H μέγιστη Εθνική μας επέτειος είναι η εορτή των ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης

 

Στις 21 Μαιου έχουμε την εορτή των ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης. Η εορτή δεν είναι μόνον χριστιανική αλλά είναι παράλληλα και η μέγιστη Εθνική μας επέτειος.

Ότι είμαστε ως έθνος το οφείλουμε στον Χριστό, τον Άγιο Κωνσταντίνο, την Αγία Ελένη και τους τρείς Ιεράρχες.

Για την αλλαγή της παγκόσμιας ιστορίας και για όλα τα κοσμοϊστορικά γεγονότα αιτία είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος.

Στον Άγιο χρωστάμε την υπαρξή μας ως έθνος, το  ίδιο και η Ευρώπη.

Εκείνος άλλαξε την ιστορία της ανθρωπότητας. Έμελλε να είναι η αιτία για την δημιουργία της πρώτης και μοναδικής Ορθόδοξης παγκόσμιας αυτοκρατορίας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο μεγαλύ τερος πολιτικός ολων των εποχών διέγνωσε άριστα, όλα τα θεϊκά σημάδια, που του έστειλε ο Χριστός.

Αν και πρώην σατανιστής, ήταν τεράστιο μυαλό. Δεν ήταν μέθυσος ενώ δεν πήγαινε για σεξ με την αδελφή του ή την μητέρα του στα πλαίσια ‘’θρησκευτικής’’ λατρείας του Εωσφόρου, όπως έκαναν οι Καλιγούλας, Καρακάλλας κ.λ.π
.
Ο Κωνσταντίνος αντιλαμβάνεται ότι ήδη έχουμε μια αλλαγή στην παγκόσμια ιστορία καθώς ο ιουδαϊκός χριστιανισμός άρχισε να εξελληνίζεται μέσα από την χρήση της Ελληνικής γλώσσας. Την αλλαγή αυτή την θεμελίωσαν οριστικά οι τρείς ιεράρχες με την είσοδο της Πλατωνικής διδασκαλίας στον χριστιανισμό.

Οί εχθροί του Χριστού και της Ελλάδος δεν μπορούν να τον συγχωρέσουν. Αυτό γιατί από εωσφοριστής, έγινε Χριστιανός και Εθνικός Ευεργέτης των Ελλήνων.

Η νεοταξική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ιδρύθηκε από δωδεκαθεϊστές στην αρχαία Ρώμη, στην θέση της διαλυμένης από τον Έλληνα Μακεδόνα Μέγα Αλέξανδρο, Περσικής αυτοκρατορίας. 

Οι ιδιοι οι Ρωμαιοι συγκλητικοι με μεγαλη υπερηφανεια δηλωναν δημοσια οτι η αρχαια Ρωμη ειναι η νεα πορνη Βαβυλωνα.  

Η Αρχαια Βαβυλωνα ηταν παλαιοτερο παγκοσμιο κεντρο του εωσφορισμου. 

Ο σκοπός της δημιουργίας της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ήταν η κατάκτηση της Ελλάδος και η δημιουργία του παγκόσμιου κράτους (pax romana).

Ακόμη οι εωσφοριστές-νεοταξίτες ήθελαν με την δημιουργία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, να κερδίσουν χρόνο, ώστε να επανασυστήσουν την ανατολική εωσφορική Περσική αυτοκρατορία.

Ομως η τελική καταληξη ηταν οτι το κράτος του διαβόλου εγινε η αυτοκρατορία του σωτήρα Ιησού και των Ελλήνων.
Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

Οι Εσωτερικές διαμάχες και η διαφθορά (παγανισμός) είχαν οδηγήσει προ πολλού στην παρακμή και στην πτώση τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο. Τα ηνία ανέλαβε η Ρώμη που είχε εκείνη την εποχή εξελληνιστεί σε μεγάλο βαθμό.  

Στην αυτοκρατορική εποχή ο Ελληνισμός είχε ήδη ολοκληρωθει ως προς την φιλοσοφική σκέψη και γεωπολιτικά.
Οι Έλληνες δεχόμενοι πλέον τον χριστιανισμό, έχουν αναστηθεί πνευματικά και ηθικά.

Αντιθέτως η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με την σειρά της σάπιζε, πνευματικά, ηθικά και κατ’επέκτασιν πολιτικά και στρατιωτικά από το εωσφορικό δωδεκάθεο. 

Όλο αυτό το διάστημα που σταδιακά έσβηνε η αρχαία Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, οι Έλληνες αναστήθηκαν πνευματικά μέσω του χριστιανισμού, της ηθικής ζωής και των χρηστών ηθών.

Το κομβικό σημείο για την αλλαγή της παγκόσμιας ιστορίας είναι ο Άγιος Κωνσταντίνος.

