Ομιλία Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη – Η πρώτη του δημόσια παρέμβαση έπειτα από 10 χρόνια

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ενόψει της μεγάλης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Η εκδήλωση, πέραν της προεκλογικής σημασίας της, έχει και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ομιλίας, για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, του πρώην Πρωθυπουργού και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, o κ. Καραμανλής φέρεται να έχει αποφασίσει να είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης επιδιώκοντας σε αυτές τις εκλογές να έχει ενεργό συμμετοχή στην προσπάθεια της ΝΔ για την αυτοδυναμία, κάτι που σήμανε συναγερμό στην τοπική ΝΔ, αφού προγραμματίζει να κάνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση σε όλο το νομό, προκειμένου να δείξει μεγάλη δυναμική.
Από την άλλη, αναμένεται ενδεχομένως να προηγηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, εντός της εβδομάδας, όπως είχε προαναγγείλει πριν από λίγες μέρες στην παρουσία του στο Export Summit του ΣΒΒΕ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γεγονός που βάζει φωτιά στον κομματικό μηχανισμό, που θα κληθεί να βγάλει σε πέρας δυο τόσο μεγάλες συγκεντρώσεις οργανωτικά και σε επίπεδο κινητοποίησης μέσα σε μόλις πέντε μέρες.

Πηγή: voria.gr

loading...