Η Γυναικεία μόδα για το Καλοκαίρι 2019 (πως θα γίνεται βασίλισσα ;)

-Γράφει η Βασιλική Παπανεστωροπούλου

Το ρούχο έχει γίνει ολόκληρη βιομηχανία και το πως ντύνεσαι επιστήμη .


Διάσημοι απασχολούν άτομα για να τα βοηθούν και να τα συμβουλεύουν για το τι θα βάλουν ,σχέδιο ,χρώμα ,είδος υφάσματος, τι τα κολακεύει τι τα μειώνει ,χώρια άλλη στρατιά για κοσμήματα ,αρώματα, πως να βαδίζουν ,να μιλούν, να στέκονται ,να χειρονομούν .


Όλα αυτά για να ξεχωρίσουν να σχολιασθούν θετικά ,άρα να ανέβουν οι ”μετοχές” τους στον τομέα τους ,χωρίς να λείπουν φυσικά εκείνα που οι επιλογές τους γίνονται με σκοπό να προκαλέσουν, άσχετα αν τα σχόλια είναι αρνητικά. Ο τρόπος ντυσίματος ισχύει και στους χώρους εργασίας. Περισσότερο στις μεγάλες εταιρείες και στα μεγαλοστελέχη χωρίς να εξαιρούνται απόλυτα οι υπόλοιποι. 

Κομψά, καθαρά, περιποιημένα, σε ωραίο στύλ και σε πολλές εταιρείες όχι προκλητικά. Πολύ τουλάχιστον ώστε το μυαλό του πελάτη να μην ξεφύγει εντελώς από το προσφερόμενο προϊόν και υπηρεσία.


Θα πρέπει να παραδειγματιζόμαστε από αυτές και να το προσαρμόζουμε στα μέτρα μας .Τα πάντα δεν πάνε στους πάντες αυτό να το ξέρετε .


Να βλέπετε τις ατέλειές σας και το ξαναλέω να τις καλύπτετε,τα προτερήματα σας και να τα προβάλλετε .


Ζούμε στην εποχή της εικόνας. Δυστυχώς ή ευτυχώς αγαπάνε αυτό που φαίνεται και όχι αυτό που είμαστε. 


Για να αγαπήσουν και αυτό που είμαστε πρέπει να μας αγαπήσουν για αυτό που φαινόμαστε. Το ωραίο άρωμα είναι σε μικρό μπουκαλάκι ή τα ωραία πράγματα τα βάζουν στην βιτρίνα είναι γνωστές εκφράσεις. Και έτσι είναι .


Μια όμορφη γυναίκα απλά βάζει ένα ρούχο πάνω της ,μια έξυπνη γυναίκα κάνει ”διατριβή” το τι εστί το ωραίο ντύσιμο με κάθε της εμφάνιση .


Και μπορεί να σημειώνει μεγαλύτερες επιτυχίες από μια ομορφότερη από αυτήν, συνδυάζοντας σωστά ρούχα ,
παπούτσια και λοιπά αξεσουάρ.


Αυτό το εξωτερικό πακέτο θα βοηθήσει να προσελκύσει τον άνδρα που την ενδιαφέρει το να τον κρατήσει είναι θέμα του ”εσωτερικού” της πακέτου .


Σώμα ,χαρακτήρας ,συμπεριφορά. Αλλά εμείς μιλάμε για το εξωτερικό πακέτο . Χρειάζεται προσοχή γιατί η ”προσφορά ” είναι μεγάλη .


Το θέμα είναι να πείσεις ότι δεν είσαι μια από τον σωρό ,αλλά η ΜΙΑ,αυτή που γυρεύει ,αυτή που θέλει και θα θέλει .
Σωστό ντύσιμο, σωστή συμπεριφορά θα οδηγήσει εκεί που θέλετε. Το θέμα είναι να έχετε ξεκαθαρίσει τι θέλετε.Αν και για το προσωρινό και για το μόνιμο το σωστό ντύσιμο παίζει μεγάλο ρόλο.


