Survivor 3: Ο Τόνι αρνητικός πρωταγωνιστής ακόμα μια φορά

Με χυδαίες εκφράσεις αυτή τη φορά προκάλεσε την Κατερίνα Δαλάκα – Δύο Τουρκάλες υποψήφιες για αποχώρηση

Πολλές εντάσεις στο επεισόδιο του Survivor 3 της Κυριακής, με δύο παίκτες από τη μαύρη ομάδα να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η άσπρη ομάδα κέρδισε και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και έτσι οι παίκτες της μαύρης ομάδας έστειλαν δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η άσπρη ομάδα κέρδισε με 10-7, με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να είναι οι Σουντέ και Μελίσσα, καθώς μόνο Τούρκοι παίκτες μπορούσαν να είναι υποψήφιοι. Στον στόχο, οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν με μπάλες κάποιες κορύνες από ένα τραπέζι.

Στο συμβούλιο του νησιού ήρθε μία συγκλονιστική εξομολόγηση του Κυριάκου, ο οποίος μίλησε για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή και πώς συνδέεται με τη λιποθυμία του, πριν από λίγες ημέρες. Ο παίκτης δάκρυσε και συγκλόνισε τους πάντες!

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκνευρισμένη μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας στο Survivor, αφήνοντας αιχμές, ζητώντας σεβασμό.

Η Κατερίνα είπε: «Θέλω λίγο παραπάνω σεβασμό σε άτομα που έχουν δώσει τα πάντα για να φάνε κάποιοι άλλοι…», ενώ πρόσθεσε πως η αντίπαλη ομάδα ήθελε να της σπάσει τον τσαμπουκά. Όλα αυτά για το σύνθημα που φώναζε η αντίπαλη ομάδα για την Αφροδίτη.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, το αγώνισμα για την ασυλία πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού η βρισιά του Τόνι προς την Δαλάκα επισκίασε τα πάντα. Ο Τόνι κατηγόρησε την Κατερίνα, πριν από το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, για ειρωνεία σχετικά με τον τραυματισμό του στον προσαγωγό. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Μαζί με τον προσαγωγό, με πονά και το δεξί αρχ…».
Στο αγώνισμα επικοινωνίας επικράτησαν η Ελπίδα με τον Νίκο και επέλεξαν τη Ρία και τον Παναγιώτη για να τους συνοδεύσουν.

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Δαλάκα εξέφρασε την έκπληξή της για τη συμπεριφορά του Τόνι χαρακτηρίζοντάς τον «προβληματικό».

loading...

1 thought on “Survivor 3: Ο Τόνι αρνητικός πρωταγωνιστής ακόμα μια φορά

  1. Ο ΤΟΝΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΙΑ ΚΑΚΚΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ,ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΣΑΡΒΑΙΒΟΡ.

Comments are closed.