Ο «Αττίλας» διασύρει την Κύπρο: Δείτε πως απάντησε το Barbaros στην εντολή αποχώρησης από την ΑΟΖ

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, που καταδεικνύει το μέγεθος του τουρκικού θράσους, προχώρησε το πλήρωμα του «ερευνητικού» σκάφους Barbaros το οποίο πλέει νοτιοδυτικά της Λεμεσού στο τεμάχιο 8 της κυπριακής ΑΟΖ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει τραβηχτεί από την γέφυρα του Barbaros, το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας-Διάσωσης (JRCC Λάρνακας) απευθύνει προειδοποίηση προς το τουρκικό σκάφος ότι πραγματοποιεί παράνομη έρευνα εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κυπριακής υφαλοκρηπίδας.

«Ενεργείτε κατά παραβίαση της διεθνούς νομοθεσίας και των ναυτικών διαδικασιών ασφάλειας και παραβιάζετε τον ποινικό κώδικα της κυπριακής Δημοκρατίας.

Σταματήστε αμέσως όλες τις παράνομες δραστηριότητές σας .

Απαντήστε αμέσως ότι λάβατε αυτή την προειδοποίηση».

Αυτό ανέφερε ο Κύπριος αρμόδιος και οι Τούρκοι απάντησαν:

Με αμανέδες.


Πρόκειται για ακόμη μία επίδειξη τουρκικού θράσους απέναντι στην Κύπρο αλλά κυριότερα απέναντι στην εξαφανισμένη Ελλάδα η οποία, την ώρα που καταπατούνται τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνισμού κάνει πως τάχα δεν καταλαβαίνει…

loading...

1 thought on “Ο «Αττίλας» διασύρει την Κύπρο: Δείτε πως απάντησε το Barbaros στην εντολή αποχώρησης από την ΑΟΖ

  1. Εδώ το μόνο που τους ενδοιαφέρει είναι ποιος θα έχει την εξουσία και όχι αν κυβερνά από την Λάρισα και κάτω και μέχρι την Αίγινα , αυτούς τους πολιτικούς έχουμε και αυτό τον αχρείο κακόγουστο κομματικό ΘΙΑΣΟ που μας κυβερνά , ξυπνήστε επιτέλους ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

Comments are closed.