Εντάξει πολλοί άνδρες το μυαλό το έχουν στο γνωστό σημείο ,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι βλεπουν τα υπολοιπα. Να είστε σίγουρες ότι πράγματα που βγάζουν μάτι τα προσέχουν ή και περισσότερα ακόμα.


Για αυτό να ακολουθείτε τους κανόνες 1.Καλύπτουμε τις ατέλειες, προβάλουμε τα όμορφα σημεία 

2.΄Φοράμε ότι μας ταιριάζει και δεν ακολουθούμε άκριτα την μόδα.


3.Τους κερδιζουμε με την συμπεριφορά μας. 

Ζούμε σε μιά εποχή που η εικόνα μας και η εμφάνισή μας καλώς ή κακώς  μετράει.

Για αυτό επειδή η εμφάνιση της γυναίκας εκ του γεγονότος ότι αυτή είναι το ωραίο φύλο μπαίνει περισσότερο στο στόχαστρο του σχολιασμού και όχι μόνο από τους άνδρες.

Όλες οι εποχές απαιτούσαν από την γυναίκα να είναι όμορφη Τα πρότυπα αλλάζουνε αλλά κατά βάση εκθειάζεται η ομορφιά .Το βλέπουμε στα αγάλματα ,στα ζωγραφικά πορτραίτα που πολλές φορές δεν ήταν πιστή αποτύπωση του προσώπου .
Τα ενδύματα  καλώς ή κακώς δεχνουν στους γύρω μας την κοινωνική και κυρίως την οικονομική μας θέση .


Χωρίς αμφιβολία κάποιος που έχει οικονομική επιφάνεια προτιμά να φορά ακριβότερα και ποιοτικότερα ενδύματα από κάποιον άλλον που δεν έχει οικονομική άνεση .




Αναδεικνύουν την ομορφιά του σώματος . 

Πως ; Με την βοήθεια των σχεδίων ,των χρωμάτων, του μήκους του (μίνι, μίντι, μάξι,),του είδους του (φόρεμα,
 φούστα, παντελόνι ,τουαλέτα κλπ). Η γκάμα τεράστια ,ανάλογα με την εποχή το ύφασμα ,την χρήση ,την μόδα 


Η μόδα αλλάζει ανάλογα με τις εποχές του έτους ή τις περιόδους της ιστορίας του ανθρώπου,που προφανώς δεν θα πούμε στο παρόν σημείωμα .


Η μόδα και οι αλλαγές της ένας εύσχημος τρόπος να μας απομυζούν οικονομικά .Μην μου πείτε ότι το περσινό παντελόνι δεν επιτελεί την λειτουργία για την ποία αγοράστηκε ,αν εξαιρέσεις φυσικά την αλλαγή των διαστάσεων του σώματος.


Δυστυχώς τα μεγαλύτερα θύματά της είμαστε εμείς οι γυναίκες ,που με βοηθό την ψυχολογία μας παγιδεύουν στα δίκτυα της .


”Ε κυρία μου αυτό είναι πια ντεμοντέ φέτος θα φορεθεί το μίνι σε κόκκινο της φωτιάς χρώμα όλες θα το φορέσουν ”


Το θέμα αν την συγκεκριμένη γυναίκα της πάει το μίνι ,
αλλά και το κόκκινο της φωτιάς είναι άλλη συζήτηση ,το θέμα είναι να γίνει η πώληση .


Αν το ρούχο καταλήξει μόνιμος κάτοικος της ντουλάπας της γιατί κάποια στιγμή θα διαπιστώσει ότι αυτή και το ρούχο δεν ταιριάζουν ,ποσώς ενδιαφέρει τον πωλητή


Θα έπρεπε να ενδιαφέρει την γυναίκα όμως .Γιατί το ρούχο πρέπει να επιτελέσει ακόμα μια λειτουργία .Ασχέτως αν μια γυναίκα δεν έχει το τέλειο σώμα μπορεί με το ντύσιμο να φαίνεται τέλειο 


Ξέρουμε όλες την έκφραση που λέμε για αυτές με το τέλειο σώμα ,”αυτή και σακί να φορέσει θα της πηγαίνει”. Και έτσι είναι .Αν δεν είναι όμως ;


Όλες μπορούμε να φαινόμαστε με ωραία σώματα ή τουλάχιστον όσο γίνεται πιο όμορφα .


