Ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε στα Μανιάτικα: «Χρεώθηκε» τους φόνους Β.Γρίβα και «Bella Mafia»

Άμεση σχέση με την δολοφονία της Κατερίνας Αναγνωστάκη, γνωστή με το χαϊδευτικό «Bella_Mafia» θεωρείται πως είχε ο μπράβος της νύχτας Παναγιώτης Σιτοκωνσταντίνου που δολοφονήθηκε χτες το βράδυ στα Μανιάτικα του Πειραιά, μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Οι αντίπαλοί του «χρέωσαν» την δολοφονία της.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη η νεαρή γυναίκα βρέθηκε «γαζωμένη» από Καλάσνικοφ στο υπόγειο πάρκινγκ μέσα στην κατάμαυρη Mercedes με τα φιμέ τζάμια στο πολυτελές συγκρότημα της Στρατηγού Δαγκλή στην Κηφισιά. Ήταν καθισμένη στη θέση του οδηγού και δολοφονήθηκε την ώρα που επέστρεφε σπίτι της.

Στα Μανιάτικα πάντως , στην οδό Κατσαντώνη 80, δυο άνδρες που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, τον γάζωσαν με Καλάσνικοφ στο πρόσωπο όπως αναφέρει το makeleio.gr

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, ενώ ο οδηγός και ο εκτελεστής εγκατέλειψαν το όχημα του στη συμβολή των οδών Λασκαράτου και Ψαρών, το πυρπόλησαν και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα.

Φωτογραφία από την σκηνή της δολοφονίας


Ο Σιτοκωνσταντίνου, θεωρούνταν από τους αντιπάλους του ως ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας που στις 9 το πρωί της 27ης Ιουνίου 2018 στο Παλαιό Φάληρο σκότωσε τον διαβόητο βαρυποινίτη Καραγιάννη, γνωστό και ως «Σαμπρέλα», λόγω του πάχους της κοιλιάς του.

Ο Καραγιάννης, είχε διανυκτερεύσει σε διαμέρισμα φίλης του και κατέβηκε για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να φύγει. Ο «Σαμπρέλας», φέρεται να είχε δώσει την εντολή για να δολοφονηθεί στο Χαϊδάρι ο επιχειρηματίας Βασίλης Στεφανάκος.

Στο μεταξύ, ο Σιτοκωνσταντίνου θεωρείται ως ο εκτελεστής και του Βασίλη Γρίβα, που δολοφονήθηκε στις 3-5-2017, όταν με το αυτοκίνητό του, άφηνε το γιό του ακριβώς στην πόρτα του δημοτικού σχολείου στα Γλυκά Νερά. Από πυρά Καλάσνικοφ, είχε γλυτώσει στον Πειραιά πριν λίγους μήνες, αρχινονός της νύχτας, φίλος του Βασίλη Στεφανάκου, αλλά και του Σιτοκωνσταντίνου. Το θύμα, γλύτωσε καθώς το Καλάσνικοφ, έπαθε εμπλοκή …

loading...

1 thought on “Ποιος ήταν ο άνδρας που δολοφονήθηκε στα Μανιάτικα: «Χρεώθηκε» τους φόνους Β.Γρίβα και «Bella Mafia»

  1. ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΠΡΑΜΑ ΑΚΟΜΑ…..

Comments are closed.