Θύμα επίθεσης στην ΑΣΟΕΕ: Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν, η αστυνομία καθυστέρησε 2 ώρες

Ο δικηγόρος Εδουάρδος Κυπριωτάκης περιέγραψε την άγρια επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής, έξω από την ΑΣΟΕΕ, επειδή κατέγραφε με το κινητό τηλέφωνό του το παρεμπόριο.

Ο κ. Κυπριωτάκης, με εμφανή τα σημάδια από την επίθεση στο πρόσωπό του, ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα, που τον πέταξαν κάτω και τον χτυπούσαν, ενώ κατήγγειλε ότι η αστυνομία καθυστέρησε δύο ώρες να φτάσει εκεί.

«Ηρθε ένας μετανάστης, μου ζήτησε τον λόγο γιατί φωτογράφιζα τα προϊόντα και μου ζήτησε επιθετικά να διαγράψω τις φωτογραφίες. Του εξήγησα ότι δεν φωτογραφίζω πρόσωπα», περιέγραψε ο κ. Κυπριωτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Αρχισαν να με σπρώχνουν και να με χτυπάνε. Επιχείρησαν να μου πάρουν το κινητό. Με έριξαν κάτω, άρχισαν να με χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές», είπε ακόμη για την άγρια επίθεση που δέχθηκε επειδή κατέγραφε το παρεμπόριο.

Απειλές μετά την επίθεση

Στη συνέχεια, ο κ. Κυπριωτάκης κάλεσε την Αμεση Δράση και ενημέρωσε για την επίθεση. Ομως, όπως καταγγέλλει, η αστυνομία καθυστέρησε 2 ώρες. «Περίμενα μπροστά στην είσοδο της ΑΣΟΕΕ, αλλά δεν ήρθε κανείς, ενώ περιπολικά περνούσαν από απέναντι». Μάλιστα, όσο περίμενε, δέχθηκε νέες απειλές για την ασφάλειά του. «Εμεινα εκεί μέχρι τη στιγμή που ήρθε ένας μετανάστης- όχι από αυτούς που μου επιτέθηκαν- και με ενημέρωσε πως άλλος μετανάστης έχει επαφές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχει ενημερώσει, οπότε μου συνέστησε να φύγω για τη δική μου ασφάλεια και αποχώρησα». Τελικά, περίπου δύο ώρες αργότερα, ενημερώθηκε ότι η αστυνομία έκανε επιχείρηση έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. «Επέστρεψα και είδα ότι πράγματι είχαν μαζέψει τα προϊόντα και είδα τους μετανάστες μέσα στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ», κατέληξε.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Κατασχέθηκαν χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού»

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι διακινούσαν προϊόντα παρεμπορίου.

Κατασχέθηκαν χιλιάδες είδη παρεμπορίου – απομιμητικών προϊόντων και συγκεκριμένα:

– 104 τσάντες,
– 1.948 ζευγάρια αθλητικών υποδημάτων,
– 2.523 αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων,
– 3.081 είδη οικιακής χρήσης,
– 625 κοσμήματα (φομπιζού),
– 427 είδη ένδυσης,
– 287 ζεύγη κάλτσες,
– 310 ζεύγη γυαλιών ηλίου καθώς και
– 32 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Πηγή: iefimerida.gr

loading...

1 thought on “Θύμα επίθεσης στην ΑΣΟΕΕ: Με έριξαν κάτω και με χτυπούσαν, η αστυνομία καθυστέρησε 2 ώρες

  1. Αυτο που γινεται εδω και χρονια στα Εξαρχεια στην Αθηνα, αλλα και παντου στην Ελλαδα οπως και στην Θεσσαλονικη ειναι ενδεικτικο της επιλεκτικης ανοχης των αρχων (κυβερνηση,εισαγγελεις,αστυνομια,πρυτανεις, δημος κλπ).Μια χουφτα εγκληματιων τυπου ΑΝΤΙΦΑ, τυπου ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ κλπ(κομμουνιστοχουλιγκανων κατ εμε-ορντιναντσες της ΝΤΠ του μεγαλου κεφαλαιου και του Σορος) κατελαβαν ουσιαστικα τμηματα των πολεων και των πανεπιστημιων ιδιως και απο εκει διακτινιζονται παρανομουντες παντου ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ.Το προστατευομενο απο αυτους εντελως παρανομο εμποριο των μικροπολιτων στα ΑΕΙ οπως στην ΑΣΟΕΕ εν προκειμενω ειναι εμπροσθοφυλακη και παρακολουθημα των εγκληματικων αυτων πολιτικων οργανωσεων.Πολλα τετοια φαινομενα εγκληματικης δρασης(καταστροφες δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας,ξυλοδαρμοι,χτισιματα,αποκλεισμους δρομων,μολοτωφ κλπ κλπ) βλεπουμε διασπαρτα στην χωρα.Στην Θεσσαλονικη με κεντρα την ΥΦΑΝΕΤ,το ΑΠΘ,την λεγομενη καταληψη libertatia κλπ εχουν καταλυσει καθε μα καθε εννοια νομιμοτητας και στην ουσια λειτουργουν ως ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.Το κρατος αλλα και ο τυπος οχι μονο τους υποθαλπει αλλα δεν αναζητησε ποτε αποζημιωσεις απο τους βανδαλισμους που ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ γινονται!ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ???οταν κυριως ειναι γνωστοι οι δραστες??Ειναι οφθαλμοφανες οτι οι παραπανω εγκληματικες συμπεριφορες αναπτυχθηκαν με την ΑΝΟΧΗ αρχικα και εν συνεχεια ΥΠΟΘΑΛΨΗ των αρχων.Και την συστρατευση του τυπου!Οσο θλιβερο και αν ακουγεται!! ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΗΝΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (συνηθως γοννοι της καλοθρεμενης κρατικοδιαιτης και ενιοτε παρανοικης ΕΛΙΤ) μπορουν να συλληφθουν ΑΚΑΡΙΑΙΑ και να προσαχθουν στην δικαιοσυνη ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.Πραγμα που βεβαια δεν συμβαινει γιατι οπως προειπα υπαρχει οχι μονο ανοχη αλλα και υποθαλψη.Επισης υπαρχει απολυτα εξιχνιασιμη οικονομικη-λογιστικη υποστηριξη απο αδιαφανεις πορους(παγκοσμια ΑΝΤΙFA,Σορρος,ΜΚΟ,κλπ).Ως πολιτης πιστευω οτι οι Αρχες θα πρεπει να ελεγθουν για το αδικημα της Κακουργηματικης Απιστιας.ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ τους παρανομους να βιαιοπραγουν να σπαζουν και να ρημαζουν την περιουσια του λαου(τους φορους δηλαδη της ελευθερης οικονομιας μη γελιομαστε!) να απειλουν, να βριζουν τους διερχομενους και να παρανομουν τοσο καιρο???Πως και γιατι γινεται αυτο????Οταν ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ δεν συμβαινει κατι τετοιο σαυτη την εκταση??

Comments are closed.