Το απόλυτο φιάσκο! – Ρομά απελευθέρωσαν κρατούμενο μέσα από τα χέρια αστυνομικών – Να «πέσουν» παραιτήσεις

Το απόλυτο φιάσκο για την Ελληνική Ασυνομία και για τον αρμόδιο Υπουργό. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα, ο
οποίος χθες το μεσημέρι είχε μεταχθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί σε ανακριτή και κατάφερε να διαφύγει.

Ο άντρας κατηγορείται ως μέλος της πενταμελούς σπείρας που διέπραττε κλοπές από οικίες στα βόρεια προάστια και εξαρθρώθηκε προ ημερών από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

Οι πέντε κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν χθες στην Ευελπίδων, όπου είχαν συγκεντρωθεί Ρομά. Όταν οι κατηγορούμενοι κατέβηκαν από την κλούβα, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να σπρώχνουν τους αστυνομικούς και την ώρα της έντασης ο ένας κατάφερε να διαφύγει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράση της σπείρας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018. Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι πήγαιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπου με το πρόσχημα της πώλησης ή παράδοσης εμπορευμάτων, όπως χαλιά ή φρούτα, έπειθαν ενοίκους οικιών να τους επιτρέψουν την είσοδο.

loading...