Φ.Κρανιδιώτης: «Η πολιτική του Σόρος ελέγχει το ιερατείο των Βρυξελλών» (βίντεο)

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε ο πρόεδρος της «ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ» Φαήλος Κρανιδιώτης στης εκπομπή της ΕΡΤ2 «Ο Δρόμος προς τη Κάλπη».

Σε μια εκπομπή που ήταν γνωστό από την αρχή ότι δεν υπήρχε πρόθεση να του «χαριστούν», μίλησε με ταχυβολία πολυβόλου και είναι άξιο προσοχής ότι δεν προσπάθησε με τεχνάσματα να αποφύγει καμία ερώτηση όσο σκληρή ή παγίδα κι αν ήταν.

Σε ερώτηση για το ποιοι έχουν εμπιστευτεί τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ στην Ευρώπη ο Φ.Κρανιδιώτης απάντησε: «Έχουμε αναζητήσει συμμαχίες στην Ευρώπη και είμαστε στο «Κίνημα για μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας» μαζί με τον Εθνικό Συναγερμό της Γαλλίας της Μαρίν Λεπέν και τη «Λίγκα» του Ματέο Σαλβίνι. … Εμείς θέλουμε να προωθήσουμε τα Εθνικά συμφέροντα».

Σχετικά με τη λαθρομετανάστευση:

«Τα κοινά πράγματα που έχουμε με το Κίνημα και υπερασπιζόμαστε και είναι και η πρότασή μας είναι ότι:

Είμαστε κατά του επιδοτούμενου Ισλαμικού εποικισμού. Δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη η ίδια να χρηματοδοτεί αυτό το πράγμα και να θεωρεί ότι είναι η απάντηση στην υπογεννητικότητα, δηλαδή το να αντικαταστήσουμε τους Έλληνες ή τους Ιταλούς ή τους Γάλλους επειδή δεν κάνουν παιδιά με εισαγόμενους μουσουλμάνους. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε μια πολιτική στήριξης της Ελληνίδας μάνας, γιατί η μάνα είναι το κέντρο της οικογένειας, το κέντρο του Έθνους, είναι το κέντρο κάθε κοινωνίας…

Αυτό που λέμε εμείς στους Ευρωπαίους συμμάχους μας είναι ότι έχουμε ένα κοινό συμφέρον: ‘αν δεν μπουν σε εμάς δεν θα φτάσουν σε εσάς’ … Μιλάμε για φυλασσόμενα σύνορα όπως επιβάλλεται σε κάθε σοβαρή χώρα…

Θα σας θυμίσω ότι το Σύμφωνο του Μαρακές, που υπεγράφη από τον πρωθυπουργό και η Νέα Δημοκρατία συμφώνησε, μετατρέπει τη μετανάστευση από προνόμιο σε δικαίωμα.

Είναι η πολιτική του Σόρος που ελέγχει το ιερατείο των Βρυξελλών, το οποίο πληρώνεται πάρα πολύ ακριβά για να καταστρέφει την Ευρώπη…

…Η αλήθεια δεν είναι ακραία. Και αν τολμήσει κανείς να κάνει ένα γκάλοπ και ρωτήσει τι θα ήθελε ο κόσμος να γίνει με το θέμα της παράνομης μετανάστευσης, θα έπαιρνε απαντήσεις πολύ πιο σκληρές απ’ αυτές που λέμε τα πολιτικά κόμματα…»

loading...

2 thoughts on “Φ.Κρανιδιώτης: «Η πολιτική του Σόρος ελέγχει το ιερατείο των Βρυξελλών» (βίντεο)

  1. Ετσι μπράβο,πες τα. Σε όλη την Ευρώπη τα εθνικιστικά κόμματα σαρώνουν,και στην Ελλάδα δεν ακούμε τίποτα από κανένα κανάλι ,διότι δεν τους συμφέρει.
    Θα την πάρουν την απάντησή τους όμως λίαν συντόμως.

  2. Κ Κρανιδιώτη,να συμπορευτείτε όλα τα εθνικιστικά κόμματα,να προβάλλετε τις θέσεις σας,να ενημερωθεί σωστά ο κόσμος,για να σταματήσει να αποκαλλεί φασίστες όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα,και σέβονται το τρίπτυχο, Πατρις Θρησκεία Οικογένεια. Τους έχουμε σιχαθεί όλους αυτούς,που μας κατάντησαν έτσι όπως είμαστε σήμερα. Θέλουμε πλέον πατριωτικές δυνάμεις να κυβερνήσουν τη χώρα.

Comments are closed.