Ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ

Οργισμένος εμφανίζεται σύμφωνα μεδημοσιεύματακαι του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης κ.Γαβράς για την κρατική ενίσχυση της ταινίας του από την Κυβέρνηση Τσίπρα με θέμα τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης Τσίπρα το 2015. Μία θλιβερή εποχή η οποία σύμφωνα με έγκριτους Ευρωπαίους και Έλληνες αξιωματούχους κόστισε στην Ελλάδα δισεκατομμύρια ευρώ που θα κληθούν να πληρώσουν οι απόγονοί μας, ενώ τις συνέπειες αυτής της πολιτικά ειδεχθούς πράξης τις “λουζόμαστε” καθημερινά οι Έλληνες πολίτες.

Χωρίς να δούμε την ταινία του κ.Γαβρά που περιμένουμε με ανυπομονησία δεν μπορούμε ασκήσουμε κριτική επί της ουσίας του έργου του. Το γεγονός όμως ότι χρήματα Ελλήνων φορολογουμένων θα ενισχύσουν με απόφαση της Κυβέρνησης Τσίπρα μία ταινία ενός σκηνοθέτη με περιεχόμενο τον κ. Τσίπρα ξενίζει και προβληματίζει.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος σκηνοθέτης κ.Γαβράς θα ήταν καλό να μας ενημερώσει αν θα ήταν στη Γαλλία αποδεκτό για παράδειγμα να δημιουργήσει μία ταινία για τη διακυβέρνηση του κ.Μακρόν με οικονομική ενίσχυση από την Κυβέρνηση Μακρόν και τον κρατικό προϋπολογισμό. Ίσως έτσι θα έβγαιναν καλύτερα συμπεράσματα από όσους είναι Έλληνες φορολογούμενοι.

Λ.ΚΑΛ.

loading...