Σοκ στις ΗΠΑ – 46χρονη στραγγάλισε έγκυο για να κλέψει το μωρό που κυοφορούσε – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα από το Σικάγο, η οποία πούλησε βρεφικά ρούχα σε μια έγκυο γυναίκα και κατάφερε να την πείσει να την ακολουθήσει σπίτι της για να της κάνει μια καλύτερη προσφορά στα ρούχα,
συνελήφθη για φόνο. Αφού, η ανυποψίαστη έγκυος γυναίκα μπήκε στο σπίτι της 46χρονης Clarisa Figueroa, την στραγγάλισε με ένα καλώδιοκαι μετά με μαχαίρι αφαίρεσε το μωρό από την μήτρα της, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η 46χρονη ήθελε ένα μωρό καθώς πριν από δύο χρόνια ο γιος της πέθανε.

Το θύμα ήταν η 19χρονη Marlen Ochoa-Lopez και η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε όταν ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της σε έναν κάδο σκουπιδιών στην αυλή του σπιτιού της Figueroa.

Η νεαρή κοπέλα οδήγησε από το σχολείο της στο σπίτι της 46χρονης, όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Η δολοφόνος κάλεσε την άμεση δράση μερικές ώρες αργότερα υποστηρίζοντας ότι το νεογέννητο δεν ανέπνεε, όταν έφτασαν οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του μωρού, το οποίο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Στην αρχή, η εξαφάνιση της εγκύου δεν συνδέθηκε με την κλήση στη γραμμή 911 για το μωρό, μέχρι τη στιγμή που φίλοι της 19χρονης ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχε επαφές στα social media με την Figueroa σε μια ομάδα στο Facebook για νέες μητέρες. Έτσι οι αρχές οδηγήθηκαν στην 46χρονη.

Ο σύζυγος της 19χρονης και πατέρας του μωρού είναι συντετριμμένος.

loading...