Η ανεξέλεγκτη δράση των μυστικών υπηρεσιών και των εγκληματικών οργανώσεων στην Ελλάδα.






























Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι Γράφει ο Άγγελος Γιαννόπουλος

Αποτελεί κοινό μυστικό, οτι η Ελλάδα είναι ερμαιο των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας και της Αλβανίας. Είμαστε μία χώρα υπό κατοχη.

Εδώ και δεκαετίες καταστρεφουν ανενόχλητοι οι αλλοδαποί πράκτορες την Ελληνική επικράτεια. Αρκετά χρόνια τωρα έχουν αναπτύξει αρκετές
εγκληματικές δραστηριότητες οπως ναρκωτικά, εμπρησμοί, πλαστογράφηση ιδιόγραφων διαθηκών κλπ.

Οι διαμένοντες στην Ελλάδα πράκτορες- κακοποιοί,εχουν αναπτύξει μεγάλη δράση, σε μια προσπάθεια να κανουν την Ελληνική νεολαία εξαρτημένη των ναρκωτικών ουσιών, ώστε να επιτύχουν τα αλυτρωτικά τους σχέδια. Στόχος των Αλβανικών μυστικών υπηρεσιών η Αττική, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαιο, που είναι ο διακαής πόθος των συμμάχων τους, των Τούρκων. Τι κάνουν οι αρμόδιοι γνωρίζουν την έκταση του προβλήματος;

Ειναι εν γνωση τους οι μεθοδοι των Τουρκών-Αλβανών; Καθως η Αλβανία είναι από τις χώρες με την μεγαλύτερη διακίνηση ουσιών. Βουλευτής κατέθεσε ερώτηση με θέμα την έξαρση της μάστιγας των ναρκωτικών στην Κάλυμνο, σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία του Κέντρου Θεραπείας εξαρτημένων ατόμων (ΚΕΘΕΑ), αναφέροντας πως η χρήση των ναρκωτικών ουσιών ξεκινά από τις ηλικίες των εννέα έως δεκαπέντε ετών, ενώ είναι ενδεικτικό πως το 55% αυτών των χρηστών εγκαταλείπουν πρόωρα το σχολείο.

Αυτές ο ανθελληνικές δράσεις των ξένων μυστικών υπηρεσιών δεν έχουν όρια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΡΟΔΟ.

Η Τουρκία διεκδικεί την Θράκη, την Κύπρο και τα νησιά του Αιγαίου, εδάφη της Συρίας και του βορείου Ιράκ.

Όλοι οι Έλληνες πλέον ακομη και οι πιο εφησυχασμένοι, αναγνωρίζουν την μεγάλη και ανησυχητική δραστηριότητα του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής και του Προξενείου της Ρόδου, που ενεργουν ως κέντρα πρακτόρων της μιτ στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης και του Αιγαίου. Ειναι πολυετείς οι ενέργειες της Τουρκίας, για την Ισλαμοποίηση των νήσων, με προπύργια των ενεργειών τους την Κω, την Ρόδο, την Λέσβο και την Χίο και απώτερο σκοπο τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο που κρύβεται στις θαλασσες των νησιών μας.

Αυτό το οποίο δεν γνωρίζουν οι Ελληνες είναι οτι ολοι οι Τούρκοι και οι Αλβανοί πράκτορες δεν είναι μουσουλμάνοι αλλα ανηκουν σε μια πανάρχαια παγανιστική οργάνωση τους Χαριζίτες.

Οι Χαριττζίτες (Haridjiler ή Haridji Meszep) ειναι αδελφότητα, σέχτα, παγανιστών – σατανιστών), στην οποια υπαγεται ή Αραβοτουρκη-εβραϊκή πλευρα.Για όσους δεν γνωρίζουν, ειτε δεν θυμούνται υπενθυμίζω την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2017. Προς τιμην του εστησαν τον “φύλακα άγγελο του Παλαιού Φαλήρου” που τοποθέτησε στην Πόλη του ο Δήμαρχος. Αυτό το γλυπτό – εξαύλωμα, συμβολίζει τον φύλακα άγγελο του Τούρκικου κράτους.

Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει την σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι και για αυτό και η ημισέληνος στη Σημαία τους. Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο αιμοποτικού κράτους της Οικουμένης. Το γλυπτό τοποθετήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου, του Αγίου Σάββα. Savas στα τούρκικα σημαίνει η πάλη, ο πόλεμος. Αυτό το αγαλμα-εωσφορος καλωσόριζε τον Χαριτζή Τούρκο Σουλτάνο στην Αθήνα δυο μέρες πριν. Ο Δαίμονας, που ατυχώς ο Δήμαρχος τον παρουσίασε ως “κόκκινο άγγελο”, είναι τρισυπόστατος και έχει τρία ζεύγη αρσενικής – θηλυκής μορφής με τις εξής τρεις ονομασίες:

α) Al – Oujah (Αλούτζα – το αρσενικό, Allaat (το θηλυκό)!

β) Nergal (το αρσενικό ), Ereskigal (το θηλυκό)!

