Η ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»






Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης

Στις αρχές του χρόνου (6/1/2019) ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο Σκοπιανό από την ακριτική Σαμοθράκη, με μια περισσή δόση υπεροψίας :
«Μπροστά σε αυτό που εγώ τουλάχιστον αντιλαμβάνομαι και πιστεύω η πλειοψηφία των Ελλήνων ως εθνικά ωφέλιμο για τη χώρα, δεν πρόκειται -ούτε το έκανα τα τρεισήμισι αυτά χρόνια, ούτε θα το κάνω ποτέ ως πρωθυπουργός- να δειλιάσω μπροστά στο κόστος ή στο ρίσκο».

Όταν έκανε τις δηλώσεις αυτές γνώριζε βέβαια πολύ καλά πως «η πλειοψηφία των Ελλήνων», όπως απέδειξαν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν συμφωνούσε καθόλου με τις ιδιόρρυθμες αντιλήψεις του για το τι είναι «εθνικά ωφέλιμο» για την χώρα.

Για τον λόγο ακριβώς αυτόν επιστράτευσε, στις 20 Ιανουαρίου 2019, όλο το γνωστό παρακράτος με τις άριστα οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων προκειμένου να διαλυθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες ειρηνικοί διαδηλωτές που συνέρρεαν στην πλατεία Συντάγματος από κάθε γωνιά της Ελλάδος, για να εκδηλώσουν την αντίθεση τους στην κατά Τσίπρα «εθνικά ωφέλιμη» Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός, είχε απλά αποφασίσει να αγνοήσει αυτούς που τον έστειλαν με την ψήφο τους στο Μέγαρο Μαξίμου, πιστεύοντας προφανώς πως δεν αντιμετώπιζε κανένα κίνδυνο, ούτε κάποιο πολιτικό κόστος.

Μάλιστα, λίγες μέρες αργότερα (13/1/2013) ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να χαρακτηρίσει  «γνωστούς ακροδεξιούς» και «εθνικιστικούς κύκλους» όλους όσους δεν συμφωνούσαν με την Συμφωνία των Πρεσπών, όλους αυτούς που αγνοήθηκαν προκλητικά και υποτιμήθηκε η νοημοσύνη τους με τις «μεταγραφές» αποστατών και περιπλανώμενων βουλευτών, προκειμένου να ψηφίσει όπως-όπως, την λεγόμενη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Τέτοια ήταν μάλιστα η πρεμούρα και η βιασύνη του να την επικυρώσει, ώστε αμέσως μετά την ψήφιση της από τους περιπλανώμενους βουλευτές που ντρόπιασαν το λειτούργημα τους, εστάλη στον (συνένοχο) Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αμέσως μετά στο ΦΕΚ για να γίνει νόμος του κράτους, χωρίς καμιά καθυστέρηση!

Αυτοί όμως που αγνοήθηκαν, χτυπήθηκαν και κακοποιήθηκαν από τα «αριστερά» ΜΑΤ, λοιδορήθηκαν  με την λάσπη ακραίων χαρακτηρισμών, αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που δεν ήθελε να αντικρύσει ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε και οι επιτελείς του. Βρισκόταν στον δικό τους κόσμο που θεωρούσαν βέβαιο πως δεν κινδύνευε καθόλου!

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσει κανείς και ορισμένα πολύ ενοχλητικά για τις λαϊκές μάζες φαινόμενα κυβερνητικής συμπεριφοράς ή αδιαφορίας με «αριστερή αλαζονεία»:

·         Ο Αλέξης Τσίπρας «δεν ξεχνάει από πού προέρχεται» και «πολεμάει την διαπλοκή», καπνίζοντας πανάκριβα πούρα πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος ζάπλουτου επιχειρηματία.

·         Ο «καθ΄ εικόνα και καθ΄ ομοίωση» συνεργάτης του στο Υπουργείο Υγείας, αισθάνεται τέτοια έπαρση και παντοδυναμία, ώστε λυπάται γιατί δεν έχωσε ενοχλητικούς δημοσιογράφους  «τρία μέτρα κάτω από τη γη», επιτίθεται με κυνισμό σε άξιους ανθρώπους στους οποίους οφείλει στοιχειώδη σεβασμό για την άδικη ταλαιπωρία τους από την φύση και καπνίζει προκλητικά τσιγάρα σε χώρους που το κάπνισμα απαγορεύεται δίνοντας πρακτικά το μήνυμα πως οι νόμοι που φτιάχνονται είναι είτε μόνο για τους άλλους, είτε για τα σκουπίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “Η ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  1. κ. Κουμακη

    Πού την βλέπεις την "ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ";;

    Εκτός κι άν αγνοείς τα αποτελέσματα τών εκλογών (που δεν τα αγνοείς..)

    Το 24% (ΣΥΡΙΖΑ) των νεοραγιάδων ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

    Το 33% (Ν.Δ.) ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! (ο Κούλης επανειλλημένως έχει δηλώσει πώς θα σεβαστή την συμφωνία)

    Αν προσθέσουμε και το 5,5% τού ΚΚΕ, το οποίο από το 1924 είχε προδώσει την Μακεδονία, τότε..

    Το 75% περίπου τών ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ δεν νοιάζεται γιά την προδοσία.

    Ντροπη και καταισχύνη στους ανάξιους απογόνους τών Ελλήνων, οι οποίοι τούτη την χρονική περίοδο κατοικούν στον ιερό χώρο τής Ελλάδος.-

Comments are closed.