Ως ένα τεράστιο πολιτικό μυαλό είδε το τέλος της σχεδόν ετοιμοθάνατης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, εξαιτίας του εωσφορικού δωδεκαθέου.

Θέλοντας να κρατήσει το Ρωμαϊκό κράτος στην ζωή,για να μην έχει το άδικο τέλος του αρχαίου Ελληνικού κόσμου, πήρε την ιστορική απόφαση να παραδώσει την διοίκηση του Ρωμαϊκού κράτους στους αναγεννημένους από τον Χριστό και τον Πλάτωνα Έλληνες.

Ήξερε πολύ καλά ο Άγιος Κωνσταντίνος ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ανανεώσει σε πνευματικό, ηθικό, πολιτικό, στρατιωτικό, κοινωνικό επίπεδο, το ετοιμοθάνατο Ρωμαϊκό κράτος.

Έπειτα είχε το παράδειγμα των αρχαίων Ελλήνων που σάπισαν από το δωδεκάθεο και την σεξουαλική διαφθορά, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο “θρησκευτικό” λατρευτικό τυπικό των εωσφοριστών από την πρώτη φορά που λάτρεψαν τον Εωσφόρο ως θεό τους στον πλανήτη γη.

Για αυτούς τους λόγους οι αρχαίοι Έλληνες δεν μπόρεσαν να αντιτάξουν καμιά απολύτως αντίσταση ενάντια στους Ρωμαίους κατακτητές και έπεσαν κατ’ ουσίαν αμαχητί.

Οι αρχαίοι Έλληνες και οι αρχαίοι Ρωμαίοι βρέθηκαν ακριβώς στην ίδια κατάσταση, εξαιτίας του δωδεκαθέου.

Όμως με το που γνώρισαν οι προγονοι μας τον Χριστιανισμό αμέσως άλλαξαν τα δεδομένα για το έθνος μας .

Το βασικό σημείο ήταν ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων εγκατέλειψε το εωσφορικό φοινικικό δωδεκάθεο για να ασπαστεί τον μοναδικό αληθινό θεό δημιουργό.

Τον αληθινό θεό δημιουργό τον γνώριζαν και τον δίδασκαν όλοι οι Έλληνες φιλόσοφοι με προεξέχοντα τον Ύπατο των φιλοσόφων τον Αριστοκλή. 

Το έθνος μετά από την εισβολή των σκλάβων από την Αίγυπτο που ήταν σημιτικής καταγωγής, άρχισε να οδηγείται αργά και σταθερά προς τον αφανισμό .

Αυτό διότι επέβαλλαν το δωδεκάθεο καθώς και πάσης φύσεως τρέλα ανωμαλία και καταστροφή .

Μέσα από την απίστευτη σεξουαλική διαφθορά, τις ανθρωποθυσίες και τον θεσμό των δούλων το Ελληνικό έθνος δεν είχε καμιά ελπίδα επιβιώσεως.

Εκτός από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και ένα μικρό κομμάτι γνησίων Ελλήνων η μεγάλη πλειοψηφία ακολουθούσε τον σατανισμό και το ξενόφερτο από την Αίγυπτο δωδεκάθεο.

Οι συνέπειες του εωσφορισμού ήταν να σαπίσει ηθικά και πνευματικά ο αρχαίος Ελληνικός κόσμος. Η καταληξη ήταν να ακολουθήσει η πολιτική, η στρατιωτική και η κοινωνική διάλυση του Ελληνικού έθνους.

Εκτός από τα προαναφερόμενα, οι Φοίνικες από την Αίγυπτο προκάλεσαν τρομερούς εμφύλιους σπαραγμούς μεταξύ των αρχαίων Ελληνικών πόλεων .

Όταν θα έρθουν οι εωσφοριστές-νεοταξίτες οι Ρωμαίοι να κατακτήσουν την Ελλάδα θα βρούν τους Έλληνες εντελώς αδύναμους, σε άθλια κατάσταση χωρίς να είναι σε θέση να αντισταθούν και να υπερασπιστούν την πατρίδα τους 

Ανθρωποθυσίες, σεξουαλική διαφθορά, ο θεσμός της δουλείας και οι εμφύλιοι εξάντλησαν σε θανάσιμο βαθμό το έθνος των Ελλήνων.

Ουδέποτε είχε βρεθεί το Ελληνικό έθνος σε παρόμοια κατάσταση από την ημέρα που είχε δημιουργηθεί.

Μόνον δύο φορές έχει γίνει αυτό από καταβολής κόσμου κατά την αρχαία εποχή αλλά και την εποχή την οποία διανύουμε εμείς σήμερα. Χωρίς καμμιά απολύτως αντίσταση οι Ρωμαίοι κατέκτησαν την Ελλάδα.

