Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΤΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Μέσα από τη φτώχεια και τη δυστυχία των Ελλήνων τρέφεται ο Αλέξης Τσίπρας και διαλαλεί τη Νέα Ελλάδα του σαδιστικά. Οι Έλληνες (52η θέση) βρίσκονται το 2018 στη βαθμολογία ευημερίας μεταξύ 146 χωρών παγκοσμίως, πίσω από τη Βουλγαρία (47η), τη Ρουμανία (45η) και την Πολωνία (33η) και ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζει για τη Νέα Ελλάδα του.

Το χειρότερο σε σχέση με το 2017 είναι ότι η Ελλάδα βυθίζεται άλλες 3 θέσεις ( από τη 49η), ενώ η Βουλγαρία ανεβαίνει 4 θέσεις (από την 51η). Για αυτό το τραγικό γεγονός στη ζωή μας μόνο εχθροί της χώρας θα μπορούσαν να πανηγυρίζουν.

Η Νέα Ελλάδα του Αλέξη Τσίπρα που τόσο μεθοδικά χτίζει με τη συνενοχή Ελλήνων περιλαμβάνει Πακιστανούς και Αφγανούς, Μακεδόνες αλλοδαπούς αλλά όχι Έλληνες. Οι Έλληνες μειώνονται πληθυσμιακά και μεταναστεύουν, δημιουργώντας οικογένειες στο εξωτερικό.

Μία μικρότερη Ελλάδα γεωγραφικά και πολιτισμικά οραματίζεται ο Αλέξης Τσίπρας και έχει την πλήρη βοήθεια των δανειστών για να το πετύχει. Σ’ αυτή προσμένει την Κυριακή το βράδυ για να συνεχίσει να κυβερνά ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού.

Η ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντι στον λαοπλάνο Αλέξη Τσίπρα όσα κόλπα και να κάνει. Οι νικητές θα καταγράψουν την ιστορία και θα τοποθετήσουν τον σκοτεινό εξουσιαστή της Ελλάδας στη θέση που του αξίζει. Εκεί που βρίσκεται και το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Ας ευχηθούμε ο επόμενος Πρωθυπουργός να φέρει τα χαμόγελα στα χείλη των Ελλήνων και τον πλούτο που δικαιούνται υλικά και ηθικά, χωρίς άλλες απώλειες …

Λ. ΚΑΛ.

loading...