γ) Balaal-Σαβαζιος Διόνυσος (το αρσενικό), Balaat (το θηλυκό)!


Μπαλαάτ ονομαζεται και μια συνοικία της Κωνσταντινουπόλεως στην οποία ζουν ντονμέδες και χαριτζιτες. Έπρεπε λοιπόν, να καλωσορίσουν τον ερχομό του Χαριτζή Ερντογάν με την τοποθέτηση αυτού του σατανικού γλυπτού από μια περιοχή που ασφυκτιά από το τουρκικό στοιχείο, οπως η περιοχή των Σουρμένων, Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου που δραστηριοποιείται χαριτζίδικος πυρήνας, που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτίνεται από την Καλλιθέα έως τη Βουλιαγμένη.
Σε αυτές τις περιοχές εκδηλώνεται τουρκικό επιχειρηματικό ενδιαφέρον και φυλάσσεται μεγάλος οπλισμός και υλικά κατασκευής βομβών (θυμηθείτε το τελευταίο περιστατικό με τη σύλληψη τούρκων τρομοκρατών σε διαμερίσματα της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου)!. Μην ξεχνάτε οτι στις περιοχές αυτές κινειται και εγκληματεί ο άμεσος συνεργάτης τους ο παραφρων κιναιδος Κουκουλης.

Ποιοι Είναι Οι Εμπρηστές Της Αττικής ; ( Ολα Τα Στοιχεία) Αποτελεί Κοινό Μυστικό, Οτι Η Ελλάδα Είναι Ερμαιο Των Μυστικών Υπηρεσιών Της Τουρκίας Και Της Αλβανίας. Είμαστε Μία Χώρα Υπό Κατοχη.

/  24 Jul 2018

Κλιμακια των χαριτζιτων στην Ελλάδα.

Έκτος της υποδοχης του Ερντογάν στην πόλη των Αθηνών, η ύψωση του εν λόγω γλυπτού ήταν ταυτοχρονα και ένα μήνυμα της ΜΙΤ, προς τους εν Ελλάδι πυρήνες της ότι ενεργοποιήθηκαν πλέον οι χαριτζίτικοι πυρήνες στο Μπαλαάτ της Κωνσταντινουπόλεως, στον Ουτζά της Λέσβου (πλησίον βρίσκεται το hotspot της Μόριας με τους υπεράριθμους πρόσφυγες, στο Νέο Βουτζά της Αττικής και αλλού. Ειδικα για τα νησιά του Νοτίου και Βορείου Αιγαίου οι Χαριττζίτες, ειναι στην Ελλαδα ως εστιάτορες και ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, οπως ο Σ.Κ. στο Βορειοανατολικο Αιγαίο.

Ο συγκεκριμένος ειδικός συνεργάτης-πράκτορας των Τουρκων έχει αναπτύξει μεγάλη εγκληματική δραστηριότητα στο νησί. Εμπρησμοί, διακίνηση ουσιών, και εκατοντάδες παράνομοι διορισμοί στο δημόσιο κατοίκων του Νομού οι οποιοί δεν πληρούσαν τις προθοθέσεις.


Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΣ (ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ) ;

Επίσης μεγάλος “θεος” απο τα πανάρχαια χρονια για ολους τους παγανιστές ειναι ο Διόνυσος, ο δαιμονας της σεξουαλικής διαφθοράς.*

Τα επαίσχυντα σεξουαλικά δρώμενα εντάσσονται εδώ και αιώνες στο γενικότερο σχέδιο των εωσφορικών δυνάμεων να θέσουν στο περιθώριο την Ορθοδοξία-Ελληνισμό και να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε μια σύγχρονη ειδωλολατρία. Παράλληλα αποτελούν θρησκευτική τελετουργική λατρεία για ολους οσους πιστευουν στον εωσφόρο.

Ολη αυτη η προσπάθεια των υπηρετών του Εωσφόρου, γινεται για να λατρευτεί ο μιαρός αφέντης τους ως “θεός”, στο πρόσωπο του δαίμονα της κραιπάλης Βάκχου. Στον παγανισμό η κάθε ηθική εκτροπή ήταν συνδεδεμένη με την παγανιστική πίστη.

Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν “θεότητες” των παθών, όπως της εκδίκησης, του μίσους, του φόνου, της απάτης, του ψεύδους, της κλοπής, της ατιμίας, της πορνείας, της μοιχείας, της αχαλίνωτης ερωτικής λαγνείας, των σεξουαλικών διαστροφών-οργίων κλπ. Όμως οταν ήρθε στην Ελλάδα τον 8ο π.Χ. αιώνα ο φρυγικός “θεός” των οργίων Σαβάζιος, μετονομάστηκε σε Διόνυσο ή Βάκχο και συμπεριέλαβε στο πρόσωπό του την προστασία όλων των ανωμαλιών.

