Το απίθανο σημείωμα που άφησε γείτονας στους ηθοποιούς του Εθνικού που κάνουν πρόβα στην αυλή (φωτο)
Στην Αυλή του Εθνικού πίσω από το κτίριο Τσίλερ της Αγίου Κωνσταντίνου οι ηθοποιοί του Εθνικού κάνουν πρόβες για την καλοκαιρινή «Ορέστεια» που θα παρουσιάσουν στην Επίδαυρο.

ΟΙ πρόβες είναι καθημερινές και πολλοί γείτονες βγάζουν καρέκλες στα γύρω μπαλκόνια και παρακολουθούν, ενώ πολλοί είναι και οι περαστικοί που σταματούν στα κάγκελα για να τους παρακολουθήσουν.

«Γνωρίζω πως σχεδιάζεις να σκοτώσεις την Κλυταιμνήστρα»
Η Ορέστεια του Αισχύλου, η μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αρχαίου Δράματος, θα παρουσιαστεί 28 και 29 Ιουνίου στην Επίδαυρο.
Μετά από δέκα χρόνια ο βασιλιάς επιστρέφει από τον τρομερότερο των πολέμων νικητής για να δολοφονηθεί στο σπίτι του από τη γυναίκα του Κλυταιμνήστρα… και ο γείτονας του Εθνικού άφησε το παρακάτω εμπνευσμένο μήνυμα στους ηθοποιούς της παράστασης:
Στο προαύλιο του Εθνικού που κάνουμε πρόβες της Ορέστειας,γύρω γύρω έχει πολυκατοικίες.Στήνουν καρέκλα στα μπαλκόνια και μας παρακολουθούν,όπως κι οι περαστικοί.Ένας τρελάρας, έφτιαξε αυτό το σημείωμα,το πέρασε σε μπετονιά και το κρέμασε στο τοίχο για να το βρούμε!Νταξ, τον αγαπώ
447 άτομα συζητούν σχετικά με αυτόΗθοποιός της παράστασης που έκανε την ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά, «Στο προαύλιο του Εθνικού που κάνουμε πρόβες της Ορέστειας, γύρω γύρω έχει πολυκατοικίες. Στήνουν καρέκλα στα μπαλκόνια και μας παρακολουθούν,όπως κι οι περαστικοί.Ένας τρελάρας, έφτιαξε αυτό το σημείωμα, το πέρασε σε μπετονιά και το κρέμασε στο τοίχο για να το βρούμε! Νταξ, τον αγαπώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :