«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ», το αόρατο πολιτικό κόμμα που εφεξής , θα καθορίζει το μέλλον της Ελλάδος . Ποιοι είναι μέλη του ;

Τους είπαν ανόητους , επειδή κατέβαιναν κατά εκατοντάδες χιλιάδες κάθε φορά στα συλλαλητήρια για τη ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ . Τους είπαν  εθνικιστές , ακροδεξιούς και  φασίστες για τον ίδιο λόγο , όμως ,
έπεσαν έξω αφού τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής , μειώθηκαν. Ζήτησαν δημοψήφισμα να πουν τη γνώμη τους , μα , τους το αρνήθηκαν έντεχνα .

Είχαν ,  με μια φωνή και σε ποσοστό 62% πει ΟΧΙ με το δημοψήφισμα του 2015 . ¨Κάνατε λάθος ¨τους είπαν  ¨ΝΑΙ εννοούσατε ¨.

Ό,τι κι αν έκαναν όλα αυτά τα χρόνια , δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τα μνημόνια και τη λεηλασία , δεν μπόρεσαν να αποφύγουν όλα αυτά , που τους εξαθλίωσαν , τους υποτίμησαν, δεν μπόρεσαν να ¨κρατήσουν¨ όλα αυτά που τους έκλεψαν .. για το καλό τους .

Οι υποταγμένοι στη δικτατορία των αγορών , χρησιμοποίησαν  εναντίων τους το  βασικότερο όπλο εξουδετέρωσης της υγιούς λαϊκής αντίδρασης που δεν είναι άλλο από το ότι, «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση» ,  τους παρουσίαζαν κάθε φορά  ως λύση, το ίδιο το πρόβλημα , απαιτούσαν και απαιτούν  συνεχώς θυσίες και την ανοχή τους στον βωμό τάχα της «πολιτικής σταθερότητας» και πετούν ως σε θίασο , ο ένας στον άλλο την ¨καυτή¨ πατάτα για να τους έχουν απασχολημένους.

Όλοι αυτοί που πικράθηκα και προδόθηκαν (όλοι εμείς) , δεν έχουν Πρόεδρο και πρωτοκλασάτα μέλη , δεν έχουν εκπροσώπους , δεν ¨συναλλάσουν¨ την είσοδό τους  στη Βουλή , δε στηρίζονται από επιχειρηματίες και συμφέροντα , δεν τάζουν κάθε φορά ζωή  ¨με χρυσά κουτάλια ¨ , δεν διαλαλούν ότι έχουν τη χρυσή συνταγή , δεν  φαίνονται σε αυτό -καθοριζόμενες δημοσκοπήσεις, στα τηλεοπτικά πάνελ … δεν , δεν .

Άδικα θα προσπαθούν να βρουν τι φταίει και ¨έχασαν ¨ στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση , άδικα θα προεξοφλούν το εκλογικό αποτέλεσμα οι άλλοι , άδικα θα δικαιολογούνται  με τους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής και την  αποχή , άδικα θα προσπαθήσουν πάλι να τους ξεγελάσουν και να τους παρα-πείσουν , άδικα θα τους ψάξουν , άδικα , θα προσπαθήσουν να τους εξαγοράσουν.

Άδικα , αφού , δεν μπορούν να τους νιώσουν και να τους αισθανθούν , δεν μπορούν να τους καταλάβουν . Ό,λα αυτά σε βάρος τους , τους έκαναν αποφασισμένους και δυνατούς τους έκαναν να ¨σηκωθούν¨. Ξέρουν πλέον με τι και ποιους έχουν να κάνουν , έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το καθετί , ξέρουν ακριβώς τι θέλουν , ποιες οι σκοπιμότητες , ποιο είναι το διακύβευμα ,  και πως θα τα καταφέρουν.

Γνωρίζονται μεταξύ τους καίτοι δεν συναντήθηκαν ποτέ , έχουν την ίδια άποψη , καίτοι δεν συνεννοήθηκαν  ποτέ , έχουν τις ίδιες αγωνίες , τις ίδιες αξίες , τα ίδια ιδανικά , το ίδιο όραμα …. την ίδια ψυχή.

Έχουν την ίδια συνείδηση όπως και πριν χιλιάδες χρόνια , την  ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!

Ας ονομάσουμε λοιπόν αυτό το ¨Πολιτικό Κόμμα ¨ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ¨ και ας τους γνωρίσουμε  ότι , ήδη , λειτουργεί ως καταλύτης πολιτικών εξελίξεων.

Συνεχίζεται …

Μείνετε ¨συντονισμένοι¨ σ όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , σ όλα τα sites ( και όχι μόνο ) που δημοσιεύουν ή ενίοτε αναδημοσιεύουν τις πληροφορίες που σας παρέχουμε.

Θα φανεί σύντομα το αδιανόητο  και οι  εξελίξεις θα ΄ναι  συναρπαστικές.

Υ.Γ Προσέξτε τα παρακάτω !!

Το σχέδιο ¨Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ¨ για την Κωνσταντινούπολη .

Την Πολιτική Κρίση στην Αλβανία , για να επιτευχθεί η διοικητική αυτονομία της Βορείου Ηπείρου .

Τον ¨εμφύλιο¨  στα ΣΚΟΠΙΑ .

Η λύση στο Πρόβλημά μας βρίσκεται έξω από το πρόβλημα

Αθήνα , σήμερα 6 Ιουνίου 2019

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης  (senior management) 

loading...