Ακολουθησαν φοβερα εγκλήματα και βία η οποία άγγιξε τα όρια της γενοκτονίας προκειμένου να επιβάλουν την λατρεία του στην Ελληνική επικράτεια. Εκεινους τους αιωνες έλαβαν χωρα πάσης φύσεως ηθικές παρεκτροπές, ακατονόμαστα όργια, μέχρι του σημείου της ωμοφαγίας ζωντανών ζώων και ανθρώπων. Η Διονυσιακή λατρεία εκτόπισε τα Απολλώνια αξιωματα, το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονος ότι η Διονυσιακή λατρεία επιβλήθηκε από τα αυταρχικά καθεστώτα, όπως εκείνο των Πεισιστρατιδών στην Αθήνα ως μια στροφή των εξαθλιωμενών μαζών στις ηδονές και την μέθη, με σκοπο να μην διαμαρτύρονται για την πολιτική καταντια. Αυτό είναι κατι το οποίο βιώνουμε και στις ημέρες μας.

Οι απαίδευτες μάζες συμμετείχαν με πάθος σε αυτές τις αισχρές εορτές, διότι υπηρχε ελευθερία ακόμη και στα πιο ταπεινά ενστικτα. Μοιχοί, πόρνοι, έκφυλοι και κάθε λογίς ανώμαλοι, κρυμμένοι πίσω από τα ειδεχθή προσωπεία (μάσκες), μπορούσαν να ικανοποιήσουν τα αισχρά πάθη τους νόμιμα, εκτελώντας τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Το πιο θλιβερό ηταν ότι εξαναγκάζονταν οι γυναίκες που ήταν κλεισμένες στους γυναικωνίτες να βγαίνουν τις ημέρες των εορτών στους θορυβώδεις δρόμους και να παίρνουν μέρος στις τελετές, υποκύπτοντας στις βρωμερές ορέξεις του κάθε ανώμαλου και αισχρού άνδρα θρησκευτή, ως υποταγή στο θέλημα του Διόνυσου. Η σεξουαλική κακοποίησή τους θεωρούνταν θρησκευτική πράξη λατρείας προς τον “θεό”. Βεβαίως υπήρχαν και χειρότερα. Οι Γυναίκες-οπαδοι του Βάκχου, οι μαινάδες, καταλαμβάνονταν από τρομερή μανία, έπεφταν σε ανείπωτη έκσταση, περιπλανιόνταν στις ερημιές τις νύχτες ουρλιάζοντας σαν άγρια θηρία.

Οποιο ατυχο ζώο έβρισκαν μπροστά τους το ξέσκιζαν και έτρωγαν τις σάρκες του ωμές. Σε πολλές περιπτώσεις κατακρεουργούσαν ανθρώπους και τους έτρωγαν, όπως συνέβη με τον Πενθέα στον Κιθαιρώνα, που τον κατακρεούργησε η ίδια η μητέρα του Αγαύη, μαζί με τις αδερφές του. Σε άλλες περιπτώσεις καποιες μητέρες μέσα στην παραζάλη τους κατακρεουργούσαν τα παιδιά τους και τα έτρωγαν, όπως οι κόρες του βασιλιά Μινύα στην Βοιωτία, Αλκιθόη και Αρσίππη, τις οποίες ο δαιμονοθεός Διόνυσος τις τρέλανε και κομμάτιασαν, μέσα στην εκστασή τους το βρέφος Ίππασο, και τον έφαγαν.

Φυσικα γινόταν και ανθρωποθυσίες προς τιμήν του “θεού”, κατά την εορτή του Διονύσου όπως μας πληροφορεί ο ίδιος ο Πλούταρχος, Δεν ηταν λίγες οι φωνές διαμαρτυρίας από τους φιλοσοφους κατά των αισχρών Διονυσιακών εορτών, με πρώτο τον μεγα τον προσωκρατικό Ηράκλειτο τον Εφέσιο. (Ηρακλειτος- απ.90).

Ο μεγάλος φιλόσοφος έσειε το πυρ της θείας τιμωρίας κατά όλων των μάγων, βακχών, ληνών (Κλημης. Αλεξ.Προτρεπτ.22,16-24). Χωρίς καμιά αμφιβολία, «Ο Διονυσιακός μυστικισμός δίδασκε την μέγιστη περιφρόνηση προς το ανθρώπινα ιδεωδη και γι’ αυτό βρήκε αντίπαλους τους αρχαίους σοφούς. Ολα αυτα σε αντίθεση με το χυδαιο όχλο του οποίου υποτιμούσε το λογικό και του θώπευε τα ζωώδη πάθη! Δεν αναφέρεται πουθενά να λάμβαναν μέρος στα διονυσιακά όργια οι σοφοί, μορφωμένοι και σοβαροί προγονοί μας. Λάβαινε μέρος αποκλειστικά ο αμόρφωτος όχλος, ο οποίος έβρισκε την ευκαιρία, στην ιδιότυπη αυτή λατρεία, να ικανοποιήσει τα πλέον σιχαμερα πάθη του στο όνομα του “θεού”, με κρυμμένη την ανωνυμία τους κάτω από τις τρομακτικές προσωπίδες.

