Καταρρέουν οι «δομές» τους: Τα ΜΑΤ στον Ελαιώνα για να απομακρύνουν αλλοδαπούς που έστειλαν από το Σύνταγμα!


Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην κυβερνητική  «δομή φιλοξενίας» (sic) του Ελαιώνα.Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση έγινε έπειτα από αίτημα του… υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, με τη συνδρομή της αστυνομίας, προκειμένου να ελεγχθούν ποιοι  αλλοδαποί πληρούν τις προϋποθέσεις για να μένουν νόμιμα στην κυβερνητική  δομή και ποιοι όχι.

Η αστυνομία έφτασε στο χώρο μαζί με μία διμοιρία ΜΑΤ και, αφού ζητήθηκε από όλους τους εργαζόμενους στη δομή να απομακρυνθούν, προχώρησε σε προσαγωγές.

Από την άλλη πλευρά, πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, περιγράφουν ότι η επιχείρηση έγινε έπειτα από αίτημα των υπεύθυνων της δομής, για να αντιμετωπιστούν φασαρίες και μεγάλη αναταραχή που προκλήθηκε νωρίς το πρωί.

Ως υπαίτιους των επεισοδίων «φωτογραφίζουν» ορισμένους από τους «πρόσφυγες»-παράνομουςε μετανάστες  που μεταφέρθηκαν το Σάββατο στη δομή από το Σύνταγμα.

Επιπλέον, αρνούνται ότι η επιχείρηση έγινε με στόχο την εκκένωση θέσεων στη «δομή», τονίζοντας ότι τέτοιου είδους συμπτύξεις γίνονται με διακριτική παρουσία της αστυνομίας και όχι παρουσία των ΜΑΤ.

Γενικώς έχουν μπερδευτεί  όλοι τους.

Οι προσαχθέντες, ο ακριβής αριθμός των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, οδηγούνται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, στην Πέτρου Ράλλη, ώστε να… «ελεγχθούν»!

Και… αφού ελεγχθούν απλώς θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να απελαθεί κανείς.

1 σχόλιο :