Το ρούχο μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό φθάνει να το χειριστούμε έξυπνα και να ακολουθούμε κάποιους κανόνες .
Πρώτα κοιτάμε το σώμα μας και εντοπίζουμε τα υπέρ και τα κατά του Αν δεν μπορούμε το ζητάμε από κάποιον που εμπιστευόμαστε.Αυτό το κάνουμε για να σχηματίσουμε την εικόνα του .Αυτό θα μας βοηθήσει όσο δεν φαντάζεστε στις επόμενες ενέργειές μας.


Εντοπίζοντας τα καλά κ τα άσχημα του σώματός μας θα κάνουμε το ρούχο σύμμαχό μας και φίλο μας 


Να σκεφτούμε ότι είμαστε ξεχωριστές Το ρούχο μπορεί να είναι μαζικής παραγωγής ,αλλά όχι εμείς, Άρα δεν μας πάει αυτό που προτείνεται για όλες. Θα εξετάζουμε τι προτείνει η μόδα και μόνο αν μας πηγαίνει και μας καλύπτει τότε και μόνον τότε θα το αγοράζουμε.

Όχι γιατί το πήρε η φίλη μας ή η γειτόνισσα λίγο παρακάτω που μας κουνιέται κιόλας ότι είναι μοντέρνα γυναίκα .


Μοντέρνα δεν είναι αυτή που βάζει ότι προστάζει η μόδα ,αλλά αυτή που προσαρμόζει την μόδα στα δικά της μέτρα..


Πειραματιστείτε για να βρείτε τι σας πάει και τι όχι 


Βασικός κανόνας της ένδυσης είναι ο εξής Προβάλλω ότι με κολακεύει ,καλύπτω ότι με μειώνει .Στέλνω το μάτι του άλλου εκεί που θέλω ,το διώχνω από εκεί που δεν θέλω .


Το χρώμα, το σχέδιο ,το μάκρος του ενδύματος σύμμαχός μου. Αν θέλετε να γοητεύετε ποτέ μην τα δείχνετε όλα Οι άνδρες αρέσκονται να φαντάζονται αυτό που δεν βλέπουν .


Μην τα δείχνετε όλα επειδή το κάνουν και οι άλλες ,εσείς δεν είστε σαν τις άλλες. 
Τα τελευταία χρόνια τα ολόσωμα μαγιό έχουν την τιμητική τους! Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, καθώς πάντα αποτελούσαν μια ξεχωριστή και αγαπημενη προταση ανάμεσα στα γυναικεία μαγιό. Φέτος για ακόμα μία χρόνιά φαίνεται ότι οι γυναίκες που τα επέλεγαν δικαιώνονται, καθώς αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας.


Τα ολόσωμα μαγιό υπερτερούν σε κάποια σημεία σε σχέση με τα υπόλοιπα γυναικεία μαγιό. Πάμε να δούμε σε ποια.Αναδεικνύουν το σώμα με τον καλύτερο τρόπο.


Ανάλογα με το σωματότυπο τα ολόσωμα μαγιό προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα. Αν και το μπικίνι θεωρείται σέξι, τα ολόσωμα μαγιό διαχρονικά υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το γυναικείο σώμα. 

Πιο συγκεκριμένα, αναδεικνύουν το μπούστο και τονίζουν την πλάτη και το λαιμό με ένα τρόπο που τα υπόλοιπα γυναικεία μαγιό δεν μπορούν να το κάνουν. Επιπλέον πλεονέκτημα; Σε περίπτωση που δεν έχεις καταφέρει να γίνεις φέτες τα ολόσωμα μαγιό κρύβουν τη κοιλίτσα.


Επισης μας χαρίζουν ύψος. Αν θέλεις να δείξεις πιο ψηλή και αδύνατη, τότε το ολόσωμο είναι σίγουρα ο τύπος μαγιό που πρέπει να επιλέξεις. Το γεγονός ότι αποτελούν ένα ενιαίο κομμάτι έχει τα πλεονεκτήματά του καθώς όχι μόνο αναδεικνύει αλλά επίσης παρουσιάζει τη σιλουέτα περισσότερο ψιλόλιγνη. Αφήνουν πολλά στην φαντασία, γινομαστε πολυ πιο επιθυμητές.


