Βίντεο: Δείτε την Μέρκελ να τρέμει δίπλα στον Ουκρανό πρόεδρο

Η καγκελάριος άρχισε να τρέμει ολόκληρη, καθώς την έπιασε κρίση – Το σώμα της δονείται, ενώ σφίγγει τα χείλη και φαίνεται να ιδρώνει – Αμέσως μετά συνήλθε πλήρως και δεν διέκοψε στιγμή το πρόγραμμά της – Ήπια 2-3 ποτήρια νερό και είμαι εντάξει, είπε η ίδια αργότερα

Ανησυχία προκάλεσε η εικόνα της Καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ να τρέμει κατά την διάρκεια της επίσημης υποδοχής, νωρίτερα σήμερα, του Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο προαύλιο της Καγκελαρίας.

Η καγκελάριος στέκονταν δίπλα στον κ. Ζελένσκι κατά την απόδοση στρατιωτικών τιμών, όταν ξαφνικά, κατά την διάρκεια της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, άρχισε εμφανώς να τρέμει.

Τα γερμανικά ΜΜΕ σημειώνουν πως η καγκελάριος άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, καθώς το σώμα της φαινόταν να δονείται από τους ώμους προς τα κάτω και έσφιγγε τα χείλη της. Φαίνεται πως δεν ήταν σε θέση να ελέγξει το τρεμάμενο σώμα της. Στην αρχή είχε τα χέρια της σταυρωμένα μπροστά της, ενώ στη συνέχεια τα άφησε να πέσουν, στα δευτερόλεπτα που στέκεται δίπλα στον ουκρανό πρόεδρο.

Αμέσως μόλις το επεισόδιο αυτό ολοκληρώθηκε, η Μέρκελ φαίνεται αμέσως καλύτερα και συνέχισε το πρόγραμμά της κανονικά, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως δεν χρειάστηκε να επέμβει κανένας από τους συνεργάτες της, ενώ επιθεώρησε κανονικά το τιμητικό άγημα μαζί με τον προσκεκλημένο της.

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, όταν ερωτήθηκε για το περιστατικό, δήλωσε γελώντας: «Στο μεταξύ ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό και είμαι πολύ καλά». Από την πλευρά του ο κ. Ζελένσκι θέλησε να ανατειευτεί: «Στεκόμουν δίπλα της και, πιστέψτε με, ήταν ασφαλής».

loading...

2 thoughts on “Βίντεο: Δείτε την Μέρκελ να τρέμει δίπλα στον Ουκρανό πρόεδρο

  1. ΑΙΝΤΕ ΡΕΕΕ…ΚΑΤΟΥΡΙΟΤΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ…

Comments are closed.