Aπίστευτο! Η γυμνή φωτογράφιση της «Ματίνας Μανταρινάκη» που σοκάρει! (Εικόνα)

Eίκοσι ένα χρόνια μετράμε από την πρεμιέρα του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και μέχρι σήμερα τους ηθοποιούς «κυνηγούν» οι ρόλοι τους στην επιτυχημένη σειρά Ρώμα – Χατζησοφιά.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού υπήρξε από εκείνους που συνδέθηκαν άρρηκτα με τον χαρακτήρα που υποδύθηκαν, με την τηλεοπτική Ματίνα Μανταρινάκη να αποτελεί σήμα κατατεθέν του σήριαλ του ΑΝΤ1.

Στην πραγματικότητα, η ηθοποιός που την υποδύθηκε ουδεμία σχέση είχε με τον χαρακτήρα αυτό, με την Καλλιρόη να αποδεικνύεται ιδιαιτέρως τολμηρή και «εναλλακτική« φιγούρα. Τρανή απόδειξη, το «ναι» που είπε το 2012 στο να φωτογραφηθεί ολόγυμvη στην ταράτσα του σπιτιού της για το Naked City.

Για καλό σκοπό, φυσικά και όχι μόνη της μιας στη φωτογράφιση συμμετείχαν πολλές διάσημες Ελληνίδες. Οι φωτογραφίες δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν στο ίδρυμα «Πίστη» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Ιδού η τηλεοπτική Ματίνα στην πιο «ακατάλληλη» φωτογράφισή της.

loading...

5 thoughts on “Aπίστευτο! Η γυμνή φωτογράφιση της «Ματίνας Μανταρινάκη» που σοκάρει! (Εικόνα)

  1. Φίλε μου, εγώ δεν σοκαρίστηκα

  2. Το ιδιο και εγω. τελεια φωτο δειγμα τεχνης και σεβαστοσ ο σκοπος τησ φωτογραφησης. Εσυ που το ανεβασεσ τουλαχιστον παλινδομησες την ποσθην σου χλουτσου χλουστου χλουτσου πισω μπρος πισω μποσ ειχες καμια εξπερματιση η τσαμπα το γρασσο που εβαλες για την μειωση των τριβων στο κουζινετο της ποσθης?

  3. ΑΦΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΕΙΝΗ ΕΜΑς ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ

  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ.

  5. συριζόπανα είστε και φαίνεσθε…

Comments are closed.