Μάλιστα ήταν τέτοιο το εύρος των χυδαιοτήτων, οι οποίες συνοδεύονταν από απίστευτες εγκληματικές πράξεις, ώστε στα Ρωμαϊκά χρόνια, απαγορεύτηκαν τα διονυσιακά όργια , επι ποινήθανάτου, σε όσους συμμετείχαν παράνομα σ’ αυτά, από τους ειδωλολάτρες Ρωμαίους.

ΔΕΛΦΟΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ

Η αρχαιοελληνική ειδωλολατρική θρησκεία ήταν αταίριαστη και ανάξια για την Ελλάδα. Αυτο δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, σοφιστές, ιστορικοί, ποιητές. (1) Το Δελφικό ιερό ηταν η καταστροφή της Ελλάδος. Κατά γενική ομολογία των αρχαίων και των σύγχρονων το μαντείο υπήρξε κέντρο δεισιδαιμονίας, οικονομικής εκμετάλλευσης και ανθελληνισμού. Όμως, όπως είναι γνωστό, απο το 1519 π. Χ. εισέβαλλαν στην Ελλάδα. ορδές αλλοδαπών απο την Αίγυπτο τους οποίους κάποιοι τους ονομασαν «έλληνες».

Αυτοι κατέκτησαν την Ελλάδα με άγριες σφαγές και γενοκτονίες. Πηραν τα υπάρχοντά των Προγόνων μας και τους μετέρεψαν σε δούλους. Τo Μαντείο των Δελφών ήταν το γνωστότερο μαντείο του αρχαίου κοσμού. Κατά την παράδοση η πρώτη Πυθία υπήρξε η μαγισσα Φημονόη. Οι ιερείς στους Δελφους χάλκευαν τους χρησμούς, έδιναν πολλαπλή σημασία, για να ισχύουν σε κάθε περίπτωση, ωστε ο δαιμονας να βγαίνει παντοτε “αληθινός”.Ουδεμία μαρτυρία υπάρχει ότι βγήκε έστω και ένας χρησμός αληθινός. Ολοι οι χρησμοί ήσαν κίβδηλοι μας αναφέρει ο εθνικός μας ιστορικός ο Κ. Παπαρηγόπουλος. 


Δυστυχως οι χρησμοί δεν ήταν μόνο ψεύτικοι, αλλά και είχαν τεράστιο κόστος στους προγόνους μας. Οι ιστορίκοι, φιλόσοφοι, ποιητές έχουν κάνει αμέτρητες αναφορές για χρησµούς-εντολές του μαντείου για φρικτές ανθρωποθυσίες στους δαίμονες της αρχαίας θρησκείας.

Εκατοντάδες χιλιάδες αθώα θύματα, κυρίως παρθένες και αγνοί νέοι, θυσιάστηκαν από ιερείς της αρχαίας θρησκείας με εντολή του δελφικού “ιερού” στους βωμούς των “θεών”.Επισης το αδίστακτο δελφικό ιερατείο, προκειμένου να περιφρουρήσει τα οικονομικά του συμφεροντα συνάσπισε πολλές πόλεις σε αμφικτιονία, ως δήθεν θέληση του “θεού”.Μέσω της αμφικτιονίας, της οποίας οι δραστηριότητες εξαντλούνταν στην προάσπιση των συμφερόντων του “ιερού” της δεισιδαιμονίας, του σκοταδισμού και της οικονομικής αφαίμαξης των Ελλήνων. Στα πλαίσια αυτων των σκοπων εγιναν τέσσερις φονικότατοι πόλεμοι, κατά του Φωκικού λαού, με μοναδικο κίνητρο την αρπαγή της γόνιμης γης.

Οί ιστορικοί υπογραμίζουν πως οι φονικοί “ιεροί πόλεμοι”, που προκάλεσε το δελφικό μαντείο, ηταν η αρχή για την παρακμή του τέλους της αρχαίας Ελλάδος. Το δελφικό «ιερό» υπήρξε μέγιστο ανθελληνικό κέντρο στην αρχαιότητα. Κατά την διάρκεια των περσικών πολέμων ήταν με το μέρος των Περσών. Οι ιερείς ήθελαν την υποδούλωση της Ελλάδος στους Πέρσες για αυτο χάλκευσαν αισχρούς χρησμούς υποταγής των Ελληνών στους Περσες. Εξαπάτησαν τους Κνιδίους να μην οχυρώσουν την πόλη τους, προκειμένου να αποκρούσουν τους Μηδους.

«Ισθμόν δε μη πυργούτε μηδ’ ορύσσετε΄ Ζευς γαρ κ΄ έθηκε νήσον, ει γ΄ εβούλετο» (Ηροδ.Ι,174) με αποτέλεσμα να μη γίνουν οχυρωματικά έργα και να πέσει η πόλη στους βάρβαρους ανατολίτες. Εβραία Πυθία Αριστονίκη τους ειπε με προδοτικο τρόπο: Τι κάθεσθε ταλαίπωροι; Φύγετε στα πέρατα της γης, εγκαταλείψτε τις οικίες σας και την ακρόπολή σας.

