.
Αυτή η …φανερή πέμπτη φάλαγγα (συνήθως οι φάλαγγες είναι πονηρά καμουφλαρισμένες) κατά της χώρας μας, πρέπει να κοπεί και να καυτηριασθεί, όπως η λερναία ύδρα, από το σπαθί και τον πυρσό του Ηρακλή, ειδικά τώρα με το … προδοτικό έγκλημα που έκανε στις τελευταίες ευρωεκλογές: Για όσους δεν γνωρίζουν (οι πολιτικοί το ξέρουν, αλλά τα …χαμίνια το παίζουν …Κογκολέζοι , μπας και πάρουν καμία ψήφο, τρομάρα τους ) η Τουρκία προμήθευσε με …πλαστά μπλέ, σαν τα ελληνικά, ψηφοδέλτια (για την ευρωβουλή) τους ντόπιους μουσουλμάνους Κομοτινής και Ξάνθης και αυτά έριχναν στις κάλπες. Για να είναι σίγουροι , ότι κανένας δεν τους ξέφυγε (κοίτα ξεφτίλα, ελληνική εννοώ), άνθρωποι του Τουρκικού προξενείου τους ζητούσαν, όταν έβγαιναν έξω, τα νόμιμα ελληνικά ψηφοδέλτια, για να σιγουρευτούν ότι έριξαν στην κάλπη τα πλαστά και σημαδεμένα Τουρκικά ψηφοδέλτια.
Όλες οι παραπάνω, αναξιόπιστες, αμφιλεγόμενες, φαύλες, ωφελιμιστικές και εθνικά ύποπτες κατηγορίες, είναι ο κομματικός στρατός και σκληρός πυρήνας των ομοίων τους, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καρατσεκαρισμένο. Και τούτο, διότι, το κόμμα αυτό, ουδέποτε ένοιωσε και συγκινήθηκε (όπως όλη η κομμουνιστική αριστερά) για οτιδήποτε προέρχεται από Ελλάδα, εκπέμπει Ελλάδα και μυρίζει Ελλάδα.
Και αυτό το γνωρίζουν πολύ βαθειά, για αυτό και τρέχουν για στηρίγματα, στις κρίσιμες ώρες, σε κάθε τι, που δεν είναι …ελληνικό.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων θα πρέπει όλοι οι φυσιολογικοί, κανονικοί, στρέιτ, ανιδιοτελείς και ελληνόψυχοι πατριώτες να αναφωνήσουμε για άλλη μία φορά: Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου, που έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, με το σουγιά στο κόκκαλο και το λουρί στο σβέρκο, σου ξύπνησαν, ξεπετάχθηκαν πάνω και αντρειέφτηκαν, τα παλιά σου γονίδια, κύταρα και μνήμες και έδωσες μια προκαταρκτική κλοτσιά (η επόμενη ας είναι νοκ αουτ) στο κεκαλυμμένο απολυταρχικό και αντιδημοκρατικό πολιτικό σύστημα.
Σας προανέφερα, ότι θα είμαι επιγραμματικός, όχι αναλυτικός και συνθετικός, όπως στο κείμενο για τις ευρωεκλογές.
Γιατί αν αναλύσω «τα έργα και τις ημέρες» του ΣΥΡΙΖΑ για εξωτερική και εσωτερική πολιτική, θα διαβάζετε μέχρι της …Παναγίας.
Θα δώσω, όμως, τον πυρήνα της σκέψης και πολιτικής του, με δύο προσωπικά παραδείγματα:
Η δημοσιογράφος Έλλη Παππά, γυναίκα του Νίκου Μπελογιάννη, (έδωσε εντολή το βιβλίο της να εκδοθεί μετά το θάνατό της από το μουσείο Μπενακη), μου είχε πει, πως λίγες ημέρες πριν πεθάνει ο Στάλιν, όλη η κομματική οργάνωση ήταν … Σταλινική. Λίγες ημέρες μετά, όταν ανέλαβε την αρχηγία ο Νικήτα Χρουτσώφ, …κανένας δεν ηταν με τον Στάλιν. Ολοι Χρουτσωφικοί.
Ο κουμουνιστής συγγραφέας Μενέλαος Λουντέμης, έλεγε για τα συνέδρια της Αριστεράς (κομμουνιστικής και μη): Εκεί τα χέρια μας τα είχαμε μέσα στην αίθουσα για χειροκρότημα και σφιγμένες γροθιές. Τα κεφάλια όμως «έξω από την αίθουσα», γιατί ούτε ακούγαμε, ούτε κρίναμε και συγκρίναμε, ούτε τολμούσαμε να πούμε κάτι διαφορετικό από τις εκάστοτε ηγετικές ομάδες (σ.σ. 3- 4 άτομα το πολύ, αυτές είναι δημοκρατίες πλέριες).
Συμπέρασμα γενικό. Ψηφίστε οτιδήποτε, πλην Λακεδαιμονίων. Πλην ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τους φόβους που λανσάρει, για τους άλλους, δεν υπάρχει άλλο κόμμα, στην Ελλάδα, που ό,τι υπόσχεται και ό,τι δήθεν φοβάται και εξορκίζει, αυτό τα κάνει πρώτο και όλα και στον χείριστο βαθμό. ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Υ. Γ Πριν τις Ευρωεκλογές, μεταξύ Φικτίων και στην μεγάλη ευθεία, για Κουτσοπόδι, έγινε απόπειρα δολοφονίας μου, με σχεδιασμένο τροχαίο. Στην όλη ιστορία συμμετείχαν τρία αυτοκίνητα μέχρι την παραλία Αστρους (Φλόκα).
Θα τους προειδοποιήσω, όπως έκανε ο Γιώργης Καραισκάκης, όταν ψυχορραγούσε στο Παλαιό Φαληρο, όταν τον πυροβόλησε πισώπλατα …Ελληνας, γιουσουφάκι των Γάλλων. Είπε και λέω το ίδιο: « Εάν ζήσω, θα τους …γανώσω (άλλη λέξη είπε), και θα πάρω χάκι (εκδίκηση), εάν πεθάνω, θα μου ξυρίσουν τα … φρύδια (άλλη λέξη είπε).
Η διαφορά μου, με Καραισκάκη, είναι η εξής: Είτε ζήσω είτε πεθάνω, εγώ θα πάρω (χάκι) γιατί έχω παλληκάρια φίλους κολλητούς δημοσιογράφους …ερευνητές και θα αναγκάσουν αστυνομίες και δικαιοσύνες να βγάλουν άκρη είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Από την άλλη έχω και δύο αγόρια, που δεν …μασάνε και θα πάρουν χάκι.

*Ο Θόδωρος Βαρίκος είναι δημοσιογράφος και εργάστηκε για πολλά χρόνια σστην εφημερίδα Αυγή.

loading...