Η αντίδραση του Γ.Βαρουφάκη για την απώλεια της έδρας: «Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25» (φώτο)
Την πρώτη του αντίδραση στη διαφαινόμενη χαμένη έδρα στην Ευρωβουλή είχε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης, με σχόλιό του στο Twitter, ανέφερε ότι τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δίνουν στο ΜέΡΑ25 το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούν σε κάλεσμα καθώς και να επιδιώξουν προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών, που εκφράζει ικανοποίηση για την παρουσία του ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές. Ο κ. Βαρουφάκης θεωρεί ότι με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το κόμμα του κέρδισε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε κάλεσμα για πλατιά πολιτική.

Παράλληλα, ο κ. Βαρουφάκης προανήγγειλε προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών, «που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25, κάτι που θα γίνει σε συγκέντρωση την Τετάρτη στην ΕΣΗΕΑ. Συγκεκριμένα, ο επκεφαλής του ΜέΡΑ25 έγραψε: «Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε κάλεσμα για πλατιά πολιτική. -προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!», έγραψε ο κ. Βαρουφάκης στο twitter.
Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατειά πολιτική
-προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!
61 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια :