Αδιανόητη εξαπάτηση του εκλογικού σώματος. Στις 8 Ιουλίου θα μηνυθούν εταιρείες δημοσκοπήσεως για «εξαπάτηση εκλογέων» , άρθρο 162 Ποινικού Κώδικα .

Όπως προκύπτει από τα παρακάτω , ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί , επιλέγουν ( σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ) το 61% του εκλογικού σώματος ενώ ταυτόχρονα καταψηφίζονται από το 64% αυτού σύμφωνα με τις ίδιες εταιρείες , και όχι μόνο .

Συγκεκριμένα :
Σύμφωνα με το άρθρο 162 του ποινικού κώδικα, που περιγράφει την ποινική υπόσταση του εγκλήματος «εξαπάτηση εκλογέων», όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα, με αποτέλεσμα αυτός να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, να ψηφίσει άκυρα ή να μεταβάλλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές ή τα δημοψηφίσματα του άρθρου 161, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο έτη ή χρηματική ποινή.
Ιδού περιληπτικά το κατηγορητήριο.
Μόλις μία εβδομάδα πριν την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, ( συνομολογήθηκε στις 12 Ιουνίου 2018 ) το 65,7%  των συμμετεχόντων στην έρευνα που διενήργησε η Marc για το «Πρώτο Θέμα» ζητεί από τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου να ψηφίσουν «όχι» και να μην κυρώσουν τη Συμφωνία. Η μεγαλύτερη αντίδραση, όπως ήταν αναμενόμενο, συναντάται στη Μακεδονία και στη Θράκη, με το αντίστοιχο ποσοστό να φθάνει το 73,6%.
 Το ποσοστό αυτό ( που παραμένει σταθερό ) επαληθεύουν κατά μέσο όρο , όλες οι σχετικές δημοσκοπήσεις που έγιναν .
Το Ελληνικό δημοψήφισμα του 2015 προκηρύχθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων στις 28 Ιουνίου 2015 (ΦΕΚ Α΄ 63) και διεξήχθη μία εβδομάδα αργότερα, στις 5 Ιουλίου, με ερώτημα αν πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο συμφωνίας των τριών θεσμών, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (Ε.Κ.Τ.) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (Δ.Ν.Τ.), που προτάθηκε στην Ελλάδα στις 25 Ιουνίου. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν η απόρριψη της πρότασης του σχεδίου συμφωνίας με ποσοστό 61,31%.
Όμως το 61,3% ΟΧΙ , στην συνέχεια ψηφίστηκε από τους Έλληνες Βουλευτές σε ποσοστό 88,7% ΝΑΙ σε σχετική ψηφοφορία στη Βουλή.
Από τ ανωτέρω προκύπτει ότι  , καθ όλη την διάρκεια της 4αετίας που πέρασε το 64% των πολιτών κατά μ.ο , δεν  ενέκριναν ΣΤΑΘΕΡΑ αποφάσεις αιχμής που επηρέασαν βαθιά τη κοινωνική ζωή της χώρας ( Μνημόνια και συμφωνία των Πρεσπών )
Το ποσοστό αυτό δε 64% , αντανακλά σχεδόν στο 100% των Πολιτών αφού , πουθενά δεν καταγράφηκε  ΑΠΟΧΗ  ήτοι , σε 6.456.528 πολίτες
Παρόλα αυτά !
Οι γνωστές εταιρείες δημοσκοπήσεων συνεχίζουν να παρουσιάζουν σταθερά στην πρόθεση ψήφου τη ΝΔ να συγκεντρώνει 35% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που αγγίζει το 26% κατά μέσο όρο
Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί , κατέχουν ( σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ) το 61% των ψηφοφόρων του εκλογικού σώματος
Οι ίδιες δηλαδή οι εταιρείες δημοσκοπήσεων αντιφάσκουν με τον εαυτό τους αφού παρουσιάζουν ταυτόχρονα το 61% του εκλογικού σώματος να εγκρίνει πολιτικά κόμματα που απορρίπτει σε ποσοστό 64% .
Δεν είναι όμως , μόνο αυτό .
Στις πρόσφατες ευρωεκλογές του Μαΐου 2019 , ψήφισαν 5.920.355 πολίτες , ενώ δεν ψήφισαν 4.167.970 και ως γνωστό , η ΝΔ έλαβε 1.873.137 ψήφους και το ΣΥΡΙΖΑ 1.353.595
Συνεπώς , από τους 5.920.355 , οι 3.226.732 επέλεξαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Προκύπτει δηλαδή – οι εγγεγραμμένοι ήταν 10.088.325 – ότι , οι 3.226.732 πολίτες που πριν μερικές ημέρες επέλεξαν τα πολιτικά κόμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αντανακλούν στο 33% του εκλογικού σώματος στην πραγματικότητα και όχι στο 61%
Κατόπιν των ανωτέρων προκύπτει αναμφισβήτητα , ότι στις προθέσεις των εταιρειών δημοσκοπήσεων είναι ο επηρεασμός του σχηματισμού της εκλογικής βούλησης των «Πολιτών», δεδομένης και της προβατικής ψυχολογίας .
Αυτά γίνονται στο προτεκτοράτο μας . Καλή ψήφο!
Υγ : Εν Αθήναι σήμερα 29/ Ιουνίου 2019
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (administration Secretary)

loading...