Ένας σκύλος έσωσε νεογέννητο που το είχε θάψει ζωντανό η 15χρονη μητέρα του (βίντεο)

Το συγκεκριμένο σκυλάκι άρχισε ξαφνικά να σκάβει στο έδαφος, αποκαλύπτοντας την αποτρόπαια πράξη της 15χρονης μητέρας του μωρού.

Τυχερό πάνω στην ατυχία στάθηκε ένα νεογέννητο στην Ταϊλάνδη.

Η 15χρονη μητέρα που το έφερε στην ζωή, φοβούμενη τις αντιδράσεις των οικείων της, λίγο μετά την γέννησή του, αποφάσισε, την Τετάρτη, να το θάψει ζωντανό για να το ξεφορτωθεί.

Ευτυχώς λίγο αργότερα πέρασε από το σημείο ένας αγρότης μαζί με τον σκύλο του, ο οποίος άρχισε να σκάβει στο συγκεκριμένο σημείο.
Το πείσμα που έδειχνε στο σκάψιμο κίνησαν την περιέργεια του αφεντικού του, ο οποίος πλησίασε στο σημείο και παρατήρησε το ένα πόδι του μικρού που είχε αρχίσει να εμφανίζεται.

Αμέσως το ξέθαψε τελείως και το πήγε στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία μόλις ενημερώθηκε άρχισε έρευνες για το περιστατικό, όμως κανείς δεν είχε παρατηρήσει κάποια γυναίκα να είναι έγκυο.

Με εξαίρεση έναν υπάλληλο σε κατάστημα, ο οποίος θυμήθηκε πως μία νεαρή κοπέλα να αγοράζει ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό από πετσέτες.

Οι αρχές την ανέκριναν και η νεαρή παραδέχθηκε την πράξη της και αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, απλά περιμένουν να έχει ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό γιατρό, καθώς δεν είναι και τόσο καλά.
Οι γονείς της προσφέρθηκαν να μεγαλώσουν το μωρό, όταν αυτό βγει από το νοσοκομείο, αλλά ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί κάτι τέτοιο.

ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

640x360_MP4_6491635439736829742.mp4

loading...