Ο ερχόμενος από την Ασία Άρης θα καταστρέψει τα πάντα, και όχι μόνον τα δικά σας τείχη, αλλά και τα τείχη των άλλων πόλεων θα απολεσθούν. Πολλοί ναοί των αθανάτων θεών θα παραδοθούν στην πυρά. Φύγετε λοιπόν από το οχυρό σας, έστω και αν αυτό γεμίζει θλίψη τις ψυχές σας» (Κ. Παπαρηγόπουλου Ιστ. Γ΄,σελ. 94 και Ηροδ.VII,140). Τους iδιους προδοτικούς χρησμούς έδωσε στους Αργείους και στους Κρήτες να τηρήσουν ουδετερότητα απέναντι στη σύρραξη Περσών – Ελλήνων και να υποταχθούν στους ασιάτες εισβολείς (Ηροδ.VII,148-169)!

Ομως οι υπερήφανοι Έλληνες, στην πλειοψηφία τους, απερριψαν την προδοτική σφηκοφωλιά των Δελφών και έδωσαν τιτάνιες μάχες και απέκρουσαν νικηφόρα τον εχθρό και δόξασαν το έθνος. Όταν οι Αθηναίοι, ξαναέστειλαν απεσταλμένους στους Δελφούς πήραν την απάντηση ότι θα τους σώσουν τα ξύλινα τείχη.

Η αρχαία Αθήνα είχε ξύλινα τείχη και παρότρυναν τους Ελληνς; να κλειστούν σε αυτά, με στόχο να τους κάψουν ζωντανούς οι Πέρσες. Ομως ο Θεμιστοκλής κατάλαβε την προδοτική προτροπή των Δελφών και «ερμήνευσε» τον χρησμό με διαφορετικό τρόπο, ότι δήθεν έπρεπε να κάνουν ναυμαχία και απέτρεψε το ολοκαύτωμα της πόλεως.

Για αυτο επέτυχε μεγαλειώδη νίκη στην Σαλαμίνα. Επίσης στα χρόνια του πελοποννησιακού πολέμου, το Δελφικό «”ιερό” υποκινουσε την εθνική καταστροφή. 

Αυτο το εκαναν δίνοντάς κίβδηλους χρησμούς περι νίκης και στις δύο αντιμαχόμενες πλευρες (Θουκ.Ιστ.Ι,118,3).

Ο Θεμιστοκλής γινεται ο πρωτος ο οποιος αποφευγει με πολύ μεγαλη δεξιοτεχνια την θανασιμη εβραικη παγιδα-χρησμο από τους Δελφους. Επεισε τους υπολοιπους ότι ο χρησμος δεν ελεγε να κανουν ξυλινα τειχη , αλλα αυτό που ζητουσε ηταν να γινουν ξυλινα πλοια ώστε να γινει ναυμαχια. Με αυτόν τον τροπο γλυτωσε ολους τους Ελληνες ο Θεμιστοκλής, καθως σε περιπτωση που εκαναν ξυλινα τειχη γυρω από την αρχαια Αθηνα και παρεμεναν εντος των τειχων, θα τους ειχαν καψει ολους ζωντανούς οι Περσες.

Τις περισσοτερες δυσκολιες από τις Φοινικες-εβραικες παγιδες του μαντειου των Δελφων τις αντιμετωπισε ο στρατηγος Παυσανίας. Μετα από τον τελειο χειρισμο από τον Θεμιστοκλή στην Σαλαμινα, οι Φοινικες παγανιστες, μαυροι μαγοι εμφανιστηκαν πολύ πιο οργανωμένοι στις Πλαταιες.Στις Πλαταιες οι εβραιοι εωσφοριστες των Δελφων απαγορευαν μεσω των δαιμονικων χρησμων στους Ελληνες να πολεμησουν.

Ουτε να αμυνθουν δεν τους επτρεπαν για να μην προσβληθεί ο Εβραιος δαιμονας Απολλων, Ειχαν περασει πλεον αρκετες ημερες οπου οι Ελληνες παρεμειναν παθητικοι-θεατες στον ιδιο τους τον θανατο. Οι Ελληνες στρατιώτες τραυματιζοταν από τους Περσες χωρις να εχουν το δικαιωμα να αμυνθουν , ενώ ταυτόχρονα εξαιτιας της παρατεταμένης απραξιας τελειωναν τα τροφιμα και το νερο. Εκεινη ακριβως την χρονικη στιγμη ερχεται το τελειωτικο χτυπημα στους Ελληνες με έναν ακομη “χρησμο” από την εβραικη σφηκοφωλιά των Δελφων. Ο νεος ψευδοχρησμος ελεγε ότι οι Αθηναιοι εάν θελουν να νικησουν τους περσες, θα πρεπει να εγκαταλειψουν της Πλαταιες και να πολεμησουν στην Αττικη, διοτι εκει υπαρχει ναος της Ισιαδας -Δημητρας της εωσφορικης θεας από την Αιγυπτο.

Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανίας με το επιτελειο του ειδε τον θανασιμο κίνδυνο και την ολοκληρωτικη καταστροφή. Για αυτό σκεφτηκε όπως ο Παυσανιας και σε συνεννοηση με το επιτελειο του εβαλαν τους Πλαταιεις να παραχωρησουν τα εδάφη τους στους Αθηναιους, ώστε να πολεμησουν σε δικο τους εδαφος.

Το αριστο αυτο Ελληνιο σχεδιο ευνοουσε και το γεγονος οτι υπηρχε στις Πλαταιες δαιμονικος ναος της Αιγυπτιας Ισιδας-Δημητρας, για αυτο θα ηταν σε θεση να καμψουν αντιρρησεις των Αθηναιων. Μετα απο αυτο το πολυ ευφυεστατο τροπο δεν χρειαστηκε να φυγουν καθολου οι Αθηναιοι από τις Πλαταιες, διοτι ηταν πλεον Αθηναικο εδαφος υπο την Αθηναικη εξουσια.

Όμως για να είναι απολυτως σιγουροσς ο μεγας Παυσανίας και το επιτελειο του εβαλαν τον στρατηγο Αριμνηστο να πει στους Αθηναιους ότι ειχε δει “ονειρο”. Στο “ονειρο” εκεινο τον διεταζε ο ο αρχηγος των Εβραιων δαιμονων ο Διας, να “μεταφερει” στους Αθηναιους την εντολη του, να πολεμησουν στις Πλαταιες μαζι με τους υπολοιπους Ελληνες. Οι αφελεις Αθηναιοι μετα από όλα οσα τους ειπε ο στρατηγος Αριμνηστος ηταν πλέον πεποισμενοι ότι επρεπε να πολεμησουν στις Πλαταιες, διοτι αυτη ηταν η “εντολη” του Εβραιου δαιμονα του Δια.Για αυτο οι Αθηναιοι εκαναν αμεσως ολοκληρο το Αιγυτιακο-εωσφωρικο τελετουργικο προς τιμην της δαιμονικης θεας-μαυρης μάγισσας της Ισιδας-Δημητρας.

Με αυτόν τον τροπο απέφυγαν οι πολυμηχανοι Ελληνες την θανασιμη εβραικη παγιδα από τους Δελφους. Για αυτο εμειναν οι Αθηναιοι στις Πλαταιες, και ολοι μαζι οι Ελληνες πολεμησαν εναντια στους Περσες με αποτέλεσμα μια ακομη τεραστια νικη η οποια τους εξασφαλιζε πλεον την πολυοθητη ελευθερια.

Η ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ

Οι εωσφοριστες για να εκδικηθουν τους ενδοξους αρχηγούς Παυσανια, Θεμιστοκλή, Μιλτιαδη, οι οποιοι δοξασαν και κρατησαν Ελευθερη την Ελλαδα, τους κατηγορησαν ψευδος ως προδοτες στους περσες. Οι τρεις ηρωες Ελληνες αρχηγοι ,παρακουσαν της εντολες της μεγαλύτερης ανθελληνικης σφηκοφωλιας του Εωσφορικου μαντειου των Δελφων και πολεμησαν εναντια στους Περσες. Το αποτέλεσμα ηταν να τους εκδικηθουν, επειδή κρατησαν ελευθερη την Ελλαδα. Για αυτό τους κατηγορησαν ψευδος, και τους τρεις (Παυσανια, Μιλτιαδη, Θεμιστοκλή,) ως προδοτες στους Περσες. Ηταν αδυνατον να ηταν προδοτες οι Ελληνες αρχηγοι. Όλα αυτά από την στιγμη που επαιξαν της ζωες τους κορωνα γραμματα, στα πεδια των μαχων, κατά την διαρκεια των Περσικων Πολεμων.

Ακομη οι τρεις αρχηγοι, με τις στρατηγικες και τις πολιτικες τους ικανότητες, απέφυγαν ολους τους χρησμούς παγιδες, του εωσφορικου μαντειου των Δελφων. Την εποχη που τους κατηγορησαν για προδοτες, η Ελλαδα ειχε διαφυγει με υπαιτιοτητα των τριων αρχηγων (Μιλτιάδης, Παυσανίας. Θεμιστοκλής), κάθε κινδυνο. Εξαιτιας των τριων αυτων Ελλήνων, η Ελλαδα από θεση αμυνας, πατουσε πλεον πολύ δυνατα στα ποδια της, με αποτέλεσμα να είναι σε θεση αντεπιθέσεως, εναντια στους Περσες. Ενα πραγμα που εγινε τελικα με τους Αγησιλαο αρχικα, και αργοτερα με τον Αλεξανδρο τον γ. Δεν ειχε λοιπον κανενα νοημα, να γινουν προδοτες, οι τρεις Ελληνες αρχηγοι, την στιγμη που όλα ειχαν κριθει υπερ της Ελλαδος, και εκεινοι ειχαν τεραστια συμβολή στον ιερο αυτον σκοπο καθως και στους περσικους πολεμους.