Μπορούν τα ολόσωμα μαγιό να γίνουν πιο σαγηνευτικά από το αποκαλυπτικό μπικίνι; Σίγουρα ναι.


Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σαγηνεύσεις τα βλέμματα από το να αφήσεις και κάτι στη φαντασία. Τα ολόσωμα μαγιό το πετυχαίνουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Αν το σκεφτείς καλά αυτό είναι σίγουρα υπέρ σου. Ακομη προσφέρουν άνεση.


Δεν είναι τυχαίο που στα κολυμβητήρια τα ολόσωμα μαγιό θεωρούνται δεδομένα. Προσφέρουν άνεση. 

Με τη λέξη άνεση εννοούμε φυσικά ότι δεν θα βρεθείς ποτέ στη δυσάρεστη θέση να αναζητάς το πάνω μέρος του μαγιό που έφυγε σε μία απότομη κίνηση ή το πήρε το κύμα.
Η αγορά μαγιό είναι μια απαιτητική και δύσκολη διαδικασία για τις περισσότερες απο εμας, κυρίως λόγω των κολλημάτων που έχουμε σχετικά με τις ατέλειες που θεωρούμε πως έχουμε. 


Υπάρχει όμως και εκείνη η κατηγορία γυναικών που εκτός από ένα ωραίο σώμα διαθέτουν το βασικότερο όλων. 


Εχουν αυτοπεποίθηση! Ναι φίλες μου, δεν είναι τόσο το αψεγάδιαστο σώμα και οι τελειες αναλογίες που θα τραβήξουν τα βλέμματα στην παραλίας επάνω σας όσο η αύρα σας. 


Η αυτοπεποίθηση είναι το σημαντικότερο σε κάθε μας εμφάνιση, ειδικά στην παραλία που λίγα μένουν κρυφά, και είναι και αυτό που αποπνέεται ασυναίσθητα σε όποιον μας κοιτάει, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε και πολλά. 


Δυστυχώς καποιες από εμάς πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης, είναι όμως και αυτές που την έχουν περίσσια και την αποπνέουν ακόμα και στην βόλτα στο περίπτερο της γειτονιάς και προφανώς το κάνουν και στις παραλίες. 


Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καλοκαιρινές σου επιλογές να είναι σέξι και να μην περνάς απαρατήρητη σε καμία των περιπτώσεων, σε όποια παραλία και αν βρισκεσαι.


Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση κυρίως προτιμούν μαγιό αποκαλυπτικά και ξεχωριστά. Για να δούμε λοιπόν κάποια από αυτά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μόδα προτείνει τα ολόσωμα μαγιό, τα οποία όμως όσο περνάνε τα χρόνια βγαίνουν σε όλο περισσότερα χρώματα, σχέδια και ιδιαίτερα κοψίματα. Βλέπουμε και φέτος ολόσωμα μαγιό με μεγάλα ανοίγματα στα πόδια και στα χέρια. Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι για γυναίκες τολμηρές που ξέρουν ποιες είναι και τι θέλουν. 

Ένας συνδυασμός διαχρονικής κομψότητας και πρόκλησης, που παραπέμπει σε Baywatch  και στην αλησμόνητη ξανθιά σεξοβόμβα Πάμελα, που αναστάτωνε όλον τον αντρικό πληθυσμό με τις εμφανίσεις της στην ομώνυμη τηλεοπτική
σειρά. 

Είναι ένα μαγιό που κολακεύει τρομερά το γυναικείο σώμα και τονίζει όλα τα θηλυκά σημεία σε ένα κορμί. Από την άλλη έχουμε το απόλυτο ολόσωμο με βαθύ ντεκολτέ, που σίγουρα θα προκαλέσει θραύση για καθεμία που θα το προτιμήσει. 


