Βαλαβάνη, Βασάλος, Σπαλιάρας εμφανίζονται σε παιδικά πάρτυ – Πόσα χρήματα κερδίζουν

Με το αζημίωτο φέρονται να εμφανίζονται σε παιδικά πάρτυ παίκτες του Survivor 1, δύο σεζόν μετά την ανάδειξη του νικητή.

Σύμφωνα με το κυπριακό Celebrity Reporter, μερικοί από τους παίκτες του ριάλιτι πραγματοποιούν εμφανίσεις μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σε παιδικά θεματικά πάρτυ στα οποία παρουσιάζουν ένα «ιδιαίτερο» talent show!

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ιστοσελίδα, γνωστή εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων δίνει τη δυνατότητα στους μικρούς εορτάζοντες να έχουν στα γενέθλιά τους τούς Kωνσταντίνο Βασάλο, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Γιάννη Σπαλιάρα, Σάρα Εσκενάζυ, Σόφη Πασχάλη και Δημήτρη Ουγγαρέζο σε ρόλο παρουσιαστή του «Kids Got Talent» διάρκειας τριών ωρών.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τρεις Survivors, πιθανότητα κατά διαθεσιμότητα ή επιλογή των παιδιών, οι οποία απασχολούνται για τρεις ώρες.

Όσο για το κόστος; Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τρεις παίκτες του Survivor, οι γονείς καλούνται να πληρώσουν 3.500 ευρώ, ενώ στην περίπτωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για… διασημότητες, το budget πέφτει στα 500 ευρώ.

loading...