Μόλις Οι Γονείς Του Τον Είδαν, Αρνήθηκαν Να Τον Πάρουν Αγκαλιά – Μια Νοσοκόμα Όμως…


Μόλις τον αντίκρυσαν, οι γονείς του μικρού Adam αρνήθηκαν να τον πάρουν αγκαλιά, πόσο μάλλον στο σπίτι, λίγο αφότου γεννήθηκε. Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, προσθέτοντας ότι αν τους ανάγκαζαν να τον πάρουν μαζί τους, θα τον δηλητηρίαζαν!


Όταν οι γονείς του Adam είδαν ότι γεννήθηκε χωρίς βλέφαρα, μύτη και χέρια και ότι τα πόδια του ήταν ενωμένα, αρνήθηκαν να δεχθούν αυτό το πλάσμα ως γιο τους. Είναι δύσκολο να μην τους κρίνουμε, μη γνωρίζοντας όλη την ιστορία, αλλά οι περισσότεροι γονείς θα έκαναν τα πάντα για τα παιδιά τους… Δυστυχώς όμως, ο Adam δεν ήταν τυχερός…

Ο Raja και η Jessica Paulraj, ο διευθυντής του νοσοκομείου και η νοσοκόμα που φρόντιζε τον Adam, ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι: το ζευγάρι αποφάσισε να τον υιοθετήσει.

Ο Adam γεννήθηκε με μία σπάνια γενετική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο Bartsocas-Papas. Για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της νόσου, η οικογένεια ταξίδεψε από τη Βόρεια Ινδία στη Βόρεια Καρολίνα. Εκεί, μια ομάδα γιατρών δώρισε τις υπηρεσίες της για να σώσει τη ζωή του μικρού, ακόμα κι έτσι όμως τα ιατρικά έξοδα είχαν εκτιναχθεί στα ύψη. Τότε ήταν που οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και οι άνθρωποι της κοινότητας που έμαθαν την ιστορία, συγκέντρωσαν 100.000 δολάρια γι” αυτό το μικρό αγγελούδι, μέσα σε μόνο μία εβδομάδα.

Χάρη στη βοήθεια του Raja, της Jessica και κάποιων που δεν έχουν ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, ο Adam πήρε τη βοήθεια που χρειαζόταν: ήταν σε θέση να κλείσει τα μάτια και το στόμα του για πρώτη φορά!


4 σχόλια :