ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ; 

Οι αντίχριστοι ξεπούλησαν την Ελλάδα αλλά δεν βρίσκουν τους τίτλους ιδιοκτησίας της γιατί τους κρατάει ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ. 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Η παραλαβή των S– 400 από την τουρκία ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο. Με αυτό το σκεπτικό το ΑΙΓΑΙΟ θα ήταν μια ήρεμη θάλασσα αυτό το καλοκαίρι και ο πρώην πρωθυπουργός έλεγε ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος ( ευρωεκλογών) θα εξαντλούσε την κυβερνητική θητεία μέχρι τον Οκτώβριο.

Όμως ήρθαν μπουρίνια ξαφνικά στο ΑΙΓΑΙΟ και την Αν. Μεσόγειο.

Οι Ρώσοι μαζί με τους τούρκους διαβεβαιώνουν για την παραλαβή των πυραυλικών αυτών συστημάτων μέσα στον Ιούλιο.

Και ξαφνικά προκηρύσσονται Εθνικές Εκλογές στην Ελλάδα.

Όποιος κατάλαβε – κατάλαβε.

Η επικαιρότητα βοά από καταιγιστικές εξελίξεις , απροκάλυπτο παρασκήνιο με στόχο τις αλλαγές συνόρων από τα Βαλκάνια μέχρι ΑΙΓΑΙΟ και ΑΟΖ Κύπρου.

Αυτό το παρασκήνιο κουβαλάει πολύ αίμα και πόνο , το ίδιο αόρατο χέρι συντονίζει όλο τον θίασο των πρωθυπουργών των Βαλκανίων με στόχο να δυναμιτιστούν αυτά ( βλ. Μεγάλη Αλβανία- Κόσοβο – περιοχή Τέτοβου Σκοπίων- Σερβία).

Παράλληλα να ανοίξει το ΑΙΓΑΙΟ , να τσιμπήσει ο Ερντογάν το δόλωμα με τις πάγιες διεκδικήσεις του και να φέρουν τον τουρκικό στρατό στο προσκήνιο ώστε να αποδυναμώσουν τον σουλτάνο και μετά…

Το ΑΙΓΑΙΟ και η συνοριογραμμή μας παίρνει φωτιά και εδώ ονειρεύονται ανάπτυξη και μεταρρυθμίσεις πάνω στο γυμνό σώμα της Ελλάδος.

Κανείς υποψήφιος δεν μιλάει για Εθνικά Θέματα, λες και ζούνε σε άλλη χώρα, για να μην χαλάσουν το ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ που θα το δούμε όλοι μας στον ξύπνιο και θα είναι Θρίλερ.

Ο τούρκος με τις ευλογίες αυτών που τον ερεθίζουν ετοιμάζεται να μας εμπλέξει. Το λένε όλα τα ΜΜΕ στον πλανήτη μόνο που στην ενδοχώρα εδώ αρχίζουν οι θερινές διακοπές του μυαλού.

Μετά την εμπλοκή έρχεται το γνωστό « ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου» με την άρση των πρεσβειών Ελλάδος – τουρκίας.

Και μετά τι;

«Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.»

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 1990 ΠΑΝΑΓΟΥΔΑ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

 «γέροντα, έχω έναν λογισμό. Τι θα γίνει με την Ελλάδα; Πες μου αν είναι ευλογημένο». 

Μου λέει ο γέροντας «θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...