Ξηλώνει τους «στρατηγούς» του ο A.Τσίπρας – Ποιος είναι ο μυστηριώδης Αγγλος του Μαξίμου

Η βαριά ήττα του Αλέξη Τσίπρα στις τετραπλές εκλογές πυροδοτεί νέες αλλαγές στο επιτελείο του Πρωθυπουργού.

Ήδη, ένα νέο πρόσωπο μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες δουλειά του είναι να ενισχύσει το επικοινωνιακό επιτελείο του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το enimerosi24, η πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός ενίσχυσε το επικοινωνιακό του επιτελείο με ένα καινούργιο μέλος, κυκλοφορεί από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται όχι μόνο στην αριθμητική αύξηση της ομάδας του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στην εθνικότητα του νέου μέλους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νέος επικοινωνιολόγος του πρωθυπουργού είναι Βρετανός υπήκοος και έχει ξεβολέψει πολλούς!

Πάντως το κατσάδιασμα του Τσίπρα στους λογογράφους του δεν επιβεβαιώνεται ότι ήταν δάκτυλος του Άγγλου!

loading...

2 thoughts on “Ξηλώνει τους «στρατηγούς» του ο A.Τσίπρας – Ποιος είναι ο μυστηριώδης Αγγλος του Μαξίμου

  1. "Αγγλος σαρσέμης". Από σήμερα στους κινηματογράφους. Θα μιλάει στον κωλοτούμπα αγγλικά κι΄ο κωλοτούμπας θα του απαντά σε Greeklish. Συνεννόηση δηλαδή "Play bouzouki" !!!

  2. Την πατησανε απο την πολλη μαγκια.Ηταν δε τοσο η βλακεια τους,που εβγαιναν με μια επαρση,που δεν την εχουν ουτε οι μεγαλυτεροι ηγετες ανα τον κοσμο.Οι δε γυναικες του ΣΥΡΙΖΑ ,παρισταναν τις μοντελες,ενω μιλουσαν για τον φτωχο λαο που υποφερει.Για μενα και μεγαλο ποσοστο πηραν,αναλογα με τα πεπραγμενα τους και τις ψευτιες τους.

Comments are closed.