Εντούτοις και οι τρεις αρχηγοι ειχαν τραγικο τελος. Σε καθε εποχη οι Φοινικες οι οποιοι κατοικουν μονιμα στην Ελλαδα από το 1519 π.χ. προκαλουν κάθε είδους εθνικη καταστροφή.Η περσικη αυτοκρατορια εχει υποστεί πλεον συντριπτικα πληγματα εξαιτιας του Μιλτιάδη, του Παυσανία και του Θεμιστοκλή. Οι εωσφοριστες περσες επέστρεψαν στην πατριδα τους ταπεινωμένοι και εντελως αδυναμοι να να κανουν οποιαδήποτε πολεμικη επιχειρηση εναντιον των Ελλήνων. Τα παντα ειχαν κριθει οριστικα υπερ των Ελληνων και εις βαρος των Περσων με την καθοριστικη συμβολη των τριων ενδοξων Ελληνων αρχηγων. Για να “εκαναν ” κατι τετοιο οι Ελληνες αρχηγοι δεν θα επρεπε να είναι “προδοτες¨”, αλλα θα επρεπε να ηταν και οι τρεις οι πιο παρανοικοι και γελοίοι ανθρωποι στον πλανητη. Φυσικα ολοι γνωρίζουμε ότι οι τρεις Ελληνες αρχηγοι των περσικων πολεμων ηταν ακριβως το αντιθετο.

Εαν γινοταν προδοτες θα εχαναν τα παντα σε κοινωνικο, πολιτικο, στρατιωτικο και οικονομικο επιπεδο. Θα εχαναν τον ιδιο τους τον κοπο για να πανε με το εθνος το οποιο οι ιδιοι διελυσαν οριστικα.

Ουδεποτε υπηρξαν στην ιστορια Ελληνες ηγετες (στρατιωτικοι) οι οποιοι πολεμησαν στα πεδια των μαχων, ηγηθηκαν και συνεβαλαν τα μεγιστα στο να κατακτηθει η νικη υπερ του εθνους στην συνεχεια, να περασουν ανευ λογου και αιτιας στο πλευρο των αντιπαλων τους οποιους οι ιδιοι κατεστρεψαν ολοσχερως.

Απο τα αρχαια χρονια ολοι οι γνησιοι Ελληνες στρατιωτικοι πονουσαν-αγαπουσαν την Ελλαδα για αυτο και πολεμουσαν στα πεδια των μαχων για την ελευθερια και την επιβιωση του εθνους.

Απο τα αρχαια χρονια αυτοι που δεν πολεμησαν ποτε για την πατριδα στην οποια κατοικουσαν (Ελλαδα) ενω παραλληλα δημιουργουσαν καθε ειδους πλεκτανη-προδοσια με μοναδικο σκοπο τον αφανισμο του εθνους ηταν οι εωσφοριστες του δωδεκαθεου πολιτικοι και θρησκευτικοι αξιωματουχοι. Αυτοι ηταν οι Φοινικες οι οποιοι απο το 1519 π.χ. διαμενουν μονιμα στην Ελλαδα.(1)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Επισης να μην ξεχνατε οτι με το τελος της Μαχης των Πλαταιων, ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας, κατευθυνθηκε στην Εβραικη Θηβα. Ο Ελληνας στρατηγος Παυσανιας απάιτησε να του παραδωσουν τους Εβραιους-Φοινικες προδοτες, οι οποιοι ηταν αρχηγοι των Εβραιων της Θηβας και πολεμησαν με τους Περσες εναντια στους Ελληνες. Οι αρχηγοι των Εβραιων ηταν ο Τιμηγενιδης και ο Ατταγινης. Οι υπολοιποι Εβραιοι δωδεκαθειστες της Θηβας αρνηθηκαν στον Ελληνα Παυσανια, την παραδωση των ομορησκων και ομοεθνων τους. Μαλιστα οι δολοπλόκοι εβραιοι χρησιμοποιησαν και την προσφιλη τους διαχρονικη τακτικη σε μια απελπιδα προσπαθεια τους να αποφυγουν την παραδωση των αρχηγων τους. Για αυτο και προτειναν στον Σπατριατη Παυσανια, ενα πολυ υψηλο χρηματικο ποσο, με σκοπο να τον εξαγορασουν, ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες δωδεκαθειστες. Οπως ηταν φυσικο ο στρατηγος Παυσανιας διοτι ηταν γνησιος Ελληνας αρνηθηκε την προταση των εβραιων δωδεκαθειστων για δωροδοκια. Τοτε αναγκαστηκαν να παραδωσουν στον Ηρωα Σπαρτιατη Στρατηγο Παυσανια, τους εβραιους αρχηγους. Εντουτοις ενας εκ των αρχηγων ο Ατταγινης ο οποιος πολεμησε μαζι με τους περσες εναντια στους Ελληνες, επετυχε να διαφυγει κατα την διαρκεια των διαπραγματευσεων του Ηρωα Σρατηγου Παυσανια με τους Εβραιους δωδεκαθειστες της Θηβας. Ο Ελληνας Παυσανιας οδηγησε τους προδοτες εβραιους δωδεκαθειστες στην Κορινθο, οπου τους εκτελεσε για εσχατη Προδοσια. Αυτος ειναι ενας ακομη πολυ σοβαρος λογος για τον οποιο συκοφαντηθηκε και θανατωθηκε ο Ηρωας Στρατηγος Παυσανιας απο τα εβραικα εωσφορικα δωδεκαθεστικα ιερατεια.

