Τσιπρισμός, το έσχατο στάδιο του παχυδερμισμού….

Σ’ εκείνη τη μεσονύχτια σύσκεψη για το Μάτι, παρίστανε τον ανήξερο, ενώ είχε ενημερωθεί ότι υπήρχαν θύματα.

Εν συνεχεία έβαλε τους υπουργούς του να κοροϊδέψουν το πανελλήνιο πως το …”κράτος λειτούργησε, αλλά τα θύματα θόλωναν την εικόνα”

Κι όταν εδέησε να επισκεφθεί τον τόπο της καταστροφής, η νυν υπουργός Μακεδονίας-Θράκης παρίστανε την τεθλιμμένη μαυροφορούσα.

Κι όταν μια πυρόπληκτη διαμαρτυρήθηκε ότι δεν είχε λάβει το έκτακτο βοήθημα, της απάντησε με κυνισμό και θράσος ότι και να το έπαιρνε, θα το είχε καταναλώσει!

Ύστερα, πήρε, κρυφά, το κότερο της Παναγοπούλου, άναψε το πούρο του και σάλπαρε για τα νερά του Ιονίου για να ξεκουραστεί!

Κι από την Ιθάκη, έμπλεος χαράς, μας ανακοίνωσε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, ενώ έχουμε ακόμα capital controls, πρέπει να βγάζουμε πλεόνασμα 3.5% μέχρι το 2022 και η περιουσία του δημοσίου είναι υποθηκευμένη για τα επόμενα 100 χρόνια! Σκεφθείτε και να μην είχαμε βγει!

Όταν παρουσιάστηκε το ντοκυμαντέρ του Παπαχελά, που έδειχνε το απόλυτο μπάχαλο των αρμοδίων φορέων και αποκαλύφθηκε πως ήξεραν για νεκρούς από νωρίς το απόγευμα, χόρευε στην Κρήτη με τον Πολάκη.

Όταν ρωτήθηκε για τις αποκαλύψεις τις χαρακτήρισε «ξαναζεσταμένο φαγητό». Μια τραγωδία με 102 χαμένες ψυχές και τεράστιες απώλειες…

Πιο ανάλγητος, πεθαίνεις….

Και τώρα που δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες από τις χλιδάτες διακοπές με το κότερο, αντί μιας συγνώμης, τα παπαγαλάκια του ψελλίζουν ότι δεν τρέχει και τίποτα…

Και για ν’ αλλάξει την ατζέντα και να κοροϊδέψει τον κόσμο, εν όψει εκλογών, μοιράζει ψίχουλα από τα αιματοβαμμένα πλεονάσματα.
Αυτός που θα έσχιζε τα μνημόνια, θα επανέφερε τον βασικό μισθό στα 750 ευρώ και θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ.

Τσιπρισμός, το έσχατο στάδιο του παχυδερμισμού….

πηγη

loading...