Ότι δεν πέτυχαν οι Φοίνικες δωδεκαθεϊστές με την Περσική αυτοκρατορία, την Εσθήρ και τον Μαρδοχαίο, το κατόρθωσαν με το νέο τους δημιούργημα την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Εν τούτοις σχεδόν από την ημέρα κατακτήσεως του Ελληνικού έθνους, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τους αρχαίους Ρωμαίους.

Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία αποσυντίθεται αργά και σταθερά όπως είχε γίνει προηγουμένως με τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Η ανάσταση Ελληνικού έθνους έγινε με τον ερχομό όμως του Χριστού και τις διδασκαλίες των αποστόλων .

Οι Έλληνες θα ασπαστούν τον χριστιανισμό και θα αναστηθούν ηθικά πνευματικά και στην συνέχεια σε όλους τους τομείς .

Όταν στην θέση του Φοινικικού Αιγυπτιακού δωδεκαθέου πήρε ο χριστιανισμός, άλλαξε ριζικά η παγκόσμια ιστορία και σώθηκε ο πλανήτης και ένα μέρος των ανθρώπων από τον ολοκληρωτικό αφανισμό.

Ο Άγιος Κωνσταντίνος έδωσε 880 χρόνια παράταση ζωής στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με μια απίστευτη πολιτική ενέργεια. Εξαιτίας της αποφάσεως του Αγίου συνέβη ένα απίστευτο γεγονός ,στα παγκόσμια χρονικά .

Οι Έλληνες του μεσαίωνα ,από σκλάβοι του Ρωμαϊκού κράτους, έγιναν διοικητές του, χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν έστω ένα δευτερόλεπτο.

Όλα αυτά γιατί είχαν θρησκεία την Ορθοδοξια, πολιτισμό τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, ρήτορες, σοφιστές,
πανεπιστήμονες. 

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη ζωής, χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθορά.

Τα χρηστά ήθη της ζωής των Έλλήνων, είναι το πανάρχαιο διαχρονικό μυστικό, για την επιβίωση του έθνους στο πέρασμα των αιώνων. Ταυτόχρονα όμως είναι το κλειδί όλων των μεγάλων Ελληνικών στρατιωτικών, πολιτικών, κοινωνικών επιστημονικών επιτυχιών από καταβολής του Ελληνικού έθνους.

Οι Έλληνες με το που αναλαμβάνουν την διοίκηση του Ρωμαϊκού κράτους, έχουν πλήρη συνείδηση της πολιτισμικής και θρησκευτικής ανωτερότητάς τους.

Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οι Έλληνες ότι εξαιτίας του Χριστού, του Πλάτωνα και των χρηστών ηθών απελευθερώθηκαν χωρίς να πολεμήσουν .

Δεν έφτανε όμως αυτό αλλά έγιναν διοικητές στο κράτος που πριν ήταν σκλάβοι . Τωρα πλέον οι Έλληνες είναι Ρωμαίοι αυτοκράτορες  υπήκοοι, διοικούν την παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Οι τίτλοι Ρωμαίος αυτοκράτορας, στρατηγός,αξιωματούχος
, ήταν αρχικά διοικητικοί τίτλοι για τους Ελληνες του μεσαίωνα.

Αυτο γιατί η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία δεν ήταν δικό μας δημιούργημα αλλά των Ρωμαίων μέχρι που κάποιος από αυτούς μας παρέδωσε την διοίκησή της.

Σε περίπτωση που οι ιεροί και άγιοι προγονοί μας άλλαζαν την ονομασία από Ρωμαϊκή σε Ελληνική αυτοκρατορία αμέσως θα χάναμε την εξουσία στα περισσότερα εδάφη της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Οι τίτλοι αυτοί ήτανε πολιτικοί, στρατιωτικοί για να ασκούν οι Έλληνες την εξουσία στην παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. 

Παράλληλα ήταν οι ανώτατοι τίτλοι τιμής -πολιτιστικής ανωτερότητας για το έθνος μας. Ο παγκόσμιος χαρακτήρας της Ελληνορωμαϊκής αυτοκρατορίας εδραιώνεται σταθερά μέσα από την οικουμενική χριστιανική ιδέα.

Ο σκοπός των Ελλήνων του Ρωμαϊκού κράτους είναι η ενοποίηση του πληθυσμού της μέσω της χριστιανικής πίστεως, βασικό στοιχείο συνοχής της για να αντιμετωπίσει τον μόνιμο κίνδυνο λόγω των διαφορετικών λαών.
Η πολιτική ιδεολογία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας θεμελιώθηκε επάνω στο αξίωμα της χριστιανικής οικουμενικότητας και των Ρωμαϊκών πολιτικών αξιωμάτων .
Η βασική αρχή της πολιτικής Ρωμαϊκής θεωρίας ήταν η Pax Romana, η παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ένωσε όλη την οικουμένη .

