Φίλης: Ο Πολάκης να διορθώσει όσα είπε για τον Κυμπουρόπουλο

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης κράτησε αποστάσεις τόσο από την δήλωση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο
Κυμπουρόπουλο, όσο και από την επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον του η Νέα Δημοκρατία, καταθέτοντας και πρόταση μομφή.

Ο κ. Φίλης επεσήμανε ότι πρέπει να αναγνωρίζεται από όλους ο αγώνας που δίνουν άνθρωποι όπως ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καλώντας τον Παύλο Πολάκη, όπως είπε, να βρει ο ίδιος τον τρόπο με τον οποίο θα διορθώσει όσα είπε για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεραμύνθηκε πάντως του έργου του κ. Πολάκη στο Υπ. Υγείας και συνολικά της Κυβέρνησης σε ότι αφορά την προστασία και την στήριξη των ΑΜΕΑ, λέγοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει την πρόταση μομφής κατά του Αν. Υπ. Υγείας την οποία θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η βουλευτής της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, είπε από την πλευρά της ότι η συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη είναι συνολικά η συμπεριφορά της Κυβέρνησης, όπως προκύπτει από την πλήρη στήριξη και ταύτιση, όπως ανέφερε, του Αλέξη Τσίπρα με τον Αν. Υπ. Υγείας.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση των δύο βουλευτών και για την σύγκρουση Μαξίμου – ΝΔ αναφορικά με την διεξαγωγή ντιμπέιτ Τσίπρα – Μητσοτάκη πριν από τις ευρωεκλογές.

«Λάδι στην φωτιά» έριξε η νέα αναφορά του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ από την Κρήτη, από όπου ο Πρωθυπουργός είπε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να αποφύγει να απαντήσει αν δέχεται να γίνει ντιμπέιτ, «σαν το “φουριάρικο κατσίκι” πήδησε από θέμα σε θέμα και τελικά κρύφτηκε πίσω από τα παντελόνια του Παύλου Πολάκη”.

Η Νίκη Κεραμέως επιτέθηκε στην Κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για χαμηλού επιπέδου πολιτικό λόγο και ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να κατέβει σε αυτό το επίπεδο αντιπαράθεσης.

loading...