ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ, ΛΙΛΙΠΟΥΤΙΟΙ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΠΩΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!


ΟΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Το ιστολόγιό μας δεν συμφωνεί με το τσουβάλιασμα όλων όσων πίστεψαν στην κοινωνική δικαιοσύνη και ίσως πλανήθηκαν από το σιωνιστικό ΚΚΕ του οποίου ο ρόλος είναι να διαλύει τα κινήματα.

Πάντα υπήρχαν και μέσα στο ΚΚΕ οι φωτεινές εξαιρέσεις, άνθρωποι του Θεού που αγαπούσαν την Ελλάδα και τον συνάνθρωπο όπως πχ. ο Νίκος Μπελογιάννης και που ο συγγραφεύς του άρθρου δεν θα έπρεπε να τους ξεχνάει...

Οι άθλιοι λιλιπούτειοι, καιροσκόποι, άνανδροι, διαστρεβλωτές της αλήθειας … επωάζουν εμφύλιο πόλεμο…

Γράφει ο Γεωκών


Έχασε πλέον ο Συριζα κάθε σοβαρότητα. Δεν υπάρχει πλέον πήχης, με πρώτον διδάξαντα τον ανεκδιήγητο  Πρόεδρο του. 

Αλλά σε τι διαφέρει ο Κομμουνισμός; Όπου «εφαρμόστηκε»  ο Κομμουνισμός, οι άνθρωποι τους  ήταν «κόκκινοι» στην ιδεολογία.  Στην πράξη όμως σε τι διαφέρουν από τους γνωστούς φασίστες της Λατινικής Αμερικής;  

Έχετε σκεφτεί,  αυτοί οι άνθρωποι να είχαν δυνατότητα να μείνουν στην εξουσία τι θα έκαμναν;  

Παριστάνουν τους σωτήρες ,ενώ είναι  λύκοι με προβιά προβάτων,  τα λόγια τους είναι  χολή και όξος. Αλλά θέλουν την ενότητα (λένε)!!

Είναι ανιστόρητοι, μονόχνοτοι, μονόπλευροι, εμπαθέστατοι.  Το αποδεικνύουν κάθε μέρα, προωθούν το μίσος, άρα επωάζουν εμφύλιο πόλεμο.  

Έλληνες μην ξεχνάτε:  Οι Έλληνες κομμουνιστές  επιζητούσαν από το 1948 το ξεπούλημα της Μακεδονίας 

Η επιστολή του ίδιου του Ζαχαριάδη τον Δεκέμβρη του 1948: “Ο μακεδονικός λαός θα αποκτήσει μια ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση στην οικογένεια των λεύτερων λαϊκοδημοκρατικών λαών στα Βαλκάνια, στην οικογένεια αυτή, όπου αύριο θα ανήκει και ο ελληνικός λαός με τη Λαϊκή Δημοκρατία. 

Γι’ αυτή την ανεξάρτητη κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση παλεύει σήμερα και ο μακεδονικός λαός της Μακεδονίας του Αιγαίου»

Από το 1948 οι κομμουνιστές της Ελλάδος (σημ. Οίμου: δηλαδή το σιωνιστικό ΚΚΕ) αποφάσισαν για ανεξάρτητη Μακεδονία και την υλοποίησαν το 2019 με τον κομμουνιστή (σημ. Οίμου: δηλαδή ψευτοκομμουνιστή) ηγέτη Αξελ. Τσιπρα , από το 1948 μιλούσαν οι προδότες  για Μακεδονία του Αιγαίου. 

Ο Στρατής Μυριβήλης, είχε γράψει: «Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. ‘Όταν κανείς γίνει συνειδητός (βλέπε σιωνιστής) κομμουνιστής παύει να είναι ‘Έλληνας.»

Ο Σύριζα έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, η ηγεσία του αποδείχθηκε κάτω του μέτριου σε όλα τα επίπεδα.  Και ο λαλίστατος Τσίπρας  καλύτερα να σιωπήσει.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :