Ηράκλειο: Η τελευταία επιθυμία του 27χρονου προτού αυτοκτονήσει

Ένα συγγνώμη λίγο πριν αφαιρέσει την ίδια του τη ζωή.
Ένα μήνυμα στο facebook που ελάχιστοι πρόλαβαν να δουν και αλήθειες που γνώριζαν λίγοι. Η αυτοκτονία του 27χρονου Παναγιώτη έχει παγώσει το Ηράκλειο…

Η αυτοκτονία του 27χρονου Παναγιώτη συγκλονίζει από χθες το Ηράκλειο και ολόκληρη την Κρήτη. Η τελευταία πράξη του δράματος για τον 27χρονο αυτόχειρα, γιο γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου, αναμένεται να παιχτεί το μεσημέρι, όταν συγγενείς και φίλοι θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η κηδεία του θα γίνει στις 12.00 το μεσημερι, από τον Ιερό Ναό του Αφέντη Χριστού, στην περιοχή των Πατελών, στο Ηράκλειο. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 11.00.

Η συγγνώμη στο facebook πριν την αυτοκτονία
Όλα συνέβησαν στις 17.00 περίπου το απόγευμα της Τρίτης (04-06-2019) όταν ο 27χρονος Παναγιώτης έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ζητώντας – μεταξύ άλλων – συγγνώμη για τον πόνο που θα προκαλέσει.

Μάλιστα, στο μήνυμά του εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θα έβαζε τέλος στη ζωή του, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι προσωπικοί.

Παράλληλα, ο 27χρονος – ο οποίος ήταν οπαδός της ΑΕΚ και μέλος του κλαμπ Original – ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να παρευρεθούν στην κηδεία του.

Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο νεαρός άνδρας ανέβηκε στα Ενετικά Τείχη και στο ύψος της Πύλης του Ιησού έκανε τη βουτιά στο κενό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα ουρλιαχτά της μητέρας πάγωσαν το αίμα καταστηματαρχών και περαστικών. Κανείς από τους γνωστούς και φίλους της οικογένειας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Παναγιώτης δεν είναι πια κοντά τους.

Όλοι προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στα αίτια αυτής της τραγωδίας. Ο 27χρονος ήταν μέλος μιας πολύ δεμένης και αγαπημένης οικογένειας και χωρίς οικονομικά προβλήματα.

«Ο Παναγιώτης δεν είχε δείξει κανένα σημάδι»

Όλοι οι συγγενείς και φίλοι του 27χρονου έχουν σοκαριστεί από το τραγικό αυτό συμβάν καθώς όπως αναφέρουν δεν υπήρξε κανένα σημάδι.

Μάλιστα, λίγο πριν το τραγικό συμβάν ο Παναγιώτης έπινε καφέ με τους φίλους του στο κέντρο του Ηρακλείου στους οποίους ανακοίνωσε ότι έπρεπε να φύγει για να πάει σε δουλειά της επιχείρησης.

Πήγε στο κατάστημα, είπε ότι επιστρέφει σε λίγα λεπτά και αναχώρησε για τα τείχη. Ο 27χρονος ήταν μέλος μιας πολύ δεμένης και αγαπημένης οικογένειας και χωρίς οικονομικά προβλήματα.

loading...