ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
Αλλαζονικός και προκλητικός ο ηττημένος των Ευρωεκλογών – Περιφερειακών – Δημοτικών Εκλογών 2019 ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει γατζωμένος στην εξουσία και δεν μεταβαίνει άμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προκήρυξη εθνικών εκλογών, όπως δημόσια είχε δηλώσει. Κρύβεται για μία εβδομάδα.

Πρωθυπουργός της συντριβής και της αποδοκιμασίας από τον ελληνικό λαό, σε μία Βουλή ανύπαρκτων κομμάτων και με μία Κυβέρνηση-Κουρελού από διορισμένους Υπουργούς πασχίζει να τακτοποιήσει εκκρεμότητες, ρουσφέτια και προμήθειες, τελευταίας στιγμής στους ντόπιους ολιγάρχες και τους αυλικούς του καθεστώτος του.

Το σκοτεινό Κράτος της Μεταπολίτευσης που ξεφτίλισε την Ελλάδα διεθνώς και εξαθλίωσε τους Έλληνες με αποκορύφωμα την τελευταία τετραετία Τσίπρα, που ξεπούλησε τη Μακεδονία και τα Νησιά. Στοχεύει ακόμα να ξεπουλήσει Θράκη και Καστελόριζο και Κρήτη. Ζητά Νομοσχέδια και αναθέσεις αυτή την εβδομάδα και απαιτεί ανοικτή την ελληνική Βουλή σε αντίθεση με τη βούληση του λαού.

Ο εξουσιολάγνος Αλέξης Τσίπρας χωρίς κανέναν δημοκρατικό ηθικό φραγμό ζητά μόνο τη μετεκλογική ασυλία του. Την 7η Ιουλίου 2019 θα πάρει την απάντησή του από τον ελληνικό λαό στην κάλπη της δημοκρατίας, αυτή που τόσο πάσχισε να καταργήσει και απέτυχε.


Οι Έλληνες αξίζουν μία καλύτερη ζωή και θα τη λάβουν ελεύθεροι και αυτοδύναμοι.

loading...

1 thought on “ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

  1. Τώρα, σωθήκαμε, από των Άννα, στον Καϊάφα. Δυστυχώς ή πατρίδα είναι καταδικασμένη.

Comments are closed.