Είναι ένα κομμάτι που φοριέται τόσο στην παραλία όσο και σαν κορμάκι στην βραδινή σας έξοδο για δροσιστικά κοκτέιλ, και συνδυάζεται άψογα με ψηλόμεσες φούστες, παντελόνες και φυσικά με το αγαπημένο όλων jean. Επειδή όμως τα ολόσωμα αποτελούν πλέον μαγιό γεμάτα εκπλήξεις, έχουμε το μοναδικό ολόσωμο με διαφάνεια. 

Εάν είστε γυναίκα με αυτοπεποίθηση σίγουρα θα πειραματιστείτε μαζί του. Ένα μαγιό αποκάλυψη που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα και προκαλεί πανικό στο πέρασμά του και γι’ αυτό άλλοτε θα το προτιμήσετε. Λάθος; 


Μια ακόμα έκπληξη είναι τα πλεκτά ολόσωμα που είναι απίστευτα της μόδας και δημιουργούν μια σέξι διάθεση διαφοροποιώντας σας από τις υπόλοιπες στην παραλία. Εξάλλου κάθε γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση και δεν κομπλάρει οφείλει να πειραματίζεται και να διαφοροποιείται. 


Ένα άλλο είδος ολόσωμου που έχει κάνει πάταγο τις τελευταίες σεζόν είναι το lace-upσχέδιο. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι άκρος αποκαλυπτικό. Τα κορδόνια πλέον είναι πολύ της μόδας και πιστέψτε μας πως στο αντρικό μυαλό, πολλοί είναι αυτοί που στην θέα τους θα θέλουν να σας τα ξελύσουν! Άπειρα σχέδια και χρώματα που είναι απίστευτα παιχνιδιάρικα και θηλυκά! Προετοιμαστείτε λοιπόν να δεχτείτε ατελείωτο φλερτ από το αντίθετο φύλο! Είναι γνωστό ότι τα μοδάτα γυναικεία μαγιό πάντα έκανα θραύση στο ανδρικό φύλλο.


Λίγο η θέα του γυμνού θηλυκού ώμου, λίγο η παραπομπή σε μισοβγαλμένο εσώρουχο, είναι σίγουρα μια επιλογή που εξάπτει την φαντασία και θέλει ”κότσια΄’ η επιλογή του και που ξέρετε κορίτσια μπορεί από την παραλία να βρεθείτε στην εκκλησία.