Εαν ο Ελληνας Ηρωας Σπαρτιατης Στρατηγος Παυσανιας ηταν προδοτης και χρηματιζοταν, τοτε θα αποδεχοταν την προταση να παρει το υψηλο χρηματικο ποσο που του προτειναν οι εβραιοι της Θηβας ωστε να μην εκτελεσει τους προδοτες αρχηγους των εβραιων. Ο μεγαλος Ηρωας Παυσανιας σε σχεση με τους αλλους δυο Ελληνες αρχηγους των περσικων πολεμων, ειχε κανει ενα ακομη μεγαλο επιτευγμα. Αυτο ηταν η θανατωση των εβραιων αρχηγων της Θηβας οι οποιοι πολεμησαν μαζι με τους υπολοιπους εβραιους της Θηβας εναντια στους Ελληνες κατα την μαχη των Πλαταιων.

Οπως ειναι φυσικο απο την στιγμη που οι Τουρκοι πρακτορες ειναι δωδεκαθειστες, δεν υπηρχε περιπτωση να μην κινηθουν εναντια στην κατα γενικη παραδοχη κορυφαια πατριωτικη-Χριστιανικη και παραλληλα αντιπαγανιστικη στηλη σε προσφορα σχετικα με την εθνικη μας επιβιωση. Μια σειρα απο ανανδρες και καταπτυστες πλεκτανες και διωξεις το αποδεικνυουν. (3)

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν.

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ;

Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Αναφέρομαι παντοτε στο τμημα του εβραικου λαου που από τα αρχαια χρονια εγκατλειψε τον θεο και τους προφήτες της παλαιας διαθηκης και να ενταχθουν στον εωσφορισμο και στους δαιμονες του φοινικικου δωδεκαθεου και όχι σε ολους τους εβραιους.

Ολα αυτα με βαση τις συνεντευξεις και τις δηλωσεις του Σεραφειμ Πειραιως.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν. 

Ολα τα αδιασειστα στοιχεια σχετικα με τις εγκληματικες οργανωσεις και τους συνεργατες των Τουρκικων μυστικων υπηρεσιων βρισκονται σε παρα πολυ ασγαλες μερος και σε σιγουρα χερια.

Την καταλληλη χρονικη στιγμη θα δημοσιευτουν απο αλλες στηλες. Οτιδηποτε και να μου συμβει τα στοιχεια ειναι στα χερια Ελληνων πατριωτων, οι οποιοι αναμενουν να πραξουν αναλογως

Το σχεδιο της Τουρκικης Μιτ καθως και αλλων ξενων μυστικων υπηρεσιων, και των νεοταξιτων ειναι να διακοψουν ορστικα την Ελληνοχριστιανικη στηλη Επικρατεειν η Απολλυσθαι.

Πρεπει παση θυσια με βαση τις εντολες που εχουν δωθει να διακοπη η στηλη, ωστε να μην ακολουθουν οι Ελληνες τον μοναδικο συνυδυασμο για την εθνικη μας επιβιωση. 

Μην ξεχατε οτι ειμαι ο μοναδικος Ελληνας στον κοσμο που προτεινει τον συνδυασμο :

Oρθοδοξια, Εκκλησιαμος, κατηχηση, χρηστα ηθη, μουσικα σχολεια, υψηλος αθλητισμος, ιστορικη γνωση, για την δημιουργια Ελληνων ανωτατης ποιοτητας.

Ακομη σας προτεινω την εφαρμογη του αρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος καταργηση των κομματων και την αλλαγη πολιτευματος.

Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη-ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 

Η μονη λυση για να επιβιωσουμε ειναι η επιστροφη στα Ελληνοχριστιανικα ηθη.

Διαβαστε στην εργασια μου για τον Αγιο Θεοδοσιο (στα σχολια) τι πολεμο κανουν οι παγανιστες-πρακτορες εναντια στην Ορθοδοξια και στην στηλη.  

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

             Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι

Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος Γιαννόπουλος

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ









(1) ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ.

Mας αναφερει ο Ισοκράτης στο εργο Ελένης εγκωμιον :

«Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις» (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69). 


Να περασουμε τωρα να δουμε τι μας αναφερει σχετικα με τους αλλοδαπους δωδεκαθειστες εισβολεις ο υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης.

ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;

O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες

Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο, εγραψε ότι

εμεις οι γνήσιοι Ελληνες, δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες, ουτε Αιγυπτοι. 

Ενδεικτικα μας αναφερει οτι το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.

Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.

Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.

Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα.

Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα,Πελοποννησο και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.

  
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ-ΕΛΕΝΗΣ ΕΓΚΩΜΙΟΝ 

    
                 ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΠΛΑΤΩΝ)

loading...