Αλαφούζος: Έτσι θα απογειώσει τον ΠΑΟ- Τα τέσσερα «μπαμ» που θα τρελάνουν τους οπαδούς

Μεταγραφές που θα απογειώσουν τον Παναθηναϊκό υπόσχεται ο Αλαφούζος, ενώ το Τριφύλλι, στηρίζει απόλυτα τον Γιώργο Δώνη.

Παναθηναϊκός: Την ώρα που στο Τριφύλλι φροντίζουν με κάθε επισημότητα και σε κάθε τόνο να διατρανώνουν την εμπιστοσύνη του συλλόγου στον Γιώργο Δώνη, δίνοντας έγκαιρα τέλος στη σεναριολογία που ήθελε τον Έλληνα τεχνικό όπως αναφέρει το sportdog, όχι φυσικά να είναι υπό διοικητική κρίση, αλλά ο ίδιος να εμφανίζεται προβληματισμένος αναφορικά με την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία, συνεχίζεται -έστω και αόριστα είναι η αλήθεια- η «χαρτογράφηση» των κινήσεων του συλλόγου στο επερχόμενο μεταγραφικό παζάρι.

Με την περίφημη αξιολόγηση ουσιαστικά να έχει -και επισήμως- φτάσει στο τέλος της και τις συζητήσεις για τις επεκτάσεις συμβολαίων, αλλά και τις αποδεσμεύσεις όσων Δώνης και Νταμπίζας κρίνουν πως δεν μπορούν να υπηρετήσουν εφεξής το αγωνιστικό πλάνο τους να έπονται, η σημερινή «Πράσινη» καταγράφει το τι ακριβώς θέλουν οι δύο άνδρες αναφορικά με τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Κοινώς, αναζητείται ένας ηγέτης σε κάθε γραμμή. Προφανής η στήριξη του συλλόγου στα νέα παιδιά, αυτή θα επιβεβαιωθεί και τα επόμενα χρόνια, κοινός όμως πλέον τόπος είναι πως η γρηγορότερη και η αποτελεσματικότερη εξέλιξη του νέου «αίματος» του συλλόγου θα γίνει μόνο αν δίπλα τους έχουν «μέντορες», έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και θα συμβάλλουν στην πρόοδό τους, αλλά και θα επωμιστούν ευθύνες, που καλώς ή κακώς -και σίγουρα απολύτως αναμενόμενα- οι πιτσιρικάδες, ακόμη, δεν είναι σε θέση να το κάνουν.

Ένας κεντρικός αμυντικός λοιπόν, ένας χαφ (οκτάρι), ένας εξτρέμ και (εδώ ίσως…) ένας περιφερειακός επιθετικός, συνθέτουν το καρέ των «ηγετικών» προσθηκών που θα αναζητήσει ο Παναθηναϊκός μέσα στο καλοκαίρι.

Προσθήκες που εξυπακούεται πως θα προέλθουν από το εξωτερικό και θα είναι και αυτές που θα… αγγίξουν το νέο πλαφόν των συμβολαίων που προβλέπεται να υπάρχουν στον σύλλογο και ουσιαστικά -μαζί με τις αποζημιώσεις όσων συμφωνήσουν να αποχωρήσουν- θα αποτελέσουν και τον λόγο της αύξησης, έστω και μικρής, του μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.

loading...