Μπακογιάννης: Δεν μπορεί ο Κουφοντίνας να εκβιάζει τη Δημοκρατία μας

Ερωτηθείς σχετικά με την «σύγχυση» που μπορεί να υπάρχει για το πρόσωπό του, είπε ότι «ο κόσμος με αντιμετωπίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο», ενώ επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει διαχωρισμός από
την πορεία στον Δήμο με τον κομματικό «μανδύα», σημειώνοντας «άλλο το κόμμα και άλλο ο Δήμος, αυτά πρέπει να ξεχωρίζουν, διότι στην Αυτοδιοίκηση κρίνεσαι από άμεσα πράγματα».

Στο ερώτημα του Γιώργου Παπαδάκη αν ο Δήμος Αθηναίων θα είναι ένα σκαλοπάτι για τον Κώστα Μπακογιάννη στην πολιτική του καριέρα, απάντησε «ο πόνος μου είναι ότι πάντα το πολιτικό σύστημα θέλει να βλέπει την Αυτοδιοίκηση ως “αποπαίδι”. Δεν είναι έτσι. Η Αθήνα είναι «η πόλη των πόλεων». Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να υπηρετείς τον Δήμο Αθηναίων, ειδικά εάν είσαι ένας άνθρωπος ερωτευμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως εγώ».

«Παίρνω την δουλειά μου στα σοβαρά, αλλά δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά, δεν έχω καμία κρίση μεγαλείου, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι», επεσήμανε.

Ερωτηθείς για τα συνθήματα στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα, με αναφορές στην Ντόρα Μπακογιάννη και την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, είπε ότι «με κάνει τρελό, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ, ενοχλεί όλον τον κόσμο. Όπως όταν ο Κουφοντίνας έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και έκανε τουρισμό στα σημεία που ο ίδιος δολοφονούσε, πάρα πολύς κόσμος εξοργίστηκε. Όσο κάποιοι κι αν θέλουν να βάζουν ένα πολιτικό ή ιδεοληπτικό πρόσημο, η ουσία δεν αλλάζει».

«Είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος, έχει στο ενεργητικό του ένα σωρό ληστείες, βόμβες κλπ. ο οποίος σήμερα απειλεί την Δημοκρατία. Μια Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να εκβιάζει 10 εκατομμύρια ανθρώπους, 10 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

loading...

2 thoughts on “Μπακογιάννης: Δεν μπορεί ο Κουφοντίνας να εκβιάζει τη Δημοκρατία μας

  1. https://youtu.be/gSduY_4RKEs

    Κώστας Μπακογιάννης κατά της οικογενειοκρατίας !!!

    Ο γιος της Ντόρας, ανιψιός του Κούλη και εγγονός του Κ. Μητσοτάκη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για το δήμο Αθηναίων με σύνθημα «Όχι η οικογενειοκρατία στην πολιτική»

    Ο Κώστας Μπακογιάννης θέλει να είναι υπερκομματικός υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων ,αναφέρει δε ότι οι Αθηναίοι δεν θα τον ψηφίσουν μόνο για το βαρύ του «όνομα» ή την «οικογένεια»

    https://www.dailymotion.com/video/x73ftwf

    Μπακογιάννης: Θέλουμε να διώξουμε από την αυτοδιοίκηση την κομματίλα …

    Το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα δεν ανανεώνεται, αντλείται από τα πιο υποβαθμισμένα και ανυπόληπτα κοινωνικά στρώματα ( γόνους, επιγόνους και εγγονούς επαγγελματιών της πολιτικής), η δε ψήφος των πολιτών είναι παγιδευμένη σε επιλογές ντροπής ή απελπισίας.

    Μητσοτακισμός = Μιζοτακισμός =Ντορακισμός = Εθνικός ξεπεσμός

    Τα Δρακουλόπαιδα, τα Δρακουλοέγγονα, τα Ντοροκοπρόσκυλα και τα περιτρίμματα του καταρρέοντος Μιζοτακισμού, θεωρούν ότι είναι γεννημένοι για να αρμέγουν τα δημόσια ταμεία και να άρχουν του Ελληνικού λαού.

    Η ευθύνη απoμιζοτακοποίησης της Δήμου Αθηναίων ανήκει στους δημότες

  2. http://www.periodista.gr/cover-stories/article/106294/kanenas-apo-tin-agia-oikogeneia

    Ο Κώστας Μπακογιάννης, γιός της Ντόρας,είναι το απόλυτο δείγμα οικογενειοκρατίας που κάποια αόρατη αρχή επιβάλλει πάντοτε στα δημόσια πράγματα του τόπου.
    Δήμαρχος στο Καρπενήσι… Περιφερειάρχης στην Στερεά Ελλάδα… Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων… και ποιος ξέρει, αύριο μπορεί να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός. Ποιος ξέρει;

    Το πιο κραυγαλέο παράδειγμα συστημικής οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα, προβάλλεται μάλιστα και σαν «πετυχημένος» Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας – και προηγουμένως Δήμαρχος Καρπενησίου.

    Αφήστε μας βρε μιζοαρπάχτρες τουλάχιστον την ελπίδα για κάτι νέο , πιο έντιμο , πιο ηθικό πιο αξιόλογο…

Comments are closed.