Π. Σκουρλέτης: Βαθιά ταξικό κόμμα η ΝΔ, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου με πέτσινες ειδήσεις

«Εμείς βαδίζουμε σταθερά στο δρόμο της Ανάπτυξης. Επιχειρούμε να ενισχύσουμε τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, να ενισχύσουμε τη χώρα και να απαντήσουμε στις πραγματικές ανάγκες της
κοινωνίας που υπερβαίνουν τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ κατά του αναπληρωτή Υγείας Παύλου Πολάκη ως προσπάθεια υπεκφυγής για να μην αποκαλυφθεί το πρόγραμμα της ενόψει των ευρωεκλογών.

«Τα πράγματα είναι σαφή. Επιμένετε να μην κάνετε συζήτηση επί των προγραμμάτων και επιλέγεται να δηλητηριάζετε την πολιτική ζωή του τόπου με πέτσινες ειδήσεις, βάζοντας μπροστά ένα μηχανισμό κατασκευής ψευδών ειδήσεων με τους ολιγάρχες των Μέσων που σας στηρίζουν. Ο κόσμος όμως γνώρισε, έμαθε, μάτωσε και μπορεί μετά από πολλά χρόνια να ελπίζει με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.

Ο γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «κοινό αγώνα της παλιάς διαπλοκής της ΝΔ και των ολιγαρχών» και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αποφεύγει να πάει σε debate με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να μην μιλήσουν επί συγκεκριμένων προγραμμάτων γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί ποιο πραγματικά είναι το δικό του.

«Όταν εσείς πετάγατε έξω τους ασθενείς από τα νοσοκομεία, εμείς βάζαμε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους μέσα στο σύστημα. Όταν εσείς χαρακτηρίζατε περιττές τις δαπάνες εμείς κάναμε προσλήψεις κατά προτεραιότητα στην υγεία. Όταν εσείς παρουσιάζατε εικόνα διόγκωσης των ληξιπρόθεσμων οφειλών του ΕΟΠΥΥ εμείς τις μειώσαμε. Όταν εσείς κανιβαλίσατε στη ΔΕΗ, βάζοντας το περίφημο χαράτσι και δίνοντας της τη χαριστική βολή, εμείς επιλέξαμε να την διασώσουμε, να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας της και να της δώσουμε προοπτική», επεσήμανε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Έμφαση έδωσε ο κ. Σκουρλέτης και στις πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι απέναντι στις περικοπές στις οποίες είχαν προχωρήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις οδηγώντας τους δήμους και τις περιφέρειες σε διάλυση, επέλεξε να τις στηρίξει ενισχύοντας τις με το μεγαλύτερο χρηματοδοτικό πακέτο ύψους 2,5 δισ. ευρώ.

Ο κ. Σκουρλέτης, μίλησε ακόμα για το μεταφορικό ισοδύναμο που έγινε πράξη, την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και την δυνατότητα να ψηφίζουν οι 17άρηδες.

loading...

2 thoughts on “Π. Σκουρλέτης: Βαθιά ταξικό κόμμα η ΝΔ, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου με πέτσινες ειδήσεις

  1. Δες τε ποιός μιλάει γιά "πέτσινες" ειδήσεις!
    Οι πρωταθλητές των ψευδών υποσχέσεων και της πολιτικής απάτης.
    Ένας ανεπάγγελτος βιλάτος Εκαλιώτης.
    Εφοπλιστής ο μπαμπάς με έδρα φυσικά τον Παναμά.
    Μεγαλοεφοπλιστής ο θείος.
    Ύστερα πουλάει φιλολαϊκισμό!
    Δεν ντρέπονται λίγο;

  2. Τώρα μίλησε ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ , βρε κωθώνια έχετε κάνει ποτέ σας αυτοκριτική, έχετε ποτέ σας καταλάβει ότι ζείτε ακόμη με τα οράματα και την ιδεολογία μιας ξεπερασμένης εποχής την οποία όλος ο πολιτισμένος κόσμος την έχει διαγράψει , αλλά τι περιμένει κανείς απο ανθρώπους που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν μέσα σε ένα πολιτικό ΨΕΜΑ

Comments are closed.