Translate the article and read it to your Language

Η ΥΠΟΥΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ


ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ
Οι Έλληνες πρέπει να πάψουν να κατηγορούν τον εαυτό τους για όλα τους τα δεινά, να καταλάβουν πως ήταν μύθος τα ελλείμματα,
όπως το ότι ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητες μας, να συνειδητοποιήσουν πως η Γερμανία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υπερχρέωση της Ελλάδας του 2009.

Καθώς επίσης ότι δεν χρεοκόπησε η Ελλάδα το 2012, αλλά την χρεοκόπησαν: η Τρόικα σε συνεργασία με τις ανθελληνικές ενδοτικές κυβερνήσεις μετά το 2009 που επέβαλλαν το εκ προμελέτης έγκλημα των μνημονίων και υπέγραψαν το καταστροφικό PSI.

Επικαιρότητα

Το σημαντικότερο γεγονός παγκοσμίως είναι η σύγκρουση των Η.Π.Α. με το Ιράν, με το τελευταίο να στηρίζεται από τη Ρωσία και την Κίνα – όπου δεν αποκλείονται κάθε είδους προβοκάτσιες «ένθεν κακείθεν», για να επιτύχει ο καθένας το στόχο του.

Σε εθνικό επίπεδο το σημαντικότερο δεν είναι οι εκλογές, άλλα η επιστροφή της οικονομίας μας στην κρίση – ενώ όσο δεν καταλαβαίνουμε το αυτονόητο, το ότι δηλαδή όσο δεν παράγουμε θα βουλιάζουμε, δεν πρόκειται να υπάρξει μέλλον.

Ούτε βέβαια εάν συνεχίσουμε να συγκρουόμαστε μεταξύ μας και να κατηγορεί το ένα κόμμα το άλλο, αφού έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στις «γερμανικές δυνάμεις κατοχής και λεηλασίας» να μας εκμεταλλεύονται – ως άριστοι αποικιοκράτες και γνώστες της τακτικής του «διαίρει και βασίλευε».

Εν προκειμένω οφείλουμε να γνωρίζουμε πως δραστηριοποιούνται πολιτικά στην Ελλάδα διάφοροι καιροσκόποι κατ’ εντολή των ξένων – είτε με νεοφιλελεύθερο αριστερό μανδύα, είτε με κάποιον άλλο. Επομένως πρέπει να προσέχουμε πολύ, όσον αφορά τις επιλογές μας – υπενθυμίζοντας τα εξής:

«Η εθνική στρατηγική δεν είναι ούτε “δεξιά” ούτε “αριστερή”, ούτε “εθνικιστική” ούτε “διεθνιστική”. Είναι τα πάντα, ανάλογα με τις επιταγές της συγκεκριμένης περίστασης.

 Αλίμονο στην χώρα και την πολιτική της ηγεσία, αν ερμηνεύει την συγκεκριμένη κατάσταση με “δεξιές” ή “αριστερές” εκτιμήσεις» (Π. Κονδύλης).

Σε ευρωπαϊκό τώρα επίπεδο, το σημαντικότερο θέμα είναι η ψήφιση του φορολογικού νομίσματος από την ιταλική Βουλή και η σύγκρουση της κυβέρνησης της χώρας με την Κομισιόν – πίσω από την οποία κρύβεται η Γερμανία.

Εάν η Ιταλία καταφέρει να επιβληθεί, θα ανοίξει ένας καινούργιος δρόμος για την Ελλάδα – τον οποίο είχε κλείσει ερμητικά και ύπουλα ο Γιάννης στις αρχές του 2015 (ο νέος Δούρειος Ίππος σήμερα, ο οποίος τοποθετήθηκε στην Ελλάδα από τον κ. Soros και το σύστημα του), χωρίς καν να το πάρει είδηση το τότε κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ).

Περαιτέρω, όσον αφορά την ελληνική κρίση, έχει ενδιαφέρον το βιβλίο του Γερμανού K. H. Roth που κυκλοφόρησε – γνωστού για τη θέση του υπέρ της πληρωμής των γερμανικών αποζημιώσεων στην Ελλάδα.

 Ουσιαστικά επιβεβαιώνει όλα όσα έχουμε αναφέρει για την ύπουλη τακτική που υιοθέτησε η Γερμανία μετά την είσοδο της στην Ευρωζώνη – όπως την πολιτική της φτωχοποίησης του γείτονα με τη συνεργασία της ΕΚΤ και το μισθολογικό dumping.

Μοιάζει δε σε τέτοιο βαθμό με τις αναλύσεις μας που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ακόμη και αντιγραφή – αποδεικνύοντας πως η κρίση χρέους της Ευρώπης δεν ήταν ελληνική, αλλά ευρωπαϊκή και παγκόσμια.

Ειδικότερα, επισημαίνει πως η κύρια αιτία της κρίσης ήταν η αποσταθεροποίηση της ΕΕ από τη γερμανική οικονομική ελίτ που ουσιαστικά κυβερνάει τη χώρα – με τους τρόπους που αναφέραμε και με τους οποίους καταστράφηκαν οικονομικά οι ασθενέστερες ή οι πλέον ανόητες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας.

Όπως επίσης αναφέρει, κάτι που έχουμε περιγράψει σε πολλές αναλύσεις μας στο παρελθόν, μεταξύ άλλων σε σχέση με το δράμα της Ευρωζώνης,


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :