«Είμαστε Ρωμηοί, Δεν Έχουμε Καμμία Σχέση Με Τους Έλληνες» Νίκος Ζαχαριάδης Στον «Ριζοσπάστη» Του 1932

Ο Αρχηγός του ΚΚΕ, Νίκος Ζαχαριάδης, πίστευε πως οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδος δεν έχουν καμμία σχέση με τους Έλληνες και θα έπρεπε να λέγονται Ρωμηοί!


Μεταφέρουμε επί λέξει την αποκάλυψη των «ΙΩΝ»: «Αξιοσημείωτη είναι η απόχρωση του άρθρου της 25.3.1932 στον «Ριζοσπάστη», με την υπογραφή «Κ.» που χρησιμοποιούσε ο νεοδιόριστος -τότε- ηγέτης του ΚΚΕ, Νίκος Ζαχαριάδης. Τόσο για την απόφανσή του πως «το εικοσιένα είνε ένας σταθμός στη νεοελληνική ιστορία ή πιο σωστά στη ρωμαίικη ιστορία, γιατί οι αρχαίοι Ελληνες με τους σημερινούς ρωμηούς δεν έχουν κανέναν απολύτως φυλετικό δεσμό», όσο και για τη ρητή αναζήτηση συνέχειας ανάμεσα στη συνωμοτικότητα των Φιλικών και το «κόμμα νέου τύπου»: «Η εσωτερική οργάνωση της Φιλικής Εταιρείας, με τα τρομοκρατικά μέσα που καθιέρωσε και επέβαλε ενάντια στους προδότες και αποστάτες και με τα πετυχημένα συνθήματα που λανσάρισε για να τραβήξει μαζί της τις πλατειές μάζες του αγροτικού πληθυσμού, δίνουν στην οργάνωση αυτή εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον».

Από το 1932 (τουλάχιστον) οι Έλληνες κομμουνιστές πίστευαν πως δεν είμαστε Έλληνες και το γράφανε ακόμα και στον «Ριζοσπάστη»! Γι’ αυτό και το 1949 αποφάσισαν στην Πέμπτη Ολομέλεια να δώσουνε την Μακεδονία στους Σλάβους, ενώ το 1944 το μεγάλο τους ίνδαλμα, ο Άρης Βελουχιώτης δήλωνε πως τα σύνορα της Ελλάδος είναι κάτω από τον Όλυμπο

loading...

2 thoughts on “«Είμαστε Ρωμηοί, Δεν Έχουμε Καμμία Σχέση Με Τους Έλληνες» Νίκος Ζαχαριάδης Στον «Ριζοσπάστη» Του 1932

  1. Το ότι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ δεν είχαν ποτέ καμιά σχέση με την Ελλάδα , είναι παλαιό και γνωστό

  2. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΩ ΝΑ ΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟΦΥΛΛΑΤΗΣ ΚΑΘΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ Κ.Κ.Ε!!! ΕΛΑ Μ'ΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ….

Comments are closed.