Τώρα , Έλληνες των συλλαλητηρίων για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,τελειώστε τους .

Εκείνο που μένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι οι μεγάλες μας αξίες, η γλώσσα, η πατρίδα , η Δημοκρατία, η ταυτότητά μας , η σφραγίδα μας , το προσωπικό αποτύπωμα του καθενός μας .

Εκείνο που μένει ανυπέρβλητος οδηγός μας και πυξίδα μας στους αιώνες είναι η Ελληνική συνείδηση , εκείνο που δεν θα μπορέσουν ποτέ να μας κλέψουν είναι η ψυχή μας , η Ελληνική μας ψυχή , εκείνο που δεν θα μπορέσουν ποτέ να παραβιάσουν είναι η κουλτούρα μας.

Θυμηθείτε ποιοι πρόδωσαν ιδεώδη , αξίες και ιδανικά για να χαίρονται οι μη έχοντες Ελληνική συνείδηση , θυμηθείτε  ποιοι πρόδωσαν τη Μακεδονία μας , την Ιστορία μας , ποιοι πόνεσαν την Καρδιά μας και ύπουλα έβαλαν τις βάσεις να ξεθωριάζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά των Ελλήνων μετά από αιώνες .

Θυμηθείτε ποιοι σου αρνήθηκαν δημοψήφισμα , ποιοι σου στέρησαν τη γνώμη σου , ποιοι σε αποκάλεσαν ¨ηλίθιο¨ που κατέβηκες στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία , ποιοι είπαν ότι ήσασταν μερικές δεκάδες χιλιάδες , αντί για εκατομμύρια , ποιοι κατάργησαν Σύνταγμα και Νόμους για να ¨περάσει¨ το καπρίτσιο των τα χα μου συμμάχων μας και να ικανοποιηθούν τα γεωπολιτικά τους σχέδια.

Ποιοι υπέκυψαν , ποιοι υποκρίθηκαν , ποιοι εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη σου και την ευαισθησία σου , ποιοι πρόδωσαν Ιερά και όσια .

Θυμήσου ποιοι πούλησαν τη Μακεδονία για την καρέκλα και την εξουσία , ποιοι στήριξαν αλλοδαπά ανθελληνικά συμφέροντα  , ποιοι εργάστηκαν με χαρά για τα ανθελληνικά αυτά  συμφέροντα , ποιοι ακόμα και σήμερα επαίρονται , ποιοι άνοιξαν την κερκόπορτα  στον αφελληνισμό  και υπ έσκαψαν το μέλλον μας .

Τώρα όλοι αυτοί κρύβονται , φόρεσαν το προσωπείο του πατριώτη και λένε ότι σε συμπονούν ότι αγωνίζονται για σένα  . Ξέρεις το λόγο , ξέρεις ποιοι είναι . Θέλουν άλλη μια φορά να σε ξεγελάσουν και μετά , πάλι να χαμογελάσουν .

Γράψτε Ιστορία Έλληνες των συλλαλητηρίων , Ελληνόψυχοι Μακεδόνες , απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου ,  αλλάξτε τη σελίδα της Ελλάδας , θέσετε τις βάσεις για να ανακτήσουμε την χαμένη μας υπερηφάνεια , την χαμένη μας ταυτότητα , κάντε ένα κόπο ακόμα επιπλέον ως συνέχεια εκείνου της συμμετοχής σας στα συλλαλητήρια

Ψήφισε και στήριξε ΜΟΝΟ αυτούς που ειλικρινά αγαπούν τη Μακεδονία , αυτούς που μαζί σου φώναξαν «η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική », που μαζί σου πόνεσαν , που μαζί σου δάκρυσαν , που μαζί σου διαμαρτυρήθηκαν .

 Μόνο αυτοί είναι οι αληθινοί Έλληνες με απόδειξη , μόνο αυτοί είναι οι αληθινοί πατριώτες , μόνο αυτούς μπορούμε να εμπιστευτούμε .

Ψήφισε και στήριξε , για να είναι η Δευτέρα μια άλλη ημέρα , για την Ελλάδα , για τα παιδιά της για το κοινό μας μέλλον.

Καλό αγώνα !!

Σημ : Εγγυόμαστε τη συσπείρωση του πατριωτικού κόσμου !!

( ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ  ) Τομέας Γεωπολιτικής Στρατηγικής 

loading...