Αυτό έφερε την υποταγή των λαών, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε ο Χριστός.

Οι Έλληνες ήταν οι κληρονόμοι και οι συνεχιστές στην διοίκηση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας,από σεβασμό στον κληροδότη και εθνικό ευεργέτη τον Άγιο Κωνσταντίνο,
όφειλαν να χαράξουν την ίδια πολιτική πορεία πάντα με βάση την ίδια αρχή.

Το Ρωμαϊκό δίκαιο, η Ρωμαϊκή κρατική διοίκηση -οργάνωση, η χριστιανική ηθική-πίστη μαζί με την πνευματική παράδοση του Ελληνισμού, ήταν πλέον οι βάσεις του Ρωμαϊκού κράτους.

Η Ελληνική αυτοκρατορία συνέχισε τον Ελληνικό πολιτισμό σε παιδεία, γλώσσα, ήθη, έθιμα μέσα σε ένα κράτος με τα πολιτικά αξιώματα των αρχαίων αλλοδαπών Ρωμαίων της Ιταλίας.

Το Ρωμαϊκό κράτος συνέχισε να υπάρχει εξαιτίας του Χριστού, του Αγίου Κωνσταντίνου και των τριών ιεραρχών,
και του Άγιου Γρηγορίου Νύσσης.

Πάνω από όλα η αυτοκρατορία ήταν η κοιτίδα και το παγκόσμιο κέντρο διάδοσης της χριστιανικής θρησκείας.

Ο στόχος ήταν η διδαχή των χριστιανικών ευαγγελίων και η σωτηρία του ανθρώπινου γένους. Οι Έλληνες είναι πλέον οι παγκόσμιοι ηγέτες όλων των άλλων εθνών.

Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκόσμιους Έλληνες και στον παγκόσμιο πολιτισμό τους (Pax Romana-Pax Hellas).

Oι υπόλοιποι λαοί εδειξαν σεβασμό στα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαίωνα, που από σκλάβοι έγιναν διοικητές του Ρωμαϊκού κράτους χωρίς να πολεμήσουν ούτε δευτερόλεπτο. 

Αυτό το έκαναν οι προγονοί μας με μοναδικά στηρίγματα τον Χριστό και τον Πλάτωνα.

Οι προγονοί μας να προκαλούν δέος στα υπόλοιπα έθνη, τα οποία αναγνώριζαν ως ανώτατη παγκόσμια αρχή την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία.

Η αλλαγή του χριστιανισμού από τον εβραϊκό στον Ελληνικό πολιτισμό έφερε την οικουμενικότητα έφερε την του Ευαγγελικού κηρύγματος.

Συνέβαλε ο χριστιανισμός στην εκ θεμελίων μεταμόρφωση του Ελληνικού πολιτισμού που υπήρξε η κορύφωση της ανθρώπινης προόδου και ο οποίος καταστράφηκε από το Φοινικικό δωδεκάθεο.

Ο Χριστιανισμός μαζί με τον σωτήρα Ιησού Χριστό διαμόρφωσαν ηθικά και πνευματικά ολόκληρο το Ελληνικό έθνος, διότι εξαρχής ο χριστιανισμός ταυτίστηκε με τον Ελληνισμό.

Με αυτά τα δεδομένα οι προγονοί μας θα ασκήσουν τεράστια επιρροή σε όλους τους λαούς που κατοικούσαν εντός της Ελληνορωμαϊκής αυτοκρατορίας αλλά και εκτός.

Ο παγκόσμιος χαρακτήρας της Ελληνορωμαϊκής αυτοκρατορίας εδραιώνεται σταθερά μέσα από την οικουμενική χριστιανική ιδέα .

Ο βασικός σκοπός του Ρωμαϊκού κράτους είναι η ενοποίηση του πληθυσμού της αυτοκρατορίας αλλά και των υπολοίπων λαών μέσω της χριστιανικής πίστης.

Η Ορθοδοξία ήταν το βασικό στοιχείο συνοχής της για να αντιμετωπίσει τον μόνιμο κίνδυνο λόγω των διαφορετικών λαών.

Η πολιτική ιδεολογία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας θεμελιώθηκε επάνω στο αξίωμα της χριστιανικής οικουμενικότητας και των Ρωμαϊκών πολιτικών αξιωμάτων .
Η βασική αρχή της πολιτικής Ρωμαϊκής θεωρίας ήταν η Pax Romana, η αιώνια-παγκόσμια Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

             Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι

Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος Γιαννόπουλος

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ









Η 21η ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΟΡΤΗ. 

ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ. 

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

loading...