Κλείνοντας να περάσουμε να δούμε τι αναφέρει σχετικά ο κατά γενική ομολογία όλων των πατριωτών, κορυφαίος Έλληνας σε ηθική, παιδεία, θάρρος, αξιοπρεπεια, ευρηματικότητα-δημιουργικότητα, προσφορά την δεκαετία που διανύουμε ο Άγγελος Φ. Γιαννόπουλος :  
“Οπως  έχω  αναφέρει προσωπικά όλοι οι άνθρωποι  έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη  Ουδείς τέλειος και αναμάρτητος παρά μόνον ο Θεός ,όπως μας δίδαξε ο Ύπατος των φιλοσόφων ο Αριστοκλής.Εντούτοις η αξία σε έναν άνθρωπο είναι να αναγνωρίζει τα λάθη του και να τα διορθώνει και όχι να τα συνεχίζει .
Διότι τότε δεν κάνει κακό μόνον στον εαυτό του αλλά και θανάσιμο κακό στην πατρίδα του την μητέρα Ελλάδα. Το πως ντύνονται οι γυναίκες το καθόρισαν οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας.
Οι ντυμένες γυναίκες έχουν αξιοπρέπεια ,ενώ το πιο βασικό είναι ότι δημιουργούν υγιείς ερωτικές επιθυμίες και γεννούν Ήρωες ,Αγίους και Αγίες. Αυτό γινόταν εδώ κ αιώνες. Στον αντίποδα οι γυμνές γυναίκες και όσες από αυτές αξίζουν δημιουργούν ακάθαρτες ορμές ,με αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη σεξουαλική διαφθορά.
Οι συνέπειες τρομερές και δυσβάστακτες.
Αυτό διότι προκαλούν ανηθικότητα ,χυδαιότητα ,αμάθεια ,ανομία,αταξία,αδικία ,
απώλεια της εθνικής κυριαρχίας,παράνομα -προδοτικά  μνημόνια ,κατάλυση του
συντάγματος,ανεργία αστέγους,αυτοκτονίες και εισβολείς.
Η θρησκεία του χριστιανισμού μας δίνει τα πάντα ,ειρήνη,αγάπη ,δικαιοσύνη ,
αλληλεγγύη ,παιδεία ,ηθική ,θετική δημιουργία στις επιστήμες στις τέχνες .  
Ο χριστιανισμός σε εξευγενίζει σε ισορροπεί,διότι ηρεμεί ,ομορφαίνει τις ανθρώπινες ψυχές ,τις γεμίζει με αγάπη για τον συνάνθρωπο ,την ζωή και κάθε τι ωραίο. Η τάξη του Χριστού είναι το Α και το Ω για την εθνική και την ατομική μας επιβίωση. Τις εποχές που ήταν ντυμένες οι Ελληνίδες ,το Ελληνικό έθνος μεγαλουργούσε και ήταν στην κορυφή του κόσμου. Εξαιτίας των χρηστών ηθών ,του χριστιανισμού και της αρχαιοελληνικής παιδείας,οι προγονοί μας Έλληνες του μεσαίωνα ,από σκλάβοι του Ρωμαϊκού κράτους έγιναν διοικητές του χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο.
Όλα αυτά επειδή είχαν θρησκεία τον χριστιανισμό (στην πράξη)και πολιτισμό τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους ,σοφιστές ,ρήτορες κ.λπ. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έφερε τα χρηστά ήθη ζωής ,χωρίς καθόλου σεξουαλική διαφθορά.
Η αμοιβή ήταν η ελευθερία της Ελλάδος τον μεσαίωνα ,χωρίς να γίνει κανένας απολύτως πόλεμος. Το ντύσιμο της γυναίκας -π.Σάββας Αχιλλέως. Ο νεοταξικός τρόπος ζωής είναι πολύ κενός και σάπιος. Αφήνει όλους τους ανθρώπους άδειους από συναισθήματα και ηθικές αξίες.
Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.
Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.


Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας μολις ανεβηκε στον Ελληνικο- Ρωμαικο θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 


Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, από τους Περσες. 


Υπηρξαν πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 


Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.
Στους αγιους τοπους εγιναν αγριες σφαγες, κλοπες, εμπρησμοι, βιασμοι ,και σκλαβωμα χριστιανων. 


Αναμεσα σε όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 


Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 


Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.


Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.


Ακομη και ο Μ. Αλεξανδρος, με πολύ εμπειρους και περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Ηρακλειο, καθως και ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε ολους τους τομεις, χρειαστηκε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.


Επισης την εποχη που εγινε ο Μ. Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη. 


Φυσικα ενα ακομη σημαντικο στοιχειο ειναι οτι το Ελληνικο Μακεδονικο Βασιλειο δεν ηταν χρεωκοπημενο.


Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη. Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος. 

Όσοι το αντιληφθούν αυτό απομακρύνονται πάρα πολύ γρήγορα από αυτήν την παρακμιακή κατάσταση. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτήν την εποχή άγεται και φέρεται με βάση αυτά τα οποία θα καθορίσει η νεοταξική μόδα. Τι είναι όμως η μόδα;
Η μόδα είναι μια σειρά από κοινωνικές εωσφορικές συμπεριφορές από την αρχαιότητα έως την εποχή μας. Την ”μόδα” την δίδαξαν από το 1519 π.χ ,οι Φοίνικες σατανιστές ,δωδεκαθεϊστές όταν εισέβαλαν στην Ελλάδα .

Από όλες τις προαναφερόμενες εξαιρείται ένα μικρό μέρος με βάση τις παγκόσμιες μαθηματικές σταθερές παν μέτρον άριστον και μηδέν άγαν.

ΟΣΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ”

πικρατέειν ή Απόλλυσθαι- Άγγελος Γιαννόπουλος).

Εικόνες για ολοσωμα μαγιο speedo εικονες

ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟ
ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΟΜΨΗ ΓΡΑΜΜΗ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΜΕ ΑΞΙΕΣ-